ERMENİ HASTANESİ AGAVNİ HANIM HK ..

EfervesaN

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
2.918
1.351
Merhaba arkadaşlar
Agavni hanım hakkında bilgisi olan varmı ?
olumlu/olumsuz deneyimlerinizi rica etsem paylaşabilirmisiniz?

hastaneyi aradım az önce muayene ücretini sordum bilgi vermediler
ne kadar saçma ama tahlil fiyatı sormuyorum ki .. muayene ücreti soruyorum gelmeden önce bilmek en doğal hakkım ..

mümkünse bilen arkadaş varsa muayene ücretini de yazabilirmi ?

SSK'lı isen muayene ücreti 50 tl ama su an hamilelik iznini kullanıyor. Ekim yada Kasım'da gelecek. Benim idrar yollarımda sorun vardı kaç doktora gittim hep geçici ilaç verdi gönderdi. Kendisi problemimi çözdü. Çok tatlı bir bayan. Doğumumu ona yaptırmayı düşünüyorum. Tabii ilk hamile kalmam lazım

SSK'lı isen muayene ücreti 50 tl ama su an hamilelik iznini kullanıyor. Ekim yada Kasım'da gelecek. Benim idrar yollarımda sorun vardı kaç doktora gittim hep geçici ilaç verdi gönderdi. Kendisi problemimi çözdü. Çok tatlı bir bayan. Doğumumu ona yaptırmayı düşünüyorum. Tabii ilk hamile kalmam lazım

bende telefonda öğrendim 110 tl muayene ücreti dedi ler ama... belki özel sağlık sigortası olduğu için öyle dediler
sonra da doğum izninde olduğunu söylediler tabi :KK43:
bende genel kontrollerim için gidecektim hayırlısı ...ama internette de çok güzel yorumlar var.
teşekkür ederim arkadaşım

Olabilir. Ben özel sağlık sigortasını sorduğumda pahalıya geliyor demişlerdi. En iyisi SSK deyip oradan almışlardı.

X