"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

Kızlar dün bi arkadaş anlattı gülmekten öldüm sizede anlatayımda gülün. şimdiilşkiye girmişler sonra prezervatif kdının içinde kalmış panik olmuşlar kadın uğraşmış uğraşmış yok çıkaramamış dahada kaymış içeri doğre sonra kadın ayakları havaya dikiyo muayene olur gibi sonra adam elini içeri sokuyooooo ve çıkarıyo...:9::9::9::9::9::9::9:
Kadın sabah hemen dr sini aramış dr gülmekten cvp verememiş tabi kadında şimdi korku büyük 4. Geliyo olabilir:9::9::9:

:9::9::9: iyide prezervatif nasıl içerda kalıyo yaaaa:26:

hepinize afiyet olsun kızlar ben geldim yemekten
yemeği abimle beraber yedik... evden haber yokmuş...

afiyet olsun sanada canım.
bak ne güzel ailenden birini görmüş onla yemek yemişsin. bizim gibi ayda bir iki ayda bir görmüyosun.
inşallah yakın zamnda olacak bi haber efsun sabır hemen satılmayabilir kısmet bi bakarsın ummadığın anda gitmiş

merhabalarr
ahkeşke anlattığına çok güldüm ama Allah korusun kötü bişey yaa..sanırım adam büyük boy almış,yoksa çıkmaz kolay kolay :27:

afiyet olsun sanada canım.
Bak ne güzel ailenden birini görmüş onla yemek yemişsin. Bizim gibi ayda bir iki ayda bir görmüyosun.
Inşallah yakın zamnda olacak bi haber efsun sabır hemen satılmayabilir kısmet bi bakarsın ummadığın anda gitmiş

ev 2 yıldır satılık zaten canım bende belki bana nasiptir diyerek çıktım bu yola... Hayırlısı artık...

merhabalarr
ahkeşke anlattığına çok güldüm ama allah korusun kötü bişey yaa..sanırım adam büyük boy almış,yoksa çıkmaz kolay kolay :27:

hoşgeldin eylülüm nasısın

ev 2 yıldır satılık zaten canım bende belki bana nasiptir diyerek çıktım bu yola... Hayırlısı artık...

hoşgeldin eylülüm nasısın

nasip canım..tamam bayadır satılık,umutsuz vaka gibi amaa sana bunu düşündüren Allah bir kısmet de açar,hiç ummadığınız anda satılıverir...
bişey sorcam,kvnin haberi var mı bu durumlardan??sonra kadın şoka uğramasın
ben iyi sayılırım..ben de mevsimsel egzama var,çok ilerlemiş değil ama,geçen yıl bu zamanlar olmuş sonra geçmişti,şimdi yine başladı,ellerim kaşınıyo,su,deterjan yasak,çok zor :(
çok zorlanıyorum malesef,gittim ilaçlarımı aldım geldim,öyle eller eldivenli oturuyorum.......

nasip canım..tamam bayadır satılık,umutsuz vaka gibi amaa sana bunu düşündüren allah bir kısmet de açar,hiç ummadığınız anda satılıverir...
Bişey sorcam,kvnin haberi var mı bu durumlardan??sonra kadın şoka uğramasın
ben iyi sayılırım..ben de mevsimsel egzama var,çok ilerlemiş değil ama,geçen yıl bu zamanlar olmuş sonra geçmişti,şimdi yine başladı,ellerim kaşınıyo,su,deterjan yasak,çok zor :(
çok zorlanıyorum malesef,gittim ilaçlarımı aldım geldim,öyle eller eldivenli oturuyorum.......

evet nasip... Bende ondan umutluyum yaaa bunu bana düşündüren hayal ettiren rabbim bi anda da satabilir evi diyor içim... Inşşallahh yaaa inşşalaaahhh...
Kv şuan haberi yok eşim net bişey yok diye demedi annesine... Ben eşime dedim o kendi demedi önce bi satılsın diye neye uğrarsa uğrasın...

Egzama kötü oluyo yaaa geçmiş olsun canım... Her işin kalıyo mecbur ama olsun kociş yardım eder sana inşşalaahh çabuk geçer

evet nasip... Bende ondan umutluyum yaaa bunu bana düşündüren hayal ettiren rabbim bi anda da satabilir evi diyor içim... Inşşallahh yaaa inşşalaaahhh...
Kv şuan haberi yok eşim net bişey yok diye demedi annesine... Ben eşime dedim o kendi demedi önce bi satılsın diye neye uğrarsa uğrasın...

Egzama kötü oluyo yaaa geçmiş olsun canım... Her işin kalıyo mecbur ama olsun kociş yardım eder sana inşşalaahh çabuk geçer

geçen yıl kurban bayramında eşimin köyünde 3 gün bulaşık yıkadım!! orda başladı bu alerji,farklı su,farklı deterjan dedi doktor.e bi de bünye alışık değil o kadar yoğun bi bulaşık yıkama durumuna :)..o zaman 1,5 aylık evliydim,Allah ondan razı olsun eşim saçımı bile yıkardı,şampuana dokunmıyım diye..

tamam ev konusu net değil ama böyle böyle bi düşünce var diye bilse iyi mi olur,yoksa bilmese mi daha iyi acaba...ya da dediğin gibi neye uğrarsa uğrasın,zaman kendini düşünme zamanı,boşver

geçen yıl kurban bayramında eşimin köyünde 3 gün bulaşık yıkadım!! orda başladı bu alerji,farklı su,farklı deterjan dedi doktor.e bi de bünye alışık değil o kadar yoğun bi bulaşık yıkama durumuna :)..o zaman 1,5 aylık evliydim,Allah ondan razı olsun eşim saçımı bile yıkardı,şampuana dokunmıyım diye..

tamam ev konusu net değil ama böyle böyle bi düşünce var diye bilse iyi mi olur,yoksa bilmese mi daha iyi acaba...ya da dediğin gibi neye uğrarsa uğrasın,zaman kendini düşünme zamanı,boşver

yeni gelinsin yaa güyaa yıkasın demişlerdir :47:
bende eşime bu konularda Allah razı olsun demek istiyorum eylül yaaa ama her akşam gelip tv karşısında yatması zoruma gidiyor hiç düşünüyo mu acaba efsunda tv karşında uzanmak istiyomudur diye yada benim yanıma uzanmak ister mi acaba diye ???
bilmesi mi ii bilmemesi mi bende tam karar veremedim canım... kendimi düşünmek değilde eylülüm hani onları bırakıp gitmekten ziyade ruh sağlığım çok bozuldu gerçekten biraz daha böle devam ederse ben kendimi toplayamam... o kadar gücüm yok... ruhen yok... dedimya ben 8. aydan sonra anladım bugünlerin böle olacagını o yüzden dedim eşime ama o anlamadı bak 16 ay oldu ve gitgide sağlığım sinirlerim daha fazla yıprandı yıpranıyor yıpranacak... kimseye bi faydam olmayacak sonunda...
benim kdr onlarda düşünmüş olsalardı herşey bu kdr olmazdı...
maaş alınca teyzesini yemege götürecektim ya dün lafı açıldı kv dedim ben hiç hoşlanmam kendini zorla davet ettiren insanlardan hala bacısını sunu bunu savunuyo bana diyoki senin böle düşündüğünü bilseler demezlerdi... eeeeeeeeee bana demeden önce bi zahmet düşünsünler o zmn demi :47: bide demez mi sadece bizim tarafamı bölesin diye :47: bende ben 2008 de ilk defa ilk maaş aldım onuda annem sevdiğimiz insanlara tatlı alalım dedi bana millete tatlıaldık kimse ayrıyetten hadi yemeğe götür falan demedi bana dedim kendi annem babam bile demedi bana bunu dedim....

(bayaa uzun yazmışım kızlar kusuruma bakmayın olurmu )

Son düzenleme:
yeni gelinsin yaa güyaa yıkasın demişlerdir :47:
bende eşime bu konularda Allah razı olsun demek istiyorum eylül yaaa ama her akşam gelip tv karşısında yatması zoruma gidiyor hiç düşünüyo mu acaba efsunda tv karşında uzanmak istiyomudur diye yada benim yanıma uzanmak ister mi acaba diye ???
bilmesi mi ii bilmemesi mi bende tam karar veremedim canım... kendimi düşünmek değilde eylülüm hani onları bırakıp gitmekten ziyade ruh sağlığım çok bozuldu gerçekten biraz daha böle devam ederse ben kendimi toplayamam... o kadar gücüm yok... ruhen yok... dedimya ben 8. aydan sonra anladım bugünlerin böle olacagını o yüzden dedim eşime ama o anlamadı bak 16 ay oldu ve gitgide sağlığım sinirlerim daha fazla yıprandı yıpranıyor yıpranacak... kimseye bi faydam olmayacak sonunda...
benim kdr onlarda düşünmüş olsalardı herşey bu kdr olmazdı...
maaş alınca teyzesini yemege götürecektim ya dün lafı açıldı kv dedim ben hiç hoşlanmam kendini zorla davet ettiren insanlardan hala bacısını sunu bunu savunuyo bana diyoki senin böle düşündüğünü bilseler demezlerdi... eeeeeeeeee bana demeden önce bi zahmet düşünsünler o zmn demi :47: bide demez mi sadece bizim tarafamı bölesin diye :47: bende ben 2008 de ilk defa ilk maaş aldım onuda annem sevdiğimiz insanlara tatlı alalım dedi bana millete tatlıaldık kimse ayrıyetten hadi yemeğe götür falan demedi bana dedim kendi annem babam bile demedi bana bunu dedim....

(bayaa uzun yazmışım kızlar kusuruma bakmayın olurmu )

ben 1,5 ay,eltim 3 aylık evliydi..gelin değil hizmetçi muamelesi gördük resmen,ben eltime kıyamadım o bana derken,öyle mutfaktan çıkamadık,kabus gibi bir bayramdı,rezil bir bayramdı..insan yapar bunları,eline yapışmaz ama öyle bi muamele vardı ki...öff neyse :47:

efsun Allahaşkına maaş alınca teyzeyi yemeğe götürmek de ne demek,eşimin teyzesini neden yemeğe götüreyim yaa :47:
başta öyle takılmıştır belki dicem tamam hadi bu normal ama hala dile getirmek de ne demek..kv çok kıskanç bence senin..yaa zaten birlikte yaşıyosunuz,içlerindesin,senin aileni bu kadar kıskanmak ne demek!onların tarafına iyi değilmişsin,daha ne kadar iyi olcan,ne özelin kaldı ne bişeyin,kendi yetmez gibi bi de annesi var zaten,sen bunlara katlana katlana sağlığından oldun,biri görsün artık seni..eşin de dahil! o da görsün..canım çok sert yazıyo gibi oldum ama inanki sert değil üzgünüm..akşam geliyo tv karşısına yatıyo diyosun,bunu benim eşim yapsa bu kadar bozulmam,çünkü gider ben de yatarım yanına,o da bekler zaten..ama sen yatamazsın,bunu eşinin düşünmesi lazım,ortamlarınız elverdiğince seninle başbaşa ilgilenmesi lazım..çocuk işten geliyo bi ayaklarını uzatıp oturamıcak mı,bi tv izliyemicek mi demesin kimse,onu da yapar elbet ama onun başka görevleri var malesef,yapması gerekenler var,sen varsın,senin gönlünü hoş etmeli önce..ah canım valla artık sana ne diyim bilemiyorum :53: eskisi gibi içini ferahlatıcak cümlelerim kalmadı sanırım,ahkeşke bana da kızmasın ama böyle işte....

ben 1,5 ay,eltim 3 aylık evliydi..gelin değil hizmetçi muamelesi gördük resmen,ben eltime kıyamadım o bana derken,öyle mutfaktan çıkamadık,kabus gibi bir bayramdı,rezil bir bayramdı..insan yapar bunları,eline yapışmaz ama öyle bi muamele vardı ki...öff neyse :47:

Efsun allahaşkına maaş alınca teyzeyi yemeğe götürmek de ne demek,eşimin teyzesini neden yemeğe götüreyim yaa :47:
Başta öyle takılmıştır belki dicem tamam hadi bu normal ama hala dile getirmek de ne demek..kv çok kıskanç bence senin..yaa zaten birlikte yaşıyosunuz,içlerindesin,senin aileni bu kadar kıskanmak ne demek!onların tarafına iyi değilmişsin,daha ne kadar iyi olcan,ne özelin kaldı ne bişeyin,kendi yetmez gibi bi de annesi var zaten,sen bunlara katlana katlana sağlığından oldun,biri görsün artık seni..eşin de dahil! O da görsün..canım çok sert yazıyo gibi oldum ama inanki sert değil üzgünüm..akşam geliyo tv karşısına yatıyo diyosun,bunu benim eşim yapsa bu kadar bozulmam,çünkü gider ben de yatarım yanına,o da bekler zaten..ama sen yatamazsın,bunu eşinin düşünmesi lazım,ortamlarınız elverdiğince seninle başbaşa ilgilenmesi lazım..çocuk işten geliyo bi ayaklarını uzatıp oturamıcak mı,bi tv izliyemicek mi demesin kimse,onu da yapar elbet ama onun başka görevleri var malesef,yapması gerekenler var,sen varsın,senin gönlünü hoş etmeli önce..ah canım valla artık sana ne diyim bilemiyorum :53: Eskisi gibi içini ferahlatıcak cümlelerim kalmadı sanırım,ahkeşke bana da kızmasın ama böyle işte....

o muamele üzmüştür canım zaten sizi yaaa kıyamam ben size ikinizde yeniymişsiniz daha yaaaa :47:

Olayı baştan anlatim eşim ben teyzesi kuzeni arabada biyere giderken geçti bu muhabbet teyzenin oğlu dedi efsun ilk maaşla bi yere gidelim diye ben ilk alınca kuzeni götürdüm neyse bi akşam bizdeyken konusu açıldı teyzesi tam hatırlayamıyrm kelimeleri ama hani arabada konustuk diye hepbarber gitcez sanmış onu götürmemişiz falan dedi bana bende tamam dedim sonra işte kendi ağızlarıyla dediler davet ettirdiler yani eylül...
Ilk evlendiğimde onlarlada gezdim akraba su bu oturmalara sonradan bende soğukluk başlayınca gitmek istemedim o yüzden bana laf çarpıtıyo işte kendi tarafıma gidiorum diye kendi tarafımda annem abim ablam heee teyzeme 2. Defa gittik eşimle 16 aydır :53: Baska akrabalarımında düğün müğün varsa gittik onun dışında akşam oturmasına gitmedim hiç... Herhalde abime ablama gitmekte yasak :47: Bide görümcemle ablam alttlı üstlü oturuyor ya birine gitsek öbürünü zaten görüyoruz yani direk olarak... Ayrıca benim evliliğime benim tarafımdan bi sıkıntı olmadı hiç benim düzenimi huzurumu onlar bozdu hep... Bennim bunları demiş olmam yüzüne vurmamı yediremiyo kv belkide...
Bunların hepsi ben baştan cıngar çıkarmadım diye oluyo eylülüm onda annesinide kabul ettim yaaa ondan...
Yok canım sert falan değil dogru tüm dediklerin... Ben nasıl gecenin bi vakti sabah işe gideceğim halde onun gönlü olsun diye kalkıp duş almak zorunda kalıyosam onunda rahatını az bozması lazım demi... Içimi ferahlatacak dönemi geçtik çünkü canım o yüzden kemile bulamıyosun...

bide kv nin kendi teyze kızı 2 ay önce kendi kızını nışanladı cumartesi günüydü o gün benim bi komşu düğünüyle eşiminde bi arkadasının düğünü vardı yani bi akşamda 3 tane...
kv erken gitti ben erkenden gitmek istemedim dedim eşimle gelirim hem diğerlerinede ugrayacagız neyse eşimin işi çıkmış saat 9:30 da geldi eve zaten çalğılı düğünlerden hoşlanmaz gitmeyelim hiç birine dedi bizde hiçbirine gitmedik sadece görümcemin oğlu rahatsızmış kocasıda yokmuş yanında bizi aradılar işte araba var bizde diye görümcemi evine götürdük sadece kv ona çok bozuldu sanırım kendi nışanları yaa gelinim gelmedi benimle diye ama napim eşim gitmek istemedi ben zorla gitmeyelim demedim ya kocama o gitmek istemedi benim ne sucum var bunda

Son düzenleme:
o muamele üzmüştür canım zaten sizi yaaa kıyamam ben size ikinizde yeniymişsiniz daha yaaaa :47:

Olayı baştan anlatim eşim ben teyzesi kuzeni arabada biyere giderken geçti bu muhabbet teyzenin oğlu dedi efsun ilk maaşla bi yere gidelim diye ben ilk alınca kuzeni götürdüm neyse bi akşam bizdeyken konusu açıldı teyzesi tam hatırlayamıyrm kelimeleri ama hani arabada konustuk diye hepbarber gitcez sanmış onu götürmemişiz falan dedi bana bende tamam dedim sonra işte kendi ağızlarıyla dediler davet ettirdiler yani eylül...
Ilk evlendiğimde onlarlada gezdim akraba su bu oturmalara sonradan bende soğukluk başlayınca gitmek istemedim o yüzden bana laf çarpıtıyo işte kendi tarafıma gidiorum diye kendi tarafımda annem abim ablam heee teyzeme 2. Defa gittik eşimle 16 aydır :53: Baska akrabalarımında düğün müğün varsa gittik onun dışında akşam oturmasına gitmedim hiç... Herhalde abime ablama gitmekte yasak :47: Bide görümcemle ablam alttlı üstlü oturuyor ya birine gitsek öbürünü zaten görüyoruz yani direk olarak... Ayrıca benim evliliğime benim tarafımdan bi sıkıntı olmadı hiç benim düzenimi huzurumu onlar bozdu hep... Bennim bunları demiş olmam yüzüne vurmamı yediremiyo kv belkide...
Bunların hepsi ben baştan cıngar çıkarmadım diye oluyo eylülüm onda annesinide kabul ettim yaaa ondan...
Yok canım sert falan değil dogru tüm dediklerin... Ben nasıl gecenin bi vakti sabah işe gideceğim halde onun gönlü olsun diye kalkıp duş almak zorunda kalıyosam onunda rahatını az bozması lazım demi... Içimi ferahlatacak dönemi geçtik çünkü canım o yüzden kemile bulamıyosun...

bide kv nin kendi teyze kızı 2 ay önce kendi kızını nışanladı cumartesi günüydü o gün benim bi komşu düğünüyle eşiminde bi arkadasının düğünü vardı yani bi akşamda 3 tane...
kv erken gitti ben erkenden gitmek istemedim dedim eşimle gelirim hem diğerlerinede ugrayacagız neyse eşimin işi çıkmış saat 9:30 da geldi eve zaten çalğılı düğünlerden hoşlanmaz gitmeyelim hiç birine dedi bizde hiçbirine gitmedik sadece görümcemin oğlu rahatsızmış kocasıda yokmuş yanında bizi aradılar işte araba var bizde diye görümcemi evine götürdük sadece kv ona çok bozuldu sanırım kendi nışanları yaa gelinim gelmedi benimle diye ama napim eşim gitmek istemedi ben zorla gitmeyelim demedim ya kocama o gitmek istemedi benim ne sucum var bunda
telefondaydım efsun geç oldu ama...
en son dediğin olayda hiçbi suçun yok bana göre,eşin var başında o gitmediyse sen de gitmedin ne var bunda,dul kadın mısın da tövbe tövbe..
dediğin herşeyden anladığım kvye göre sen onun kardeşi ile onun yeğeni ile onun bilmem nesinin kızı oğlu yengesi ile sık görüşmelisin..bunu istiyo heralde bu kadın..
belki hoşlarına gitmiyo belki iyi bi gelin değilsin onlara göre,ama kime ne? sen herkese yaranmak zorunda mısın,sen onlarla aynı evde yaşıyosun,bunu kabul etmişsin bu devirde,buna şükretsin hepsi,kimse yadırgamasın seni..yüzlerini görmek istemesen hakkın var..
ayrıca kendi anne babana abine ablana elbet gideceksin,daha sık gideceksin belki de,bunu da sorun ediyolarsa,herhangi bir imada bulunurlarsa cevabını ver bence..bu psikolojik baskı nereye kadar böyle,seni sinir ede ede hasta edecekler..
eşin konusunda da haklsın,onun da fedakarlık yapması lazım,hatta adı fedakarlık değil bunun,yapmalı işte,daha ötesi yok..ama kendi anlamıyosa anlamasını sağlamak lazım,o da nasıl olacak bilmiyorum,sen de kendi yapsın etsin diye istiyosun haklı olarak..

Back
X