Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Tesekkür ederim cok farklı bi duygu yaa ben pazartesi kan veriyim diyorum ama bakalım allahım en yakın zamanda olmayanlarada nasip etsin saglıklı sihhatli vatana milletr hayırlı evlatlar insallah canlarım AMİN
Hayırlı olsun, tebrik ederim. Darısı bizlere olsun inşallah

Hay
Tebrik ederim canım, sen adetin geçmeden mi öğrendin hamile olduğunu

Kızlar benim 1 haftadır sol kasığımda inanılmaz bir ağrı ve batma var. Dün iç çamaşırımda simsiyah renkli iki damla kan gördüm. Reglime daha 6 gün var. Bu neye işaret sizce?

İşte bende onu merak ediyorum hamile miyim acaba
Hamilelik belirtisi olabilir mi bu canım ne dersin?
Benim adet olucam gün gelmişti peceteye silince ben adet oldum dedim ama gerisi gelmedi hamileymisim 3 gün sonra öğrendim ola bilirsin gerisi gelcekmi bak hiç öğle oluyomuy du önceden dikkatet yinede sen ne olur ne olmaz taman

Sağol canım çok korktum ya
Akşama haber bekliyorum

Canim ben dedim ki karnim cok agriyo o da boyle dedigin icin sana progesteron veriyorum dedi. Sana neden verdi peki?
Canim bana 7 haftalikken düşük riskim vardı ondan ben günde 200 luk ten 3 defa alıyodum şimdi 100 2 tane alıyorum günde

@didemdoganakca dun karnım sabahtan aksama kadar agrıdı evde 4 5 tane testim vardı bunları yapıyım adete kadar diger adette yenilerini Alırım diye düsündüm yaptım sok oldum azıcık cizgi cıktı esim maçtaydı gelene kadar catladm geldi hastaneye gidelim dedi gittik cıktı bu aydanda umutsuzdum 1.yılım dolmak üzereydi isteyeli artık catlatma ignesi düşünüyordjm gelecek aya allahıma şükür hamilelik oldu bu ay memlekete gidecegz soracaklardı niye yapmıyonuz falan diye ne yapacaksak diyordum allahım bi mucize gönderdi stresten kurtardı bizi allahım çok buyuk cook.. belirtiler vardı ama ben dikkate almıyordum karın agrısı ilk belirti kaşlarım karısık duruyordu gaz cıkarma hem alttan hem üsten bacaklarım çok agrıdı sol bacakla vajinanın birleşme yeride çok agrıdı gecen ay gögüsüm agrıyordu belki birseyler vardır dedim bu ay gögüs hic agrımıyor ilac olarak imom omega kullandım esim keci boynuzu kürü tavsiye ediyorum keci boynuzunu keske once alsaydık baya etkili kusura bakmayın sacma yazdıgım yerler olabilir sizi cok seviyorum 3 aydır hergun takip ediyorum allahıma sükür bende hamileyim

Hadi gözün aydın

hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al belirtilerin neydi rabbit35 canım sende belirtilerini yazarsan sevinirim

canım benimde adet günüm bugün dün akşam pembemsi kan geldi ama şuana kadar gelen bişey yok anlamadım

Karnım cok agrıyordu canım ama benim heray belirti olup fos cıktıgı için dikkate almıyordum bacaklar agrıdı iç bacakbirleşme yeri agrıyordu kaşlarım farklıydı sarı akıntı vardı sürekli ama enfeksiyondanda olabilir gögüsüm agrımadı daha erken oldugu için galiba bu kadar benin belirti lale_cik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…