• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEN YAŞTA HPV16 POZİTİF TEŞHİSİ ALANLAR BAKABİLİR Mİ

Kolposkopi sonucunuz kötü gelmemiş anladığım. Bende çarşamba kolposkopi oldum. 6 yerden örnek alındı ama benim kanama biraz belirgin . Azaldı gibi oldu sonra yeniden arttı. İnşallah sonucum iyi gelir.

Kolposkopi sonucunuz kötü gelmemiş anladığım. Bende çarşamba kolposkopi oldum. 6 yerden örnek alındı ama benim kanama biraz belirgin . Azaldı gibi oldu sonra yeniden arttı. İnşallah sonucum iyi gelir.
evett çok şükür kötü gelmedi inşallah sizin de iyi haberlerinizi alırız çok geçmiş olsun🩷 bende de 4 yerden örnek alındı. kanama olması çok normal orası kendini iyileştirmeye çalışıyo sonuçta küçük de olsa parça alındı

umarım hepimiz sağlığımıza tekrar kavuşuruz 🙏

Çam sakurada hangi doktorla devam ediyorsunuz kolposkopiyi kimde yaptıracaksınız acaba
Kadın doğumdan jinekolojik onkoloji için kayıt açtırmanız gerekiyor açtırmadıysanız kadın doğum kısmında da Berna Arslan Çetin var yada Buket Tuğba Önder var

Sedasyon veriyorlar mı
leep i özelde yaptırmıştım korku şüphe var ise medicana Beylikdüzü’nde Prf. Dr. Petek Balkanlı var işinde çok çok iyi yapısı biraz sert gelebilir ama hem eli hafif hem işinde gerçekten iyi. Mesela o dönem o kadar Dr gezmiştim hiç biri eline kâğıt kalem alıp bana cin 1-2-3 nasıl olur yada ne nasıl ilerler olarak anlatmamıştı leep öncesi sonrası hep açıklayıcıydı

Tabi iyi ilgili açıklayıcılar aslında kendim de 2020 den beri sürekli git gel araştır soruştur baya bi hakim oldum aklıma takıldıkça sordum cevapsız bırakmadılar açıklayıcı oldular hep
Ya ben kolposkopide parça için aşırı panikliyorum korkunc geliyo kolposkopi çam sakurada kaç dk sürüyp

Ya ben kolposkopide parça için aşırı panikliyorum korkunc geliyo kolposkopi çam sakurada kaç dk sürüyp
Bende çok korkuyordum nasıl anestezi vs olmadan kesilecek vs derdim ama bunu defalarca yaşayan biri olarak söylüyorum kesinlikle acı yok çam da en fazla 10 dk sürsün ya bi tek bağcılarda benim uzun sürmüştü farklı bir işlem de yaptılar o an

Bende çok korkuyordum nasıl anestezi vs olmadan kesilecek vs derdim ama bunu defalarca yaşayan biri olarak söylüyorum kesinlikle acı yok çam da en fazla 10 dk sürsün ya bi tek bağcılarda benim uzun sürmüştü farklı bir işlem de yaptılar o an
Allah razı olsun dediğiniz doktorlardan randevu almaya çalışıcam sonuçlar ne kadar sürede çıkıyor

Back
X