- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
Aynen canım benimkide cok yogundu cok fazlaydı ama ben bu ayda heralde enfeksiyon var demiştim ama bebişmişinşallah seninde bebişyir canım belirtilerimiz aynı
Canim ben bugün adet oldum .inofolic alacam .pko var bende. Ne zman başlamam gerekiyor bide inofolic combi ve şase varmış hangisini alayim . folbiol kullaniyordum onu da bırakayım değil micanım bence bırakmalısın.. çünkü doktorun sana haftada 1 sefer balık yemen gerektiğini söyleyecek :) ama yiyemiyorsan yine doktoruna söyle ona göre kullan ya da kullanma der yerine ceviz yiyebilirsin
peki bakalımmm :)) durumlardan haberdar et
Hayırlısı cnm bnm rabbim kucağına almk nasip etsin inşallah o minnakınıKeseciğimi gördüm kızlar 7,61mm5+4 dedi 4 gün önde minnakım
Rahatsız ediyorum canım ama sen hangi vitaminleri kullanıyorsun simdiCanım ben şuan kullanıorum Omegayı doktorum verdi ama bebeğim 12 haftalık olduğunda gittiğimde başlattı, öncesinde kullanmadım. Bence sende şuan kullanma.
Benim geçen ay geciktiğinde vardı sarı akıntım. Çok ümitlenmiştim ama ne gebelik vardı, ne de enfeksiyon. Bata 1 hafta filan var, şimdi de beyaz akıntı başladı. Hem de çok yoğun. Bakalım önümüzdeki ay ne renk akıntım olacak. Artık akıntı takibi yapmaktan kafayı yedim :)
Tamam canım ben haftada iki kere balık yiyorum her akşam bir avuç ceviz,badem,fındıkcanım bence bırakmalısın.. çünkü doktorun sana haftada 1 sefer balık yemen gerektiğini söyleyecek :) ama yiyemiyorsan yine doktoruna söyle ona göre kullan ya da kullanma der yerine ceviz yiyebilirsin
peki bakalımmm :)) durumlardan haberdar et
İnşallah buay seninde haberini alırız canımmm
hayirli olsun elma sekerim01 ALLAH kucagina almayi nasip etsin size birsey sormak istiyorum ben yeni uyeyim belirtileriniz neydi acaba hamilelikSelam kızlar bizde doktordan geldik meleğimin kalp sesini duyduk herşey yolunda Rabbime şükürler olsun
Siz ne yaptınız cinsiyet öğrenecek arkadaşlar vardıbhchrk disikartal87
Nerdeeeee? Keşke olsa
Teşekkür ederim canımhayirli olsun elma sekerim01 ALLAH kucagina almayi nasip etsin size birsey sormak istiyorum ben yeni uyeyim belirtileriniz neydi acaba hamilelik
Selam kızlar bizde doktordan geldik meleğimin kalp sesini duyduk herşey yolunda Rabbime şükürler olsun
ben şasesini kullanmıştım sabah akşamCanim ben bugün adet oldum .inofolic alacam .pko var bende. Ne zman başlamam gerekiyor bide inofolic combi ve şase varmış hangisini alayim . folbiol kullaniyordum onu da bırakayım değil mi
maşallah maşallaaahh :)) muz ve üzüm çok tüketme tatlımTamam canım ben haftada iki kere balık yiyorum her akşam bir avuç ceviz,badem,fındık3 ayı doldurduktan sonrada günde 1 muz listeye giricek.semiz otu,ıspanak haftada bir mutlaka olmalı.kırmızı et haftada 1... Son aya girdiğimizde günde iki hurmayla başlayıp 12 hurmaya kadar yükseltmemiz gerekiyor..tabi hurma normal doğum yapacaklar için geçerli..açılmayı hızlandırıyor
cok tesekkur ederim cvbin icin benim 15 gundur sag kasigimda batma bel agrisi sadece tek gogsumde sislik aci var ... mide bulantim yokTeşekkür ederim canım
Benim nerdeyse hiç belirtim olmadı adete 10 gün kala sağ kasığım ağrıdı adete 4 gün kala o da yoktu yani.darısı sizlerin başına inşallah
bugün aklıma geldin telepatik olarak çekmişim seni demek kiSelam kızlar bizde doktordan geldik meleğimin kalp sesini duyduk herşey yolunda Rabbime şükürler olsun
inşallah canım rüyamda oğlumun nüfüs kağıdını çıkartmışız ismini bile gördüm hiç duymadıgım aklımda olmayan bir isim. hayra yormaya çalışıyorum:)) kafa hep bebekte olunca rüyalarda etkileniyor ama umarım bir mesaj vardır bu rüyada:)Aynen canım benimkide cok yogundu cok fazlaydı ama ben bu ayda heralde enfeksiyon var demiştim ama bebişmişinşallah seninde bebişyir canım belirtilerimiz aynı
Bende oyle diyodum hep arkadaşlara seviniyodum mutluluktan aglıyodum ama bak allahım banada nadip etti allahtan ümit kesilmez canım
inşallah canım rüyamda oğlumun nüfüs kağıdını çıkartmışız ismini bile gördüm hiç duymadıgım aklımda olmayan bir isim. hayra yormaya çalışıyorum:)) kafa hep bebekte olunca rüyalarda etkileniyor ama umarım bir mesaj vardır bu rüyada:)
Öyle mi canım:) teşekkür ederim ,ilk önce sağlıklı sonra gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olsunbugün aklıma geldin telepatik olarak çekmişim seni demek kigözün aydın canımm :))
bu akşam 2li tarama testim var inşallah cinsiyeti de belli olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?