- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Merhaba:) adetime daha çok var aslında ayin 10 unda olacağım ama bilemedim ya beklemek çok zorufacık şeyi hamilelige yoruyorum sanırım Rabbim isteyen herkese versin insallah
Karnım cok agrıyordu canım ama benim heray belirti olup fos cıktıgı için dikkate almıyordum bacaklar agrıdı iç bacakbirleşme yeri agrıyordu kaşlarım farklıydı sarı akıntı vardı sürekli ama enfeksiyondanda olabilir gögüsüm agrımadı daha erken oldugu için galiba bu kadar benin belirti @lale_cik
Gözün aydın canım, darısı başımıza. Günün geçmiş miydi?@didemdoganakca dun karnım sabahtan aksama kadar agrıdı evde 4 5 tane testim vardı bunları yapıyım adete kadar diger adette yenilerini Alırım diye düsündüm yaptım sok oldum azıcık cizgi cıktı esim maçtaydı gelene kadar catladm geldi hastaneye gidelim dedi gittik cıktı bu aydanda umutsuzdum 1.yılım dolmak üzereydi isteyeli artık catlatma ignesi düşünüyordjm gelecek aya allahıma şükür hamilelik oldu bu ay memlekete gidecegz soracaklardı niye yapmıyonuz falan diye ne yapacaksak diyordum allahım bi mucize gönderdi stresten kurtardı bizi allahım çok buyuk cook.. belirtiler vardı ama ben dikkate almıyordum karın agrısı ilk belirti kaşlarım karısık duruyordu gaz cıkarma hem alttan hem üsten bacaklarım çok agrıdı sol bacakla vajinanın birleşme yeride çok agrıdı gecen ay gögüsüm agrıyordu belki birseyler vardır dedim bu ay gögüs hic agrımıyor ilac olarak imom omega kullandım esim keci boynuzu kürü tavsiye ediyorum keci boynuzunu keske once alsaydık baya etkili kusura bakmayın sacma yazdıgım yerler olabilir sizi cok seviyorum 3 aydır hergun takip ediyorum allahıma sükür bende hamileyim
Hayırla sağlıkla al kucağına inşaAllah canım darısı tüm isteyenlereAdet bitiminde seffaf akıntı geldi belkide yumurtlamışımdır dedim degerlendirmiştik belki o tutmustur ondan bu kadar erken ögrenmişimdir
İnşallah değerin güzelce yükselir ne heyecan ama yaa sakın stres yapma bebişi etkiliyor hep güzel düşün bide süt ürünlerinin kese gelişimine faydası olduğunu okumuştum araştır istersen canımÇok teşekkür ederimsekerli_seker immmm allahım senin bebişinide saglıklı sihhatli kucagına almanı nasip etsin canım benim
İnşallaj bu mübarek cuma günü değerin artar Can'ım Allah kucağına aldığın günü de gösterir inşallah bak hamilelerin duası kabul olurmuş bende hamileym inşallah kabul olurkelebek922 tesekkür ederim canım darısı bütün isteyenlerin basına dua edin ne olur degerim artsın
İnşallah canımİnşallaj bu mübarek cuma günü değerin artar Can'ım Allah kucağına aldığın günü de gösterir inşallah bak hamilelerin duası kabul olurmuş bende hamileym inşallah kabul olur
Hay
Tebrik ederim canım, sen adetin geçmeden mi öğrendin hamile olduğunu
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al belirtilerin neydi rabbit35 canım sende belirtilerini yazarsan sevinirim
Canim bana 7 haftalikken düşük riskim vardı ondan ben günde 200 luk ten 3 defa alıyodum şimdi 100 2 tane alıyorum günde
hayırlı olsun canım. bende çatlatma iğnesinin 10. günündeyim sağ kasıgımda ufak sızı hissediyorum arada bir ama öyle abartılacak bir ağrı değil daha önceki aylarda hissetiğim birşey oldugu için umutlanmıyorum. ama sarı akıntı cogaldı su gibi bazen sureklı islaklık oluyor. adet öncesi akıntı başlardı bnde ama bukdr önceden ve yogun olmazsı senın de yogunmuyduKarnım cok agrıyordu canım ama benim heray belirti olup fos cıktıgı için dikkate almıyordum bacaklar agrıdı iç bacakbirleşme yeri agrıyordu kaşlarım farklıydı sarı akıntı vardı sürekli ama enfeksiyondanda olabilir gögüsüm agrımadı daha erken oldugu için galiba bu kadar benin belirti @lale_cik
Tekrar hayırlı olsun canım, Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, bizlere de versin. Benim de 6 günüm var, sabırsızlıkla bekliyorum.Evet canim 3 gun filan vardi silik cikti testte ben de tekrarladim sabahlari koyulasti. Kan verdim ogrendim. Yani kanda kesin cikiyor.
Tekrar hayırlı olsun canım, Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, bizlere de versin. Benim de 6 günüm var, sabırsızlıkla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?