ikierkekannesi34 iki cocuk annesi ❤❤ Kayıtlı Üye 4 Aralık 2018 894 842 30 2 Eylül 2024 Konu Sahibi ikierkekannesi34 #1 Kizlar dün ertesi hali kullandim bugun sol kasigimda batmalar seklinde bacagima vuran agrim var ama sadece sol da. Ertesi gun hapi kullanip boyle agrisi olan hic oldumu?
Kizlar dün ertesi hali kullandim bugun sol kasigimda batmalar seklinde bacagima vuran agrim var ama sadece sol da. Ertesi gun hapi kullanip boyle agrisi olan hic oldumu?
ellerimlekazidim Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2023 8.924 18.182 2 Eylül 2024 Konu Sahibi ikierkekannesi34 #2 Yan etkileri yüksek bir hap siz de telaş yaptıysanız vücudunuz tepki vermistir.
ikierkekannesi34 iki cocuk annesi ❤❤ Kayıtlı Üye 4 Aralık 2018 894 842 30 2 Eylül 2024 Konu Sahibi ikierkekannesi34 #3 ellerimlekazidim .!.: Yan etkileri yüksek bir hap siz de telaş yaptıysanız vücudunuz tepki vermistir. Genişletmek için tıkla... Aslında telas da yapmadim hatta unutmustum bugun sol kasigima ve belim agri vurunca dedim ki neden acaba dun ictgim ertesi gun hapi aklima geldi
ellerimlekazidim .!.: Yan etkileri yüksek bir hap siz de telaş yaptıysanız vücudunuz tepki vermistir. Genişletmek için tıkla... Aslında telas da yapmadim hatta unutmustum bugun sol kasigima ve belim agri vurunca dedim ki neden acaba dun ictgim ertesi gun hapi aklima geldi