Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Slm kızlar acil cvp bugün ikinci kan tahlili yaptırdım 11 gün 38.34 çıktı bugün iki yerde yaptırdım biri 10.1 çıktı ikinci yerde de 9.38 çıktı acaba laboratuar hatası olabilirmi ağrıdı test yapan varmi
yaaaaa benimde ilki öyle olmuştu ama üzülme doktor bu bizim için pozitif bişey dedi zaten ikincisi tuttu çok şükür inşallah senin de ikinci tutar merak etme kendini toparlamaya bak zihnen ve fiziken kendini hazır hissettiğinde tekrar denersin.

yaaaaa benimde ilki öyle olmuştu ama üzülme doktor bu bizim için pozitif bişey dedi zaten ikincisi tuttu çok şükür inşallah senin de ikinci tutar merak etme kendini toparlamaya bak zihnen ve fiziken kendini hazır hissettiğinde tekrar denersin.
Bugün test yaptım 5.23 çıktı galiba bitti artık bide ikincisini istesek ne zaman yaparlar acaba Rabbim yardım etsin çok zor bugün anlamaktan gözlerim şişti

Bugün test yaptım 5.23 çıktı galiba bitti artık bide ikincisini istesek ne zaman yaparlar acaba Rabbim yardım etsin çok zor bugün anlamaktan gözlerim şişti
Allah sabır versin canım.
Benimde iki kez olmadı 3.denememizde Rabbim nasip etti.
Herşeyin vakti ve zamanı vardır senin bebiste zamanını bekliyordur .belki ne desem boş ama ne gelirse Rabbimden şükür ve duadan başka elden ne gelir.
İki aya ara verip başlıyor canım .ama ben bir yıl sonra gitmistim en son tedavimde.uzunca ara verdim psikolojimi düzelttimm pozitif gittim .sende ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman git.

Allah sabır versin canım.
Benimde iki kez olmadı 3.denememizde Rabbim nasip etti.
Herşeyin vakti ve zamanı vardır senin bebiste zamanını bekliyordur .belki ne desem boş ama ne gelirse Rabbimden şükür ve duadan başka elden ne gelir.
İki aya ara verip başlıyor canım .ama ben bir yıl sonra gitmistim en son tedavimde.uzunca ara verdim psikolojimi düzelttimm pozitif gittim .sende ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman git.
İşallah Rabbim herkese pozitif gösterir

Merhaba kızlar,
Bugün 10+3 olduk.
Doktor 2 hafta sonra ikili test isteyip istemediğimi sordu.
Sizlerin bu konudaki fikirleri neler ,bu duruma nasıl baktınız?
Ve sonuç kesin değil diyor doktorlar ,peki neden yaptırıyoruz o halde?

Merhaba kızlar,
Bugün 10+3 olduk.
Doktor 2 hafta sonra ikili test isteyip istemediğimi sordu.
Sizlerin bu konudaki fikirleri neler ,bu duruma nasıl baktınız?
Ve sonuç kesin değil diyor doktorlar ,peki neden yaptırıyoruz o halde?
Selam canım ben yaptırdım çok şükür sonucumuz temiz çıktı .
Bu sana kalmış canım evet kesinliği yok malesef bazen hatalı bile çıkabiliyor.

Selam canım ben yaptırdım çok şükür sonucumuz temiz çıktı .
Bu sana kalmış canım evet kesinliği yok malesef bazen hatalı bile çıkabiliyor.
Canım ikili test yaptırdık diyelim sonra ileriki zamanda 3 lü test yaptırdığımızda mı sonuç kesinleşiyor?
Genetik test baya bi bahalı en kesin sonucu o veriyormuş.
Bide eşimin yeğeni down sendromu bizde risk biraz fazla sanırım.
Allah hayırlısını versin:-)
Nasılsın,hep aklımdasın ama malesef siteye girecek vakit bulamıyorum.Kusmaktan:-(

Canım ikili test yaptırdık diyelim sonra ileriki zamanda 3 lü test yaptırdığımızda mı sonuç kesinleşiyor?
Genetik test baya bi bahalı en kesin sonucu o veriyormuş.
Bide eşimin yeğeni down sendromu bizde risk biraz fazla sanırım.
Allah hayırlısını versin:-)
Nasılsın,hep aklımdasın ama malesef siteye girecek vakit bulamıyorum.Kusmaktan:-(
Canım ben 3 luyu yaptırmadim.
Allah korusun inşallah herşey yolunda gider canım korkutma kendini veren Rabbim korusun inşallah .
Yani şöyle düşün Allah korusun bı olumsuzluk olursa almayı düşünür müsün .yani aklın karisacaksa yapma derim hiç .hatta bende keşke yaptırmaydim dedim .
Anne karnında müdahale ettirmek zaten riskli olur .bide birşeylere kurcalamamak gerek ne gelirse Rabbimden dua edeceğiz bol bol.
Ay Allah yardımcın olsun bende öyleyim nasıl kötü günlerdi kusmak birşey yiyememek ama geçiyor canım şimdi çok rahat çok şükür :)) darısı başına olsun

Canım ben 3 luyu yaptırmadim.
Allah korusun inşallah herşey yolunda gider canım korkutma kendini veren Rabbim korusun inşallah .
Yani şöyle düşün Allah korusun bı olumsuzluk olursa almayı düşünür müsün .yani aklın karisacaksa yapma derim hiç .hatta bende keşke yaptırmaydim dedim .
Anne karnında müdahale ettirmek zaten riskli olur .bide birşeylere kurcalamamak gerek ne gelirse Rabbimden dua edeceğiz bol bol.
Ay Allah yardımcın olsun bende öyleyim nasıl kötü günlerdi kusmak birşey yiyememek ama geçiyor canım şimdi çok rahat çok şükür :)) darısı başına olsun
Amin canım benim :)
Kaçıncı haftada geçti canım.Ben 2 güne 12. Haftaya gireceğim.12. Hafta Bitince bitiyor mu gerçekten:olamaz:
5 kilo verdim işin kötü tarafı susuz kaldığım için kabızlık yapıyor.ilaç içmeden çok afedersin lavaboya çıkamıyorum:KK43:
Yaşamadığım bişey kalmadı hıçkırık,mantar ,kabızlık ,kusma:KK24:
Allah yardım etsin bu durumu yaşayan arkadaşalara da:-)
Dua et canım bana ,depresyona girdim galiba bende:KK61:

Amin canım benim :)
Kaçıncı haftada geçti canım.Ben 2 güne 12. Haftaya gireceğim.12. Hafta Bitince bitiyor mu gerçekten:olamaz:
5 kilo verdim işin kötü tarafı susuz kaldığım için kabızlık yapıyor.ilaç içmeden çok afedersin lavaboya çıkamıyorum:KK43:
Yaşamadığım bişey kalmadı hıçkırık,mantar ,kabızlık ,kusma:KK24:
Allah yardım etsin bu durumu yaşayan arkadaşalara da:-)
Dua et canım bana ,depresyona girdim galiba bende:KK61:
Benim tam 13 haftada geçti canm inşallah senin daha da erken geçer .bende kilo vermiştim canm o kusmaktan oluyor ama şimdi hızla kilo alıyorum :))).
Su bol tüket bebek susuz kalmasın zorlada olsa iç bence yemekten çok su önemli.
Kabızlık falan yapan birşey yeme canım dikkat et hava sıcak zaten bide üstüne hamilelik sendromu girince daha da insan depresif oluyor :))
Allah yardımcın olsun canım benim inşallah :)

Benim tam 13 haftada geçti canm inşallah senin daha da erken geçer .bende kilo vermiştim canm o kusmaktan oluyor ama şimdi hızla kilo alıyorum :))).
Su bol tüket bebek susuz kalmasın zorlada olsa iç bence yemekten çok su önemli.
Kabızlık falan yapan birşey yeme canım dikkat et hava sıcak zaten bide üstüne hamilelik sendromu girince daha da insan depresif oluyor :))
Allah yardımcın olsun canım benim inşallah :)
Allah razı olsun canım:-)
Ben 13. Haftayada razıyım:-))
İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız canım,desteğin için çok teşekkür ederim:-)

Allah razı olsun canım:-)
Ben 13. Haftayada razıyım:-))
İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız canım,desteğin için çok teşekkür ederim:-)
Bı anda geçecek bak göreceksin sonra diyeceksin ki ya midem bulanmiyo diye endişe edeceksin :)))
Ben öyle oldum alışmıştım kusmaya diyordum :))
Ne demek canım insalalh yavrularımizi sağlıcakla kucağımiza alalım da :))

Merhaba kızlar,
Bir sorum olacak sizlere.Bugün doktora gittik ve doktor 20. haftada coraspini keseriz dedi.
Bana kan pıhtısı için herhangi bir test yapılmadı.Yani kan pıhtılaşması varsa bile bilmiyorum.Bunu doktorlar neye göre karar veriyor?
Bide kaç haftaya kadar kullandınız?

Merhaba kızlar,
Bir sorum olacak sizlere.Bugün doktora gittik ve doktor 20. haftada coraspini keseriz dedi.
Bana kan pıhtısı için herhangi bir test yapılmadı.Yani kan pıhtılaşması varsa bile bilmiyorum.Bunu doktorlar neye göre karar veriyor?
Bide kaç haftaya kadar kullandınız?
Merhaba canm.
Bende hafif düzeyde pıhtılaşma çıktı coraspini doğuma kadar kullanıcam.
Hangi doktor karar verdi buna Erzurumdaki mi

Merhaba canm.
Bende hafif düzeyde pıhtılaşma çıktı coraspini doğuma kadar kullanıcam.
Hangi doktor karar verdi buna Erzurumdaki mi
Yok canım ben bulunduğum ilde özel hastaneye gidiyorum.
3. ay bittiği için folik asidi bıraktırdı.
Vitamin başladı onun yerine.
Bide kızım olacak teyzesi:-)
Bende test yapılmadığı için pıhtı sorunum olup olmadığını bilmiyorum.

Back
X