Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba:) adetime daha çok var aslında ayin 10 unda olacağım ama bilemedim ya beklemek çok zor ufacık şeyi hamilelige yoruyorum sanırım Rabbim isteyen herkese versin insallah

Reglne 10gün varsa erken değil, bende 10 gün önceden yaşamaya başladım belirtileri. Ama yinede çok kaptırma kendini :)

Gözünaydın canım, sağlıkla gelsin bebeğin :)

G
Gözün aydın canım, darısı başımıza. Günün geçmiş miydi?

Adet bitiminde seffaf akıntı geldi belkide yumurtlamışımdır dedim degerlendirmiştik belki o tutmustur ondan bu kadar erken ögrenmişimdir

Adet bitiminde seffaf akıntı geldi belkide yumurtlamışımdır dedim degerlendirmiştik belki o tutmustur ondan bu kadar erken ögrenmişimdir
Hayırla sağlıkla al kucağına inşaAllah canım darısı tüm isteyenlere
Evet bazen hemen adet sonrası yumurtlama olabiliyor büyük ihtimalle öyle olmuştur yoksa çıkması zor :)

Çok teşekkür ederim sekerli_seker immmm allahım senin bebişinide saglıklı sihhatli kucagına almanı nasip etsin canım benim
İnşallah değerin güzelce yükselir ne heyecan ama yaa sakın stres yapma bebişi etkiliyor hep güzel düşün bide süt ürünlerinin kese gelişimine faydası olduğunu okumuştum araştır istersen canım

bhchrk canım imom omega diye hap kullanıyorum hamilelikte de kullanılabilirmi pazartesiye kadar devam ediyimmi ?

kelebek922 tesekkür ederim canım darısı bütün isteyenlerin basına dua edin ne olur degerim artsın
İnşallaj bu mübarek cuma günü değerin artar Can'ım Allah kucağına aldığın günü de gösterir inşallah bak hamilelerin duası kabul olurmuş bende hamileym inşallah kabul olur

hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al belirtilerin neydi rabbit35 canım sende belirtilerini yazarsan sevinirim

Çok teşekkür ederim Canım, üşümeyle başladı benim belirtiler hala da üşüme var hava 30 derece ben donuyorum, kasık batması fazla ve karnım çok gergindi sertti fena halde ama göğüs ağrım yok erken diye belki de. Adetime 4 gün kala kan vermiştim bugün yine kan verdim artışa bakılacak, sonucu yine sizlerle paylaşırım.

hayırlı olsun canım. bende çatlatma iğnesinin 10. günündeyim sağ kasıgımda ufak sızı hissediyorum arada bir ama öyle abartılacak bir ağrı değil daha önceki aylarda hissetiğim birşey oldugu için umutlanmıyorum. ama sarı akıntı cogaldı su gibi bazen sureklı islaklık oluyor. adet öncesi akıntı başlardı bnde ama bukdr önceden ve yogun olmazsı senın de yogunmuydu

Evet canim 3 gun filan vardi silik cikti testte ben de tekrarladim sabahlari koyulasti. Kan verdim ogrendim. Yani kanda kesin cikiyor.
Tekrar hayırlı olsun canım, Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, bizlere de versin. Benim de 6 günüm var, sabırsızlıkla bekliyorum.

Tekrar hayırlı olsun canım, Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, bizlere de versin. Benim de 6 günüm var, sabırsızlıkla bekliyorum.

Sagol canim Allah razi olsun. Hadi insallah hayirli haberlerle gel. Ve cok dua edin esinle. Ne zamandir istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…