Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen canım benimkide cok yogundu cok fazlaydı ama ben bu ayda heralde enfeksiyon var demiştim ama bebişmiş inşallah seninde bebişyir canım belirtilerimiz aynı

Benim geçen ay geciktiğinde vardı sarı akıntım. Çok ümitlenmiştim ama ne gebelik vardı, ne de enfeksiyon. Bata 1 hafta filan var, şimdi de beyaz akıntı başladı. Hem de çok yoğun. Bakalım önümüzdeki ay ne renk akıntım olacak. Artık akıntı takibi yapmaktan kafayı yedim :)

Canim ben bugün adet oldum .inofolic alacam .pko var bende. Ne zman başlamam gerekiyor bide inofolic combi ve şase varmış hangisini alayim . folbiol kullaniyordum onu da bırakayım değil mi

İnşallah buay seninde haberini alırız canımmm

Tamam canım ben haftada iki kere balık yiyorum her akşam bir avuç ceviz,badem,fındık 3 ayı doldurduktan sonrada günde 1 muz listeye giricek.semiz otu,ıspanak haftada bir mutlaka olmalı.kırmızı et haftada 1... Son aya girdiğimizde günde iki hurmayla başlayıp 12 hurmaya kadar yükseltmemiz gerekiyor..tabi hurma normal doğum yapacaklar için geçerli..açılmayı hızlandırıyor

Selam kızlar bizde doktordan geldik meleğimin kalp sesini duyduk herşey yolunda Rabbime şükürler olsun
Siz ne yaptınız cinsiyet öğrenecek arkadaşlar vardı bhchrk disikartal87
hayirli olsun elma sekerim01 ALLAH kucagina almayi nasip etsin size birsey sormak istiyorum ben yeni uyeyim belirtileriniz neydi acaba hamilelik

hayirli olsun elma sekerim01 ALLAH kucagina almayi nasip etsin size birsey sormak istiyorum ben yeni uyeyim belirtileriniz neydi acaba hamilelik
Teşekkür ederim canım
Benim nerdeyse hiç belirtim olmadı adete 10 gün kala sağ kasığım ağrıdı adete 4 gün kala o da yoktu yani.darısı sizlerin başına inşallah

Selam kızlar bizde doktordan geldik meleğimin kalp sesini duyduk herşey yolunda Rabbime şükürler olsun

Canım cok sevindimmm allahım lucagına almayıda nasip etsin inşallah banada o gunleri gösterir allahım

Canim ben bugün adet oldum .inofolic alacam .pko var bende. Ne zman başlamam gerekiyor bide inofolic combi ve şase varmış hangisini alayim . folbiol kullaniyordum onu da bırakayım değil mi
ben şasesini kullanmıştım sabah akşam inofolic e başlayınca folbiol u bırakmalısın tabiki

maşallah maşallaaahh :)) muz ve üzüm çok tüketme tatlım bebeğe yarıyo ama şeker oranı yüksekmiş ilk başta muz çok yemiştim ama şimdi nadir yiyorum hurmayı duymamıştım vala ramazanda stoklıyım :))) balık da haftada 1 defa idealmiş çünkü omega nın fazlası da zararlıymış.. ve çinko oranı yüksek olanları da tüketme sakın ton balığı felan çok çinko içerirmiş.. somon yiyebilirsin mesela yada alabalık sazan felan :) ceviz bile günde 4 taneyi geçmesin diyorlar bademin da fazlası zehirliyormuşş... aayyy çok yazdım

Teşekkür ederim canım
Benim nerdeyse hiç belirtim olmadı adete 10 gün kala sağ kasığım ağrıdı adete 4 gün kala o da yoktu yani.darısı sizlerin başına inşallah
cok tesekkur ederim cvbin icin benim 15 gundur sag kasigimda batma bel agrisi sadece tek gogsumde sislik aci var ... mide bulantim yok

bugün aklıma geldin telepatik olarak çekmişim seni demek ki gözün aydın canımm :))
bu akşam 2li tarama testim var inşallah cinsiyeti de belli olur :))

Aynen canım benimkide cok yogundu cok fazlaydı ama ben bu ayda heralde enfeksiyon var demiştim ama bebişmiş inşallah seninde bebişyir canım belirtilerimiz aynı
inşallah canım rüyamda oğlumun nüfüs kağıdını çıkartmışız ismini bile gördüm hiç duymadıgım aklımda olmayan bir isim. hayra yormaya çalışıyorum:)) kafa hep bebekte olunca rüyalarda etkileniyor ama umarım bir mesaj vardır bu rüyada:)

Artk oglun olursa o ismi koyarsınn

Kizlar merhaba bu ay ilk defa klomen kulladim son adetim ayin 9 du owulasyon testinde ayin 21. De cift cizgiyi yakaladim bir gun sonra goguslerm cok hassaslasmaya basladi bu gune kadar ama son bi kac gundur gogus hassaslasmam azaldi gogus ucum cok hassas dokunamiyorum we kasiniyor acaba bu bir belirtimi yoksa ilacin etkisimi yasayan warsa yardimci olun lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…