"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

bu arada şu mübarek gün duanız benden olsun hadi

RABBİM YENİ TOPİĞİMİZDE BİZLERE DAHA GÜZLER ŞEYLER DAHA GÜZEL MUTLULUKLAR PAYLAŞMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH. BURASI GİBİ KENDİMİZE YEPYENİ SAYFALAR AÇMIŞ OLALIM ALLAHIN İZNİYLE. RABBİME HEPİMİZ İÇİN YALVARIYORUM ALLAHIM ŞU GÜZEL KARDEŞLERİM VE ONLARLA BERABER BENİM İÇİNDE HERŞEYİN EN GÜZELİNİ NASİP EYLE BİZLERE HERŞEYİ GÖNLÜMÜZCE VER BİZİ KİMSENİN ÜZMESİNE İZİN VERME SEN BİZE SABIR SAĞLIK AŞK MUTLULUK ÇOK PARA NASİP ET ALLAHIMMMM

ağzına sağlık :16: çok güzel oldu bu......
AMİİİNNN....

rabbim yeni topiğimizde bizlere daha güzler şeyler daha güzel mutluluklar paylaşmayı nasip etsin inşallah. Burası gibi kendimize yepyeni sayfalar açmış olalım allahın izniyle. Rabbime hepimiz için yalvarıyorum allahım şu güzel kardeşlerim ve onlarla beraber benim içinde herşeyin en güzelini nasip eyle bizlere herşeyi gönlümüzce ver bizi kimsenin üzmesine izin verme sen bize sabır sağlık aşk mutluluk çok para nasip et allahımmmm

aaammmiiiiinnnnn.....

Cnm evde de meslek sahibi olunuyor yaa benim kv terzidir :1: evi işyeri gibi gelen giden bi sürü.

Bende kitap dizgileriyle iştigal ettim bi dönem, evde pc başı bir iş. Eşim böyle şeyler yaparsam bişi demiyor ama mesela bu yaz alanımla ilgili -ilahiyatçıyım- yaz döneminde eğitmenlik yapmamı hiç istemedi, niçin, çünkü dışarda bir işmiş. Ama belki zamanla kabul eder o da, şuan şehirde yeniyim diye yapıyor olabilir.

ilahiyatçı mısın,ne güzel :16:

evden tabiiii :) yaa bütün gün pc başında sanmayın beni hee,efsun beni öyle sanıyo ama ben işlerimi hallediyorum,o bunu bilmiyo :)

:9:

sen her işini halledersin bilmezmiyiz bacım,:52:yımırtalar falan filann hızına yetişene aşk olsun

bencede valla :9:

RABBİM YENİ TOPİĞİMİZDE BİZLERE DAHA GÜZLER ŞEYLER DAHA GÜZEL MUTLULUKLAR PAYLAŞMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH. BURASI GİBİ KENDİMİZE YEPYENİ SAYFALAR AÇMIŞ OLALIM ALLAHIN İZNİYLE. RABBİME HEPİMİZ İÇİN YALVARIYORUM ALLAHIM ŞU GÜZEL KARDEŞLERİM VE ONLARLA BERABER BENİM İÇİNDE HERŞEYİN EN GÜZELİNİ NASİP EYLE BİZLERE HERŞEYİ GÖNLÜMÜZCE VER BİZİ KİMSENİN ÜZMESİNE İZİN VERME SEN BİZE SABIR SAĞLIK AŞK MUTLULUK ÇOK PARA NASİP ET ALLAHIMMMM

aminnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn ağzından bal dallıyor sanki ahkeşkemmmm inşşallahhhhhh

ben öğle yemeyi hazırlamaya gidiyorum kv ile başbaşa yemek randevumuz var da :9:
öpüldünüz hepinizzzzzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
eylül yaa gecede sabaha kadar seni nerden tanıyorum die düşündüm durdum ama yok hatırlayamıyorum. Ama tanıyorum yaa

dert oldum desene :27:
dur ben sana özelden yazıyım bişeyler,bi yerden yakalarsın belki..benim de kafama şu takıldı,liseyi keçiörende okudum dedin,sen evlenince gitmedin mi oraya,ailen başka şehirdeymiş ya,anlamadım ama..

Cnm evde de meslek sahibi olunuyor yaa benim kv terzidir :1: evi işyeri gibi gelen giden bi sürü.

Bende kitap dizgileriyle iştigal ettim bi dönem, evde pc başı bir iş. Eşim böyle şeyler yaparsam bişi demiyor ama mesela bu yaz alanımla ilgili -ilahiyatçıyım- yaz döneminde eğitmenlik yapmamı hiç istemedi, niçin, çünkü dışarda bir işmiş. Ama belki zamanla kabul eder o da, şuan şehirde yeniyim diye yapıyor olabilir.

valla mesleğin varmış yap bence ben okumadığımiçin mi neyse okumak çalışmak hep çok çekiici geld bna aslında böle de mutluyum ama ne biliym işte bazen kendimi geri kalmş hissediyorum ya da hissetriyolar deyim

selammmm kızlarrrr 3 ay sonra 1 yılımı doldurcam inşşş ilk yıldönümü ne yapılabilir eşe süpriz fikri olan varmiyyy :1: oda yapacak yapmassa merdaneyi yer $ca92124f75f67cd09ab3ed9d4df29dfe.gif oda kendi dşünsün :1:

ben öğle yemeyi hazırlamaya gidiyorum kv ile başbaşa yemek randevumuz var da :9:
öpüldünüz hepinizzzzzzzzzzzzzzz

vayst daha ne istiyon hayattan şaka şaka ne gzel ya mutlusun demek ki senn adına sevindim valla ben kv ile otursam napardım bilmem gerçi aşırı fena değil ama kaynana işte adı üstünde:)))

yahu kızlar ne kadar hızlısınz bee yetişemiom size:18:
malum iş yernde olunca heran bakamıorum bnm elemanlar sürekli tepemde:1:
ama burda çok scak çok samimi arkidişlikler olcak eminim:34:

selammmm kızlarrrr 3 ay sonra 1 yılımı doldurcam inşşş ilk yıldönümü ne yapılabilir eşe süpriz fikri olan varmiyyy :1: oda yapacak yapmassa merdaneyi yerEki Görüntüle 449925 oda kendi dşünsün :1:

selaamm hoşgeldin nil..
benim de 3 ay sonra 1 yıl olacak..ben de düşünüyorum bazen,ne yapsam diye,kendim yapcam bişeyler..

yahu kızlar ne kadar hızlısınz bee yetişemiom size:18:
malum iş yernde olunca heran bakamıorum bnm elemanlar sürekli tepemde:1:
ama burda çok scak çok samimi arkidişlikler olcak eminim:34:

ben de yetişemiyorum :)
güzel bi başlangıç oldu,devamı gelecek inşallah

Back
X