ertan günal yardım

insaatci

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
1.124
967
323
arkdaşlar çarşamba günü ertan günala
(gaziantep) ameliyat oluyorum çok ama çok heyecanlıyım lütfen o doktora ameliyat olanlar süreçle ilgili yardımcı olabilir mi?? çok ağrım olur mu? ya da ne kadar sürede iyileşirim?? alçı ne kadar sürede çıkar şişliklrr ne kadar sürede iyileşir.?lütfen yardımmmmmm

arkdaşlar çarşamba günü ertan günala
(gaziantep) ameliyat oluyorum çok ama çok heyecanlıyım lütfen o doktora ameliyat olanlar süreçle ilgili yardımcı olabilir mi?? çok ağrım olur mu? ya da ne kadar sürede iyileşirim?? alçı ne kadar sürede çıkar şişliklrr ne kadar sürede iyileşir.?lütfen yardımmmmmm

selam

ben de ertan güna la burun ameliyatı oldum :) hiç korkma ben de çok teretdüt ettim çok araştırdım. sonuçta burun. ama şimdi çok iyiyim benim morluklarım 5 gün filan sürdü ama genelde daha uzun sürüyormuş. alçıyı onuncu gün çıkarıyor. ameliyattan sonra kanama oluyor sızıntı şeklinde. Ertan abi diyecek kadar samimileştik çok sıcak bir doktor:)))))))) burunum şişleri daha tam inmedi ama şu anda bile çok iyi. her doktorun iyi sonucu da var kötü sonucu da var ben arkadaş tavsiyesi ile gittim. umarım senin ki de iyi olur. sonuçları paylaşırız:))))

ay şu an nasıl mutlu oldum anlatamammmm :)) çok canın acıdı mı peki?? yani ben şişliklerden korkuyorum senin ameliyat olalı ne kadar oldu?? umarım bende sonuçttan memnun olurum ve gelişmeleri burada paylaşırımm :))

Mrb cnm Allah kolaylik versn ;) bende gaziantepteym ayin 15inde cozum kbb ameliyat olucam bende.

ay canım sanada Allah kolaylık versin inş ben 8inde çrş günü ameliyat oluyorum artık destek oluurz buradan :)

Arkadaşlar yeni üyeyim yana yakına doktor arıyorum burunlarınızı görebilirmiyim arkadaş olarak eklermisiniz rica etsem :)

canım daha ameliyat olmadkıkk bnm çarşamba günü. ama merak etme mutlka resim paylaşacağım

tahlillerimde sorun çıkmadı çok şükür. kısmetse çrş öğlen 1 de ameliyatım var . süresi 1 buçuk saat olacakmş

Ertan beyin eli iyidir onu yetistireb hoca çok iyi zaten belki biliyorsunuz mutafın öğrencisi memnun kalacağınıza eminim. Yardımcı olabileceğim bi konu varsa seve seve :)

Back
X