- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
- Konu Sahibi kaptanelif
Aslinda bizim oraya ilk gidisimiz yakup hocayi tavsiye ettikleri icindi.biz gittigimizde o yurtdisina gidecekti yeni hasta almiyordu oyizden yolumuz bunyamin hocaya dustu.ilk izlenim iyiydi oyizden onda devam ettik.riskli bi ameliyatti benimkisi yumurtalik kaybina sebeb olabilirdi cok sukur sorunsuz gecti ama cok emek sarfetti hoca hakkini yiyemem
Sen de iyi arastir ozaman merkezleri.imsallah ilk tup bebek denemesi son olur bizler icin.Allah hayirlisini nasip etsin yine de
Tabi bu is icin en iyi merkezler istanbulda bu da bi gercek
kesinlikleee .. bunyamin ho
Aslinda bizim oraya ilk gidisimiz yakup hocayi tavsiye ettikleri icindi.biz gittigimizde o yurtdisina gidecekti yeni hasta almiyordu oyizden yolumuz bunyamin hocaya dustu.ilk izlenim iyiydi oyizden onda devam ettik.riskli bi ameliyatti benimkisi yumurtalik kaybina sebeb olabilirdi cok sukur sorunsuz gecti ama cok emek sarfetti hoca hakkini yiyemem
Sen de iyi arastir ozaman merkezleri.imsallah ilk tup bebek denemesi son olur bizler icin.Allah hayirlisini nasip etsin yine de
Tabi bu is icin en iyi merkezler istanbulda bu da bi gercek
bence yakip hocadansa bunyamin hocaya gitmen cok iyi olmus cunku yakup hoca alaninda cok iyi olabilir ama yuzu cok asik. o yuzden ben doktorumun guler yuzlu olmasini cok isterim. Sonuçta cok zorlu bir surecten geciyoruz .bu surecte bizi destekleyen insanlara ihtiyacimiz var kostek olacaklara degil.
ayrica istanbul konisinda da cok haklisin. sisli memorial tup bebek merkezini okuyorummm oyle teknolojiler anlatmislar ki valla hayranlikla okudum. cok celiskide kalmistim ama karar verdim sisli memoriale gidicem. cunku cok masrafli tup bebek sureci ve ilk denemeden sonra Allah korusun tutmazsa 2.tedaviye baslamak uzun bir zaman alir. o yuzden 1kere olsun ve tutsun Allahimmm utandirmasinnn bixi bu yoldaa