- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #3.101
evet canım ya ilaç gibi gelecek,nice yaşlara minik kuzuya,,ne büyük heyecan olmuştur size,onlar hepsi melek
bencede bekle canım 2 meleğin var sonuçta senin... hmmmm normalde evde 3 gündür konusmayan adam iş paraya düşünce aradı sordu heee baksen
aynen öyle canım tlf açtım hemen para işini hallettinmi diyor insan bir günaydın der slm verir ama nerde
efsunum sanada yiğeninde nice sağlıklı yaşlar inş...yok efsunum ne gitcem evine ya. bitti ben artık o sülaleden onlardan biri değilim yane.. hem uygun olmaz hemde hangi sıfatla gitcem. bide derlerki yaratıkda hala gözü var.. hiç gönlümde değil Allah biliyo. o bana 2 konuda büyük kırgınlık verdi. benimde ona içimde 2 şey kaldı. bi beddua var bide koskoca dağ gibi kırgınlık var..
banum evet ödeyecem dedi hemde kaç kere... geçen ay da ödeyemiyom dedi filan ödedi, şimdide ödeyemiyom artık diyor... faturaları üstüme kapattıracağının sinyalini vermiş bide... evin suyunu elektiriğini filan kestirecekmiş.. beni siliyomuş artık. tam bi gerizekalı ya bu valla ya hala siliyom diyo. ulan herşey bitmiş o silmekden bahsediyor. kim kimi sildi görülüyo ya neyse..
ama geçen mail atmıştı ya bana baktı bende sözler zehir zemberek hiç umut yok. bitti den başka cümle çıkmıyor.. tabii düşündü taşındı artık dönmezi kabul etti o zaman ne diye kira ödiyim diyor. benim kzıdığım konuştuk 2-3 ay ödeyecekti. yani eylülden sonra zati ben ödeyecek duruma geleceğim Allah ın izniyle...
aman bilmiyom şimdi nerden alıp ödeyeceğim. benim babamın parası yok ki o da benden medet umuyor. nasıl verecek adam alacak kimsem de yok bilmiyorum. kara kara düşünüyorum.
ya bide işyerimde ii değil inş işsiz kalmam bilmiyom. anlayacağınız her taraf aynı sıkıntı sıkıntı..
efsunum sanada yiğeninde nice sağlıklı yaşlar inş...yok efsunum ne gitcem evine ya. bitti ben artık o sülaleden onlardan biri değilim yane.. hem uygun olmaz hemde hangi sıfatla gitcem. bide derlerki yaratıkda hala gözü var.. hiç gönlümde değil Allah biliyo. o bana 2 konuda büyük kırgınlık verdi. benimde ona içimde 2 şey kaldı. bi beddua var bide koskoca dağ gibi kırgınlık var..
banum evet ödeyecem dedi hemde kaç kere... geçen ay da ödeyemiyom dedi filan ödedi, şimdide ödeyemiyom artık diyor... faturaları üstüme kapattıracağının sinyalini vermiş bide... evin suyunu elektiriğini filan kestirecekmiş.. beni siliyomuş artık. tam bi gerizekalı ya bu valla ya hala siliyom diyo. ulan herşey bitmiş o silmekden bahsediyor. kim kimi sildi görülüyo ya neyse..
ama geçen mail atmıştı ya bana baktı bende sözler zehir zemberek hiç umut yok. bitti den başka cümle çıkmıyor.. tabii düşündü taşındı artık dönmezi kabul etti o zaman ne diye kira ödiyim diyor. benim kzıdığım konuştuk 2-3 ay ödeyecekti. yani eylülden sonra zati ben ödeyecek duruma geleceğim Allah ın izniyle...
aman bilmiyom şimdi nerden alıp ödeyeceğim. benim babamın parası yok ki o da benden medet umuyor. nasıl verecek adam alacak kimsem de yok bilmiyorum. kara kara düşünüyorum.
ya bide işyerimde ii değil inş işsiz kalmam bilmiyom. anlayacağınız her taraf aynı sıkıntı sıkıntı..
ahkeşke ne yaptı acaba kaç gündür girmedi 1 haftalığınamı gitmişti ailesinin yanına kocası aradımı acaba çok merak ediyorum onuda
Bakalım kızlar ne olcak ne bitcek. yaşayıp görcem.sonuçta bi şekilde ödemem gerekli. ev sahibine de yansıtmak istemiyorum bu pisliğin yaptıklarını.
efsunum ya o bitti herşey bitti ve sonuç olarak oda bunu anladı da.. daha ne akrabası benim için. saolsunlar çok iyilerdi bana karşı ama gitmek içimden de gelmez artık. o sayfa kapandı. benim için önemli olan hayatımı nasıl devam ettireceğim. maddi sıkıntımdan başka bir derdim yok şuan. inş Bunu da Allah ın izniyle halledicem.
ya beklediğim bişiler var zaten onları halletsem para sıkıntısı bu kadar olmayacak. ödemem azalacak ama oda Allah dan ne zaman hayırlı haber gelecek bekliyorum. en kötü 1 sene sıkıntım sonra rahatım Allah ın izniyle.
valla ahkeşkeyi bende merak ettim. hafta sonu bile girdim baktım yazmışmı acep ama yok. inş hayırlı haberler verir bize..
hakkında herşeyin hayırlısı canımmmm
bizim topiçe bişey oldu bu ara yaaa nazar mı değdi ne herkesin eşiyle sıkıntısı var bu ara
benim eşimde dün kaza yapmış baya hasar var ama
ayın 1 de iş görüşmem olacak bakalım nasıl bi yer acaba
ayyy geçmiş olsun.eşin de bişi var mı??? kendi arabanız mıydı?? ya size o doğum gününden sonra nazar değdi. bah ahkeşkeninde bence partiden sonra nazar değidi...
inş iş yeride senin için hayırlıysa olsun efsunum. sana şuan huzurla çalışacağın bir yer lazım.. efsun sen ne iş yapıyosun..
efsun ya Allah korumuş. boşver cana geleceğine mala gelsin..
ben çok inanırım nazara. benim evliliğimde de nazar etkili oldu diye düşünürüm hep, gözümün içine bakan adam bi baktım ki yılan olmuş. bu arada herkes çevremde yaratıka bana çok özenirdi.. neyse siz kendinizi böle şeyleden koruyun yaa.. nazar boncuğu filan tak üzerine. kendinizi okutun birine...
işe girersen psikolojik rahatlarsın. maddiyat zaten çok önemlidir. para herşey yolunda gidiyorsa, huzuru 2 ye katlar...
iyi gene kendi işini yapacaksın. aman çalışmak kadını sağlam tutar hayatta iyi bişeydir herşeye rağmen.
turkuazım nedir senin şu yaratıktann çektiğin ya kene gibi adam mübarek allah bildiği gibi yapsın ,bide ödemeyecekmiş ha,nasıl erkemiş bu bilemedim yani seni iyice zorluyo bi insan bu kadar hazımsız olamaz yane,madem hazmedemeyecektin karını koruyup kollayacaktın kardeşim maddi manevi yanında olacaktın,şimdi ne diye yan çiziyosa,allahım sana rızkını verir güzelim işte esas mücadelen şimdi başlıyor turkiş ya
efsunum sanada çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin derler ya öle teselli bul ,erkeler bizim gibi değil işte paylaşmıyorlar,lafı kerpetenle alıyoruz böle
ahkeşkemi bende merak ettim kocası naptıki aradımı af diledimi umarım aklı başına gelmiştir
efsun geçmiş olsun canım,cana geleceğine mala gelsin denir ya..Allah korumuşki bişey olmamış yine de..motosikletliye de bişey olmamış de mi,öyle anladım ama..
başınızdan çevirin sadaka verin bari,mübarek ayda nedir bu olanlar..nazarlara geldiniz heralde
çok sağol canım... sorma yaaaa deki bileyim daaa noldu bekliyorum bende evde gelecekte abime geçicez diye 2 saat oldu bi süt almaya gitti gelemedi eve arıyorum msj atıyrm cevap yok neyse herşeyin hayırlısı işte canım
çok sağol canım hoşgeldin
valla bişey olmamış diye biliyorum bende
evet bi sadaka vermemiz lazım bencede yaaaa nedir bu anlamadım üstümüzdeki
sen nasılsın
turkuazım nedir senin şu yaratıktann çektiğin ya kene gibi adam mübarek allah bildiği gibi yapsın ,bide ödemeyecekmiş ha,nasıl erkemiş bu bilemedim yani seni iyice zorluyo bi insan bu kadar hazımsız olamaz yane,madem hazmedemeyecektin karını koruyup kollayacaktın kardeşim maddi manevi yanında olacaktın,şimdi ne diye yan çiziyosa,allahım sana rızkını verir güzelim işte esas mücadelen şimdi başlıyor turkiş ya
efsunum sanada çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin derler ya öle teselli bul ,erkeler bizim gibi değil işte paylaşmıyorlar,lafı kerpetenle alıyoruz böle
ahkeşkemi bende merak ettim kocası naptıki aradımı af diledimi umarım aklı başına gelmiştir
Alllah başka sıkıntı vermesin inşallah..
ben iyiyim canım çok şükür,haftasonu güzeldi,eltimlere gittik kütahyaya..bugün de evdeyiz işte hafta başladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?