Hayırlı olsun, tebrik ederim. Darısı bizlere olsun inşallahTesekkür ederimcok farklı bi duygu yaa ben pazartesi kan veriyim diyorum ama bakalım allahım en yakın zamanda olmayanlarada nasip etsin saglıklı sihhatli vatana milletr hayırlı evlatlar insallah canlarım AMİN
Tebrik ederim canım, sen adetin geçmeden mi öğrendin hamile olduğunuYani sanirim hamilelikle alakali bende iki hirka var suan ve hala usuyorum. Sicak biseyler ictim simdi daha iyiyim. Hadi insallah hayirlisiyla hamilesindir adetini bekle ama erken ogrenmek de cok iyi degil yani ben diyorum biraz daha bekleseydim keske ama insan merak ediyor:)
Hamile misin canimKızlar benim 1 haftadır sol kasığımda inanılmaz bir ağrı ve batma var. Bugün iç çamaşırımda simsiyah renkli bir kan gördüm. Reglime daha 6 gün var. Bu neye işaret sizce?
İşte bende onu merak ediyorum hamile miyim acabaHamile misin canim
Benim adet olucam gün gelmişti peceteye silince ben adet oldum dedim ama gerisi gelmedi hamileymisim 3 gün sonra öğrendim ola bilirsin gerisi gelcekmi bak hiç öğle oluyomuy du önceden dikkatet yinede sen ne olur ne olmaz tamanİşte bende onu merak ediyorum hamile miyim acaba
Hamilelik belirtisi olabilir mi bu canım ne dersin?
Sağol canım çok korktum yaolmasi laziimm demistiimmm dimii :))) gozun aydin caniimmm :))
ayyy bakalim bu aksam ikili tarama testimiz var belki gorur doktor :))) ben de erkek hissediyorummmm :)))
canimm rubella su cicegi.. sen gecirmissin kucukken pozitif demek ona bagisikligin var demek.. anti hbs de hepatit b.. onun da asisini olmussun sanirim ona da bagisikligin var demek korkulacak birsey yok yani :)))
Canim bana 7 haftalikken düşük riskim vardı ondan ben günde 200 luk ten 3 defa alıyodum şimdi 100 2 tane alıyorum gündeCanim ben dedim ki karnim cok agriyo o da boyle dedigin icin sana progesteron veriyorum dedi. Sana neden verdi peki?
korkma kuzum korkma doktorun da der zatenSağol canım çok korktum ya
Akşama haber bekliyorum
Hadi gözün aydın@didemdoganakca dun karnım sabahtan aksama kadar agrıdı evde 4 5 tane testim vardı bunları yapıyım adete kadar diger adette yenilerini Alırım diye düsündüm yaptım sok oldum azıcık cizgi cıktı esim maçtaydı gelene kadar catladm geldi hastaneye gidelim dedi gittik cıktı bu aydanda umutsuzdum 1.yılım dolmak üzereydi isteyeli artık catlatma ignesi düşünüyordjm gelecek aya allahıma şükür hamilelik oldu bu ay memlekete gidecegz soracaklardı niye yapmıyonuz falan diye ne yapacaksak diyordum allahım bi mucize gönderdi stresten kurtardı bizi allahım çok buyuk cook.. belirtiler vardı ama ben dikkate almıyordum karın agrısı ilk belirti kaşlarım karısık duruyordu gaz cıkarma hem alttan hem üsten bacaklarım çok agrıdı sol bacakla vajinanın birleşme yeride çok agrıdı gecen ay gögüsüm agrıyordu belki birseyler vardır dedim bu ay gögüs hic agrımıyor ilac olarak imom omega kullandım esim keci boynuzu kürü tavsiye ediyorum keci boynuzunu keske once alsaydık baya etkili kusura bakmayın sacma yazdıgım yerler olabilir sizi cok seviyorum 3 aydır hergun takip ediyorum allahıma sükür bende hamileyim
hayırlı olsun tatlım sağlıkla kucağına alırsın inşallahSonuccccc 24 inşallah hamileyimmmm
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al belirtilerin neydi rabbit35 canım sende belirtilerini yazarsan sevinirimCanım hayırlı olsun, benim de son adet tarihim 4 nisandı dün kanda test yaptım 27,2 çıktı, hayırlısıyla bebeklerimiz bizimle Ben iki güne bir test yenileyip oran artışını takip edeceğim, takipte kalalım birbirimize destek oluruz
canım benimde adet günüm bugün dün akşam pembemsi kan geldi ama şuana kadar gelen bişey yok anlamadımBenim adet olucam gün gelmişti peceteye silince ben adet oldum dedim ama gerisi gelmedi hamileymisim 3 gün sonra öğrendim ola bilirsin gerisi gelcekmi bak hiç öğle oluyomuy du önceden dikkatet yinede sen ne olur ne olmaz taman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?