- 29 Ekim 2019
- 53
- 17
- 3
- 29
- Konu Sahibi Hangimiz sevmedik
Erzurum da tüp bebek yaptıktan var mı aranızda tutan oldu mu bilginizi istiyorum ben ilk denemem negatiff 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erzurumda mısın cnmmerhaba bende bu konuda bilgi almak istiyorum.
Allah bağışlasn insallah isteyen herkesin olurArkadşım merhaba bende erzurumdayım karşı komşum yaptrdı 2 yaşında oğlubende anneym ve bebek aradım seni anlarım tıp ta bi hocası var bunyamin hoca
Mrblar ben yaptırdım tuttu yalnız gebeliğin ilerleyen safhasında tiroid rahatsızlığım çıktı ve düştü. Üniversitede tüp bebek merkezi var yakup ve bünyamin hocalarımız bakıyor. Kesinlikle tavsiye ederim farklı şehirlere gidip paralar dökmeye gerek yok.Erzurum da tüp bebek yaptıktan var mı aranızda tutan oldu mu bilginizi istiyorum ben ilk denemem negatiff![]()
Cok sagolun evet biliyorum 2 hafta once yanına gitrim ve buharaya geçeceğini soyledi ve 2 araliktan beride orda tedavilere başladı bizde insallak 2.denememize 1ay sonra başlayacağız erzurumda baska tüp bebek tedavisi uygulayan yok Allah isteyen herkese evlat kokusunu nasip eder inşallah insallah sizinde olur belki karşılaşırız
araştırmada başka tüp bebek doktoru yok mu yani? bölüm kapandı mı?Cok sagolun evet biliyorum 2 hafta once yanına gitrim ve buharaya geçeceğini soyledi ve 2 araliktan beride orda tedavilere başladı bizde insallak 2.denememize 1ay sonra başlayacağız erzurumda baska tüp bebek tedavisi uygulayan yok Allah isteyen herkese evlat kokusunu nasip eder inşallah insallah sizinde olur belki karşılaşırız
Valla bi bilgim yok ama yakup bey orda o yapıyor mu bilmiyorumaraştırmada başka tüp bebek doktoru yok mu yani? bölüm kapandı mı?
onun hastasıydım ben buharaya geçecek dediniz ya ondan sordum.Valla bi bilgim yok ama yakup bey orda o yapıyor mu bilmiyorum
Bünyamin bey tek buharada ben bu gun oradaydım ama yakup bey yok o arastimada galiba tam bilgim yok yanionun hastasıydım ben buharaya geçecek dediniz ya ondan sordum.
Canim buharanin ortami nasil . Ne asamadasin senValla bi bilgim yok ama yakup bey orda o yapıyor mu bilmiyorum
Ben bu gun geldim 2. Denemeye başlamak icin ignelere başlayacağız cok guzrl bi ortami var bakalım hayırlısıCanim buharanin ortami nasil . Ne asamadasin sen
Canim ataturk universitesi gibi yogun ve yorucumu hayirlisi olsun hakkinda biz soru bile soramadik bisey yakup hocayaBen bu gun geldim 2. Denemeye başlamak icin ignelere başlayacağız cok guzrl bi ortami var bakalım hayırlısı
araştırmada başka tüp bebek doktoru yok mu yani? bölüm kapandı mı?