"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

dün kdv min son günüydü kızlar gece 9 kdr mesai yaptım o yüzden giremedim başımdakiler yüzünden...
ama dün kimse gelmemiş nerdesiniz yawwww :47: herkes iii ce boşladı topikciğimizi :43: :43: :43:

Eklentiler

• $00000000000000000.webp
    $00000000000000000.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 40
günaydııın valla kızlar bune böle yaaa kimsecikler yok. nerelerdesiniz yaw nazar değdi haaa dağıldık.

bende havadisler büyük tercih yapıyorum sadece ankara ve kayseri eşimle öle anlaştık.
sonra şu bizim arsaya bu hafta içi mütahit gidiyo bakmaya eşimin amcası bulmuş.(İNŞALLAH VERİLİR)

EE HADİ GELİN SİZDE ANLATIN NEVAR NE YOK...

günaydııın valla kızlar bune böle yaaa kimsecikler yok. Nerelerdesiniz yaw nazar değdi haaa dağıldık.

Bende havadisler büyük tercih yapıyorum sadece ankara ve kayseri eşimle öle anlaştık.
Sonra şu bizim arsaya bu hafta içi mütahit gidiyo bakmaya eşimin amcası bulmuş.(inşallah verilir)

ee hadi gelin sizde anlatın nevar ne yok...

günaydın ahkeşkemmm
aynen ölee oldu ahkeşkem ben dün beyannamelerden dolayı giremedim hiç :14:
Sabahta baktım kimse selam bile vermemiş :47:

Bende yaptım tercihlerimi eşimle beraber baktım samsun bakıyo hep dedim napıyosun sen şehir dışı çıksa gidecek misin dedi gideceğim değil gideceğiz dedim :16: Ben ne yapcam dedi sanada iş buluruz yeterki çıksın da dedim... Bakalım hepimiz için hayırlısı olsun bu tercihlerde...
Aaayyy inşşşalllahhhh verilir bi an önce mütahide canım yaaaaa başlasınlar devamı gelir nasılsa inşşallahhhh

günaydın kızlarrrr kaç gündür bende iş yoğunluğundan giremedim girdiğimdede kimsecikler yoktu

bugünde hiç iyi değilim dişim felaket ağrıyorrr gece acile gittik doktor hiç bişey yapamadı kanal ve dolgu yapılması gerekliymiş onada gündüz gelmem gerekiyormuş acilde yapmıyorlarmışşş nasıl izin alıp gidicem ben yaaaa uffff bıktım canımdann:((((

günaydın kızlarrrr kaç gündür bende iş yoğunluğundan giremedim girdiğimdede kimsecikler yoktu

bugünde hiç iyi değilim dişim felaket ağrıyorrr gece acile gittik doktor hiç bişey yapamadı kanal ve dolgu yapılması gerekliymiş onada gündüz gelmem gerekiyormuş acilde yapmıyorlarmışşş nasıl izin alıp gidicem ben yaaaa uffff bıktım canımdann:((((

günaydın canım
geçmiş olsun canım sağlık bu mecbur alıp gitcen

kızlarrr günaydın,,,dün izin aldım doktora gittim hastahane gün veriyor tedavi için halime dayanamadım özele gittim şuan iyiyim çok şükür 2 hafta sonra doktor bakacak tedaviyi ona göre sonuçlandıracak,,,

buarada yine kimsecikler yokkk iyice koptuk ama :((((

kızlarrrr

çok özledim sizleri yaaa,,,,

neler yapıyorsunuz nerelerdesiniz yediğiniz içtiğiniz sizin olsun gerisini anlatın bakalım

günaydın canlarrrrıımmmm
hayırlı cumalarrrrrrr

Eklentiler

• $405007_449730931752411_1070662510_n.webp
    $405007_449730931752411_1070662510_n.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 36
  • $g.webp
    $g.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 53
kızlarrr günaydın,,,dün izin aldım doktora gittim hastahane gün veriyor tedavi için halime dayanamadım özele gittim şuan iyiyim çok şükür 2 hafta sonra doktor bakacak tedaviyi ona göre sonuçlandıracak,,,
buarada yine kimsecikler yokkk iyice koptuk ama :((((

canlarrr hadiii canlanalımmm yahuuuuben çok özlemliyim bekliyorum siziiii

bencede canlanalım birazzzzzz ben geldim vefammmmmmmmm sohbete kaldığımız yerden devam edelimmmmmm

kızlarrrr

neler yapıyorsunuz nerelerdesiniz yediğiniz içtiğiniz sizin olsun gerisini anlatın bakalım

çok geçmiş olsun toprişim özele gittim daha mantıklı bencede canım

amannnnnnn nolsun iş güç uğraşıyorum
40 yaşında bayan stajer geldi :9: ona iş gösteriyorum
sizde ne var ne yok bayannnlarrr

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
vefa84,
AHKESKE,
banumbny+,
efsuNevfel+,
neclasu

işte budurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın canım çok geçmiş olsunnnnnnn
vvavvvv 3. Heee eşin istiyo demekki :9: Hayırlısı canım
aynı işte yaşamaya çalışıyoruz bende hala gripim :9:

3. yine iyi.bizimkisi daha birnciyi doğurmadım...5 e kadar yolu var diyo.bu doğduktan sonra hemen bi tane daha olcakmış.sonrası kısmet diyo..o kdrda değil dedim.fabrikamıyım bn seri üretim yapayım

kızlarrrr

bende hepinizi çok özledim kızlarrrr bende bir değişiklik yok sadece hastayım biraz badenciğim şişmiş yine onu saymazsak herşey yolunda vefam sanada geçmiş olsun diş rahatsızlığın varmış sanırım şimdi nasılsın....
kızlaaaar slmmmm...
nasılsınız yaaa ne oldu bize böle koptuk gitti

slm ahkeşkem bende anlamadım yaaaa bir anda koptukkk toprlanalım birazzz kopmayalaımmmm ben sizleri çok özlüyorummm

kızlaaaar slmmmm...
nasılsınız yaaa ne oldu bize böle koptuk gitti

ahkeşkem çok şükür iyiyim;

buarada tüm kızlar hayırlı cumlara bakalım hepinize,,,kızlar k.validem ve eşim aralıkta ameliyat olcaklar dualarınızı bekliyuorum canlarrr

bende hepinizi çok özledim kızlarrrr bende bir değişiklik yok sadece hastayım biraz badenciğim şişmiş yine onu saymazsak herşey yolunda vefam sanada geçmiş olsun diş rahatsızlığın varmış sanırım şimdi nasılsın....

sağol banuşum çok şükür şimdi daha iyiyimmm çok zor diş ağrısı sanada geçmiş olsun,bağdemcik için bir diş sarımsağı ez tuzla ,bagdemciğine doğru bastır geçiriyor bakkk

Back
X