Ya kizlar kafam cok karisti 4 gunden beri ovu testi yapiyorum 3 gundr hic cizgi yok ilk yaptgim gun silik cizgiydi sonra hc yok acaba yumurtlama gunu mu gecti ya bilgisi olan var mi
Yok 11. Gun basladim elimde ovu yoktu 17 subat 17. Gunum degil tam 14. Gunumdu 4 subatta adettim yaa bi su hesaplari yapamiyorum nolur bilen birisi yardm etsin
merhaba,daha çalışmalara yeni başladık bismillah :) yumurtlaması bugünlerde olan var mı benim gibi ??
Evet ovulasyon yapmaya gec basladim ama 11. Gunden beri deniyorum acaba gec mi kaldim yacanım senin adet tarihinden itibaren 15 günden fazla geçmiş adet tarihin gelmiş çatlamışsın bence sen çünkü benim de adetim 2 sinde bitti ben doktora gttiim çatlaman olmuş dedi geç kalmış ovulasyona bu ay adet olursan adetin bittiği günden itibaren yapmaya başla ortadan değil hiç bir şey anlamazsın öyle
İkincide olduysa tabiki geç döllenme kısmına aktarıcaz senişöyleki aslında iki yumurtada aynı dönemde gelişiyo..biri geriden geliyo.önce ilki çatlıyo.sonra öbürü...
İlkinden hamile kaldın diyelim.ikinci çatladı ondada hamile kaldın..ikiz bebe oluyo ama biri yumurta dönemindeki gibi geriden geliyo..tıpta böyle şeyler var...ama diyelim 10 binde 1
Eczanedeki ovüler teklimi canım.birde tahmini ne kadardır.eczanenin önünden geçersem alayım diyorum ama.ona göre para alıcam yanıma.
kaçırmış olabilirsin muhtemelen reglden sonra başlamalısınYok 11. Gun basladim elimde ovu yoktu 17 subat 17. Gunum degil tam 14. Gunumdu 4 subatta adettim yaa bi su hesaplari yapamiyorum nolur bilen birisi yardm etsin
gnelde öyle diyorlar bir ara silikleşip yanındaki olan çizgiyle iki çizgi aynı kırmızıktaysa ama hafif silik dahi olmaz tam kırmızı ise öyle diyorlar inşallah hamişsindir... :)merhaba
adet biter bitmez test yapmaya başlamalısınız gün kaçırmamak için.
geçen ay bende sadece 3 günlük çizgi görülmüştü diğer günlerde çizgi yoktu. bu ay ise ilk çizgiyi görmemden itibaren 6 gün geçti hala kırmızı çizgi görüyorum. bu gebelik belirtisi midir? bilgisi olan var mı?
Evet ovulasyon yapmaya gec basladim ama 11. Gunden beri deniyorum acaba gec mi kaldim ya
Canım tarif ettiğim gb ışte sadece peceteye silince gelen sıvı şeklinde akintiyla karışık gb kahve leke geliyor dün akşam yaptım test sabah baktığımda kil gb ince bi çizgi ama görünüyor bişey diycem adet zamanımı yasamistin dediğin lekelenmeyi ve agrin olmismuydu
Benimde sanırım son on gün. Yumurta takibinde doktor ilişki takvimini 10-12-13. Verdikızlar son 10 gün ama bende hiç bir belirti yok Yerleşme olmuştur artık herhalde 14/15 gibi yumurtladı isem
cnaım benim adet tarihim de 26 şubat 7 gün var bendede bir belirti yok illa belirti olmasına gerek yokmuş beklemekten başka şansımız yok sabır bende meraktan ölcem ama mecbur bekliycezkızlar son 10 gün ama bende hiç bir belirti yok Yerleşme olmuştur artık herhalde 14/15 gibi yumurtladı isem
benimde 10,12,15 günlerde çalıştık regl 28 günde bir .yumurtlama14/15 bakalım artık tutmuşşsa tutmuşturBenimde sanırım son on gün. Yumurta takibinde doktor ilişki takvimini 10-12-13. Verdi
öyle tabi benim ilk gebelik 7 yıl önce hiiç belirti yoktu sıfır belirti.Ama her gebelik bir olmazmış bilmiyorum ki..cnaım benim adet tarihim de 26 şubat 7 gün var bendede bir belirti yok illa belirti olmasına gerek yokmuş beklemekten başka şansımız yok sabır bende meraktan ölcem ama mecbur bekliycez
Hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum dr cesaretimi kırdı nasıl bir dr anlamadım ben kan yerine ultrason çok acayip neyse en iyisi ben yaptirayim
Nasıl bir sabır bu Allahım daha günümüz geçmeden biz testlere başlamıştık sende bi test yap canim ben olsam meraktan catladimD Delikadinnn aynı durumdayım adet olmadım ıkıncı gunum ve ovulasyon testı ıkı cızgı :)
Ovulasyon testi yapsam mi ki kotu cikcak mi diebenimde 10,12,15 günlerde çalıştık regl 28 günde bir .yumurtlama14/15 bakalım artık tutmuşşsa tutmuştur
Bende de hic belirti yok yaaaakızlar son 10 gün ama bende hiç bir belirti yok Yerleşme olmuştur artık herhalde 14/15 gibi yumurtladı isem
Evet bakalim insallah bi sonuc cikar yani 11. Gunde basladim denemeye bugun 16. Gunum ztn bi haftaya hersy belli olcak :)gnelde öyle diyorlar bir ara silikleşip yanındaki olan çizgiyle iki çizgi aynı kırmızıktaysa ama hafif silik dahi olmaz tam kırmızı ise öyle diyorlar inşallah hamişsindir... :)
sanırım biraz geç kalmışsın bu ara çalışmaların oldu mu gebelik için olduysa zaten biişey kalmamış adet tarihine 1 hafta sonra öğrenirsin hamile misin değil misin ? adet olursan adet bittiği günden itibaren testi yapmaya başla
bilmiyorum ki bende çok merak ediyorum. Kısmet canım bekleyip göreceğiz.Bende de hic belirti yok yaaaa
Tutmadimi ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?