- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
ben geldiiiiiim slm canlarım naber ya ben çok sevindim bu işe haaa
hoşgeldin ahkeşke
böylesi daha güzel olacak,bak şimdiden coştuk
bu arada şu mübarek gün duanız benden olsun hadi
RABBİM YENİ TOPİĞİMİZDE BİZLERE DAHA GÜZLER ŞEYLER DAHA GÜZEL MUTLULUKLAR PAYLAŞMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH. BURASI GİBİ KENDİMİZE YEPYENİ SAYFALAR AÇMIŞ OLALIM ALLAHIN İZNİYLE. RABBİME HEPİMİZ İÇİN YALVARIYORUM ALLAHIM ŞU GÜZEL KARDEŞLERİM VE ONLARLA BERABER BENİM İÇİNDE HERŞEYİN EN GÜZELİNİ NASİP EYLE BİZLERE HERŞEYİ GÖNLÜMÜZCE VER BİZİ KİMSENİN ÜZMESİNE İZİN VERME SEN BİZE SABIR SAĞLIK AŞK MUTLULUK ÇOK PARA NASİP ET ALLAHIMMMM
ben işten çıktım 1 ay önce evdeyim ama tekrar iş bakıyorum
rabbim yeni topiğimizde bizlere daha güzler şeyler daha güzel mutluluklar paylaşmayı nasip etsin inşallah. Burası gibi kendimize yepyeni sayfalar açmış olalım allahın izniyle. Rabbime hepimiz için yalvarıyorum allahım şu güzel kardeşlerim ve onlarla beraber benim içinde herşeyin en güzelini nasip eyle bizlere herşeyi gönlümüzce ver bizi kimsenin üzmesine izin verme sen bize sabır sağlık aşk mutluluk çok para nasip et allahımmmm
Cnm evde de meslek sahibi olunuyor yaa benim kv terzidirevi işyeri gibi gelen giden bi sürü.
Bende kitap dizgileriyle iştigal ettim bi dönem, evde pc başı bir iş. Eşim böyle şeyler yaparsam bişi demiyor ama mesela bu yaz alanımla ilgili -ilahiyatçıyım- yaz döneminde eğitmenlik yapmamı hiç istemedi, niçin, çünkü dışarda bir işmiş. Ama belki zamanla kabul eder o da, şuan şehirde yeniyim diye yapıyor olabilir.
evden tabiiii :) yaa bütün gün pc başında sanmayın beni hee,efsun beni öyle sanıyo ama ben işlerimi hallediyorum,o bunu bilmiyo :)
sen her işini halledersin bilmezmiyiz bacım,yımırtalar falan filann hızına yetişene aşk olsun
RABBİM YENİ TOPİĞİMİZDE BİZLERE DAHA GÜZLER ŞEYLER DAHA GÜZEL MUTLULUKLAR PAYLAŞMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH. BURASI GİBİ KENDİMİZE YEPYENİ SAYFALAR AÇMIŞ OLALIM ALLAHIN İZNİYLE. RABBİME HEPİMİZ İÇİN YALVARIYORUM ALLAHIM ŞU GÜZEL KARDEŞLERİM VE ONLARLA BERABER BENİM İÇİNDE HERŞEYİN EN GÜZELİNİ NASİP EYLE BİZLERE HERŞEYİ GÖNLÜMÜZCE VER BİZİ KİMSENİN ÜZMESİNE İZİN VERME SEN BİZE SABIR SAĞLIK AŞK MUTLULUK ÇOK PARA NASİP ET ALLAHIMMMM
ben öğle yemeyi hazırlamaya gidiyorum kv ile başbaşa yemek randevumuz var da
öpüldünüz hepinizzzzzzzzzzzzzzz
eylül yaa gecede sabaha kadar seni nerden tanıyorum die düşündüm durdum ama yok hatırlayamıyorum. Ama tanıyorum yaa
Cnm evde de meslek sahibi olunuyor yaa benim kv terzidirevi işyeri gibi gelen giden bi sürü.
Bende kitap dizgileriyle iştigal ettim bi dönem, evde pc başı bir iş. Eşim böyle şeyler yaparsam bişi demiyor ama mesela bu yaz alanımla ilgili -ilahiyatçıyım- yaz döneminde eğitmenlik yapmamı hiç istemedi, niçin, çünkü dışarda bir işmiş. Ama belki zamanla kabul eder o da, şuan şehirde yeniyim diye yapıyor olabilir.
selammmm kızlarrrr 3 ay sonra 1 yılımı doldurcam inşşş ilk yıldönümü ne yapılabilir eşe süpriz fikri olan varmiyyyoda yapacak yapmassa merdaneyi yerEki Görüntüle 449925 oda kendi dşünsün
yahu kızlar ne kadar hızlısınz bee yetişemiom size:18:
malum iş yernde olunca heran bakamıorum bnm elemanlar sürekli tepemde
ama burda çok scak çok samimi arkidişlikler olcak eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?