Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım ne durumdasın ? Tarihler aynıydıya merak ettim

Kizlar 27 si adet tarihim dun bir iki defa mercimek kadar pembe leke geldi bu gun de ayni miktarda kahve leke adet olcam gibi arada agri giriyo karnima korkuyorum gidip bakiyorum bisi yok bide seffaf akinti geliyo arada
Adetim asiri duzenlidir gununu birak saatinde gelir ilk defa yasiyorum bunu seffaf akinti neyin nesi bilemedim yumurtlama zamaninda bile ole gelmez bende

hayırlısı olsun inşallah canım 2 gün gecikmişsin şu an yarına kadar gelmezse sabah test yapsan çıkar inşallah

hayırlısı olsun inşallah canım 2 gün gecikmişsin şu an yarına kadar gelmezse sabah test yapsan çıkar inşallah
27si oglene kadar gelmesi lazimdi hep o saatlerde baslar ya inanamiyorum gecikmesine bi micize gibi 2,5 yildir olmuyo 1 gun bile gecikmedi esim bile inanmiyo bekle gelir falan test yapmama izin vermiyo ama hic kasik agrim gogus agrim falan yok

27si oglene kadar gelmesi lazimdi hep o saatlerde baslar ya inanamiyorum gecikmesine bi micize gibi 2,5 yildir olmuyo 1 gun bile gecikmedi esim bile inanmiyo bekle gelir falan test yapmama izin vermiyo ama hic kasik agrim gogus agrim falan yok
belirtiler kişiye göre değişir canım herkeste ağrı olcak diye bişi yok ama sen yinede çok kaptırma kendini benim de geçen ay saat gibi dakkasında gelen kanamam 6 gün gecikti testler de hep negatif çıktı ama diyorlar ki adetin düzenliyse ve geçtiği halde bebiş yoksa rahim kendini hazırlıyormuş gebeliğe bi daha ki ay umut çok ben şimdi bat ı bekliyorum çok umutlanmadan yani negatifte olsa moralini bozma sakın gecikmesi bile iyi bişi olabilir

merhaba arkadaslar size sorum olucakti 4 aylık evliyim bu ay nisan 14 adetim bitti 7 gün sonra sag kasigimda asiri hissedilir batma acı. agrı halsizlik yorgunluk bel agrisi yanliz tek goğsumde aci var mayis 3 dr randevum var bebek varsa cikarmi adetim mayis 8 de yardimci olursaniz sevinirim

Sagol canim Allah razi olsun. Hadi insallah hayirli haberlerle gel. Ve cok dua edin esinle. Ne zamandir istiyorsunuz?
Amin inşallah rabbim nasip eder. Biz daha yeniyiz 7 aylık evliyiz, 3 aydır istiyoruz. Beklenti olunca zor oluyor zaman geçmek bilmiyor. Hayırlısı olur inşallah.

bhchrk canım imom omega diye hap kullanıyorum hamilelikte de kullanılabilirmi pazartesiye kadar devam ediyimmi ?
canım bence bırakmalısın.. çünkü doktorun sana haftada 1 sefer balık yemen gerektiğini söyleyecek :) ama yiyemiyorsan yine doktoruna söyle ona göre kullan ya da kullanma der yerine ceviz yiyebilirsin

Haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum kalp atışı için ama tahlil sonucuna pazartesi gidicem
peki bakalımmm :)) durumlardan haberdar et

Aynen canım benimkide cok yogundu cok fazlaydı ama ben bu ayda heralde enfeksiyon var demiştim ama bebişmiş inşallah seninde bebişyir canım belirtilerimiz aynı

O zaman kullanmayım balık sevmiyorum ama mecbur olunca bebişim için yerimm tesekkür ederim cevabın için canım

Amin inşallah rabbim nasip eder. Biz daha yeniyiz 7 aylık evliyiz, 3 aydır istiyoruz. Beklenti olunca zor oluyor zaman geçmek bilmiyor. Hayırlısı olur inşallah.

Evet canim ben seni cok iyi anliyorum biz de 6 aydir istiyorduk. Vakti varmis ve o gelince oluyor Allahin izniyle. Bir kac ay olmayinca insan zannediyor ki herhalde olmayacak:) ama oyle degil iste. Olacak insallah en hayirli vakitte hep olumlu dusun ve bol dua et. Ben de sana edecegim.

Allah razı olsun canım, vakti inşallah bu aydır da rabbim biliyor en iyisini tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…