"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kızlar iyi akşamlar...ya biz kızımıza isim konusunda karar veremedik..bide teyzelerine soralım dedik....öykü... nisa... dila.... hangisi güzel sizce....hepiniz fikrnizi söylermisinz...

kızlar iyi akşamlar...ya biz kızımıza isim konusunda karar veremedik..bide teyzelerine soralım dedik....öykü... nisa... dila.... hangisi güzel sizce....hepiniz fikrnizi söylermisinz...

hepsi güzel isimler canım aslında ama öykü yerine masal ismi daha hoş geldi bi anda bana :16:
nisada hoş isim ama dila pek kulağıma hoş gelmiyo açıkcası
bide kuranda gecen isim olsun bence canım çünkü isim koymak da çok önemli biliyosun kkiii
sahabe isimlerine bak istersen netten hayatlarını falan oku bi
aaayyy heycanlandım şimdi neclasucum yaaaaaa zaten odasını da çok merak ediyorum hanfendinin yarım da olsa at bi an önce yaaaa :16:

bu saatte kimse olmaz ama ben yazmak istedim şimdi...
hepinizin yazdıklarını tek tek okudum..
efsun işten ayrılmana sevindim,senin adına yani,memnun mutlu değildin,hayırlısıyla daha iyi yerlerde ol inşallah..

hepinizi özledim..topik kapanır diye korkuyorum,kimse yazmıyo ya,ben de dahil..
girip çıkıyorum hep,kimse yok diye..
bu arada eşim izinde,evde..o yüzden gündüzleri girmiyorum..
geçen hafta ankaraya gittim,hem de tek başıma,eşim izin verdi :16: bunaldım biraz diye gönderdi sağolsun,bi ankara havası alıp geldim,2 gün..
haftaya da birlikte gidicez :)

bebiş çalışmaları devam,üstünde durmasak da,Allaha kalmış bişey,o verecek inşallah,bunu takmıyorum bu ara..
iyiyim hoşum mutluyum..yüzmeye de devam,balık gibiyim maşallah :nazar: :27: :27:

öyle işte benden havadisler bu kadar kızlar..
pek yakında kesintisiz muhabbetlere dönmek istiyorum sizlerle,umutluyum :)
öpüyorum her birinizi,naz neclasu bebişlere iyi bakın..
banucum,vefam,ahkeşkem,efsunum sizler de kendinize iyi bakın,hep mutlu mutlu gülümseyin :)

inşşalah herseyin hayırlısı canım

kapanmaz merak etme önemli olan bizim dostluğumuz değil mi yenisini açarız :9: :27: :52:

benim keyfim yok pek o yüzden uzun yazamicam suan...
senin adınada çok sevindim ii gezmeler canım...

hepsi güzel isimler canım aslında ama öykü yerine masal ismi daha hoş geldi bi anda bana :16:
nisada hoş isim ama dila pek kulağıma hoş gelmiyo açıkcası
bide kuranda gecen isim olsun bence canım çünkü isim koymak da çok önemli biliyosun kkiii
sahabe isimlerine bak istersen netten hayatlarını falan oku bi
aaayyy heycanlandım şimdi neclasucum yaaaaaa zaten odasını da çok merak ediyorum hanfendinin yarım da olsa at bi an önce yaaaa :16:

bnde öykü ile nisa arasında kararsız kalmıştım.nisa kuranda geçiyo cnm.nisa süresi var kadınların haklarını anlatan surenin adı..bu arada çok ısrar ettn hemen çekiyorm odanın ve cicşlerimizn fotolarnı :16:

efsun teyzesi çok ısrar etti bizde odamızı ve cicişlerimizi çektik koyduk..daha şifonyerimiz ve storumuz gelck..bide biraz daha ciciş alcaz kızıma.birazdan baba bizi atta götürcek.:16:

Eklentiler

• $054.webp
    $054.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 67
  • $053.webp
    $053.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 78
  • $052.webp
    $052.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 68
  • $051.webp
    $051.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 61
  • $050.webp
    $050.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $059.webp
    $059.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 77
  • $058.webp
    $058.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 77
  • $057.webp
    $057.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 96
  • $056.webp
    $056.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 74
  • $055.webp
    $055.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 65
  • $060.webp
    $060.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 100
  • $061.webp
    $061.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 66
  • $062.webp
    $062.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 61
  • $063.webp
    $063.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 65
bnde öykü ile nisa arasında kararsız kalmıştım.nisa kuranda geçiyo cnm.nisa süresi var kadınların haklarını anlatan surenin adı..bu arada çok ısrar ettn hemen çekiyorm odanın ve cicşlerimizn fotolarnı :16:

öykü hoşuma gittmedi açık fikrim ama nisa yı bende begeniyorum bak o güzel işte :16: sağol canım

efsun teyzesi çok ısrar etti bizde odamızı ve cicişlerimizi çektik koyduk..daha şifonyerimiz ve storumuz gelck..bide biraz daha ciciş alcaz kızıma.birazdan baba bizi atta götürcek.:16:

ayyyyy hersey çok güzel canım yaaaaa Rabbim sağlık sıhhatle doğurmayı doğmayı nasip etsin inşşallahhh size yar ve yardımcınız olsun inşşallah canım
aayyy keşke yanında olsaydım suan yaaaa gerçekten harikalarrr çok duygulandım suan yaaa :43: :43: :43:
maşşallahhhhh maşşalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

öykü hoşuma gittmedi açık fikrim ama nisa yı bende begeniyorum bak o güzel işte :16: sağol canım

ayyyyy hersey çok güzel canım yaaaaa Rabbim sağlık sıhhatle doğurmayı doğmayı nasip etsin inşşallahhh size yar ve yardımcınız olsun inşşallah canım
aayyy keşke yanında olsaydım suan yaaaa gerçekten harikalarrr çok duygulandım suan yaaa :43: :43: :43:
maşşallahhhhh maşşalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

teşkkr ederiz efsun teyzesi...ALLAH IM isteyen herkese nasip eylesin.sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde...gerçkten çok güzel...şimdiden o kdr çok bereket getirdiki evimize..kim bilir o gelince nasıl şenlikli bereketli bi yuvamız olur ALLAH ın izniyle..:16:

teşkkr ederiz efsun teyzesi...ALLAH IM isteyen herkese nasip eylesin.sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde...gerçkten çok güzel...şimdiden o kdr çok bereket getirdiki evimize..kim bilir o gelince nasıl şenlikli bereketli bi yuvamız olur ALLAH ın izniyle..:16:

amin canım inşşallahh Rabbim aratmasın kimseye...
evet çocuk kısmetiyle gelir bereket derler zaten hep canım maşşallahhhhhh o zmn kızımıza :nazar:
kimbilir nası olacak canım yaaaa göreceğiz inşşallahh hep birlikte :16:

amin canım inşşallahh Rabbim aratmasın kimseye...
evet çocuk kısmetiyle gelir bereket derler zaten hep canım maşşallahhhhhh o zmn kızımıza :nazar:
kimbilir nası olacak canım yaaaa göreceğiz inşşallahh hep birlikte :16:

doktor amcası bugün müsait olurda bakarsa...tabi bizim inat kızımızda poz verirse..o zmn usg fotosunuda eklerim cnm.

kızlarrr günaydınnnnn hepinize.....
çok özledim sizleriii,,,güzel bir haftasonu geçirdim eşimle oğlumla evimizde birbirimizle vakit geçirdik,,,,

ayyyyy neclasuu bebişin çeyizlerine bayıldım bira an önce zamanı gelse sağsalim inşşş alsanız kucağınıza canım yaaa ,,,isimm tabiki son karar senin ben öykü ismini çok severim isim bir nazar boncuğu:))

banuşum yıllık iznine ayrılmış inşşş oğlu şifa bulur iyileşirrr iyi istirahat ett dinlen banumm

nazcım annelik böyle kazanılıyo işte canım bütün zorluklar bizim için ama çok güzel duygularrr tarifi yokkk doyasıya onun içinde olduğununu hissetme duygusunu yaşa canımm

ahkeşkemmm efsunummm sizleride çok özledim balımmm hepinini,ze iyi haftalarrr canlarrrr

hepinize günaydın kızlar... hayırlı sabahlar... hayırlı haftalar olsun inşaalllahhh...

benim hafta sonum pek ii geçti sayılmaz hatta hafta sonuna girmemde kötüydü...
cuma gecesi eşim 9da geldi bi iki konu vardı konusmamız gereken 11 kdr maç izledi eşim ben onu beklerken uyumuşum :14:
cumartesi zaten sohbeti vardı yine 11:30 da geldi...

deyze olmayı 4 gözle bekleyen ahkeşkem ve diğer dostlarım... malesef pazar sabahı şiddetli bi karın ağrısıyla regl oldum...
eşimden sıcak su torbası istedim kalkamadığım için... eşim sen suyu falan doldur torbalara torba sızıntı yapıyomu diye kontrol et kucağında bastır torbayı
torba patlamış tabiii... kaynar su da dökülsün üstüne :43: içerden oyyyy diye sesi duyunca bende kv fırladık yataklardan hemen buz torbası çıkardım koydum göbişine gelmiş iii ki sadece yaaa ama bayaa büyük bi yer yanmış dün öğlene kadar buz kompleksi yaptık saat 2-3 kadar yanması devam etti kocişimin... kv de kehvaltı yapınca kardeşine gitti misafir gelecekmiş evde yalnızdık eşimle... bende morali daha fazla bozulmasın diye hiç konuşmadım ne istediyse onu yaptım...

hafta sonum için başka hayaller kurmuştum ama nasip işte Rabbim daha büyük sıkıntılar vermesin inşşallahhhhh

eee kızlar siz naptınız nası geçti hafta sonları ????

bu arada banum necati nasıldu cuma randevunuz vardı gittiniz mi doktora canım?

merhaba kızlar

neclasu bebeğinin eşyaları çok tatlı çok :nazar: isim konusunda da nisa ismi en güzeli,benim fikrim..
o eşyaları kullanacağınız günler gelsin sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah :nazar:

efsun,geçmiş olsun o sıcak su torbalarından çok korkarım ben,eşin yine ucuz atlatmış canım..
sen nasılsın iyisindir inşallah,haftasonu konuşmanız gerekenler çok önemli sorunlar değildir inşallah..

vefacım haftasonunun güzel geçmesine sevindim..

benim de haftasonum güzeldi,kursa gittim geldim,onun dışında eşimle hep evdeydik,güzeldi...

merhaba kızlar

neclasu bebeğinin eşyaları çok tatlı çok :nazar: isim konusunda da nisa ismi en güzeli,benim fikrim..
o eşyaları kullanacağınız günler gelsin sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah :nazar:

efsun,geçmiş olsun o sıcak su torbalarından çok korkarım ben,eşin yine ucuz atlatmış canım..
sen nasılsın iyisindir inşallah,haftasonu konuşmanız gerekenler çok önemli sorunlar değildir inşallah..

vefacım haftasonunun güzel geçmesine sevindim..

benim de haftasonum güzeldi,kursa gittim geldim,onun dışında eşimle hep evdeydik,güzeldi...

slm canım

çok sağol canım yaa normalde korkulacak bişey yok da eşim bastırmış akıllım ondan patlamış :43:
aynen ucuz atlattı Allahtan fazla değil yaniiiii
ben idare ediyorum işte aynı yaşamaya devam az çok önemliydi bana göre de neyse artıkkkkk

öleee işte canım

hepinize günaydın kızlar....
hayırlı sabahlar hayırlı günler...
hayırlı cumalar...
Rabbim gönlünüzdekini bu cuma günü hürmetine kabul eylesin inşşşallahhhh...

Eklentiler

• $398340_10151356526466189_1997893081_n.webp
    $398340_10151356526466189_1997893081_n.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 139
  • $577926_10151356166531189_1666241176_n.webp
    $577926_10151356166531189_1666241176_n.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 128
Back
X