Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ya kizlar kafam cok karisti 4 gunden beri ovu testi yapiyorum 3 gundr hic cizgi yok ilk yaptgim gun silik cizgiydi sonra hc yok acaba yumurtlama gunu mu gecti ya bilgisi olan var mi

Yok 11. Gun basladim elimde ovu yoktu 17 subat 17. Gunum degil tam 14. Gunumdu 4 subatta adettim yaa bi su hesaplari yapamiyorum nolur bilen birisi yardm etsin

canım senin adet tarihinden itibaren 15 günden fazla geçmiş adet tarihin gelmiş çatlamışsın bence sen çünkü benim de adetim 2 sinde bitti ben doktora gttiim çatlaman olmuş dedi geç kalmış ovulasyona bu ay adet olursan adetin bittiği günden itibaren yapmaya başla ortadan değil hiç bir şey anlamazsın öyle

Evet ovulasyon yapmaya gec basladim ama 11. Gunden beri deniyorum acaba gec mi kaldim ya

Eczanedeki ovüler teklimi canım.birde tahmini ne kadardır.eczanenin önünden geçersem alayım diyorum ama.ona göre para alıcam yanıma.

bilime örnek olayım Ya Rabb im sen hayırlısını nasip et :)
genelde tekli satılır ben 5 lisini getirttim sente marka 25 tl tekliler ne kadar olur bilmiyorum

gnelde öyle diyorlar bir ara silikleşip yanındaki olan çizgiyle iki çizgi aynı kırmızıktaysa ama hafif silik dahi olmaz tam kırmızı ise öyle diyorlar inşallah hamişsindir... :)
Evet ovulasyon yapmaya gec basladim ama 11. Gunden beri deniyorum acaba gec mi kaldim ya

sanırım biraz geç kalmışsın bu ara çalışmaların oldu mu gebelik için olduysa zaten biişey kalmamış adet tarihine 1 hafta sonra öğrenirsin hamile misin değil misin ? adet olursan adet bittiği günden itibaren testi yapmaya başla

kızlar son 10 gün ama bende hiç bir belirti yok Yerleşme olmuştur artık herhalde 14/15 gibi yumurtladı isem

Kızlar size bişey sormak istiyorum. Yumurta takibi yaptı bu ay doktor. 10-12-13 Şubat ilişki olsun dedi. Cok sukur oldı. Şimdi benim adet tarihim nezaman sizce? Adetlerim düzensiz nezaman test yapmalıyım ben

test yaptığında fotosunu çek de paylaş burda canım bi bakayım yani hamilelik gibi de senin belirtiler, bende hafif ağrılar oluyodu ama arada gidip geliyodu ağrı yani sabahtan akşama adet ağrısı çeker gibi olmuyodu bazen biraz ağrıyodu ahanda adet olcam diyodum sonra geçip gidiyodu çelişkide bırakmıştı beni , sende nasıl var mı ağrı ?

kızlar son 10 gün ama bende hiç bir belirti yok Yerleşme olmuştur artık herhalde 14/15 gibi yumurtladı isem
cnaım benim adet tarihim de 26 şubat 7 gün var bendede bir belirti yok illa belirti olmasına gerek yokmuş beklemekten başka şansımız yok sabır bende meraktan ölcem ama mecbur bekliycez

cnaım benim adet tarihim de 26 şubat 7 gün var bendede bir belirti yok illa belirti olmasına gerek yokmuş beklemekten başka şansımız yok sabır bende meraktan ölcem ama mecbur bekliycez
öyle tabi benim ilk gebelik 7 yıl önce hiiç belirti yoktu sıfır belirti.Ama her gebelik bir olmazmış bilmiyorum ki..

Hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum dr cesaretimi kırdı nasıl bir dr anlamadım ben kan yerine ultrason çok acayip neyse en iyisi ben yaptirayim

doktorlar duygusal yanaşmazlar ki böyle durumlara canım boş ver doktoru sen bi kaç gün bekle de öyle kan tahlili yaptır ki sonuç kesin olsun üzülme tamam mı her şey olcağına varır sonuçta kısmetimizde ne yazılmşısa o olur hakkında hayırlısı canım inşallah hamilesindir

Evet bakalim insallah bi sonuc cikar yani 11. Gunde basladim denemeye bugun 16. Gunum ztn bi haftaya hersy belli olcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…