Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadakatin azaltılması her iki taraf için de kabul edilemez zaten ama bazı erkekler de ne istediğini bilmediklerinden sürekli tartışma ortamı yaratıyorlar o tarz eşleri doktorlar kendi haline bırakın Allah'tan ümit kesilmez diyormerhaba;eşle iyi geçinmenin yolu nedir?sadece sabır mı?neye tahammül edilir yada edilmez?sık sık tartışmadan geçinen çiftler bunu nasıl başarıyor?evlilik ne zor şey ilgi,sadakat,saygı,sevgi.....birisini azalt kötü oluyor.ben hala çözemedim 7 yıllık evliyim.
merhaba;eşle iyi geçinmenin yolu nedir?sadece sabır mı?neye tahammül edilir yada edilmez?sık sık tartışmadan geçinen çiftler bunu nasıl başarıyor?evlilik ne zor şey ilgi,sadakat,saygı,sevgi.....birisini azalt kötü oluyor.ben hala çözemedim 7 yıllık evliyim.
Eşle iyi geçinmek diye birşey yok bence;eşlerin iyi geçinmesi var.Tek taraflı sevgi saygı sadakat olmuyor bence.
İyi geçinebilmek için karşınızdakinin geçinmeye niyetinin olmsı lazım,ondan sonrası zaten kendiliğinden geliyor..
merhaba;eşle iyi geçinmenin yolu nedir?sadece sabır mı?neye tahammül edilir yada edilmez?sık sık tartışmadan geçinen çiftler bunu nasıl başarıyor?evlilik ne zor şey ilgi,sadakat,saygı,sevgi.....birisini azalt kötü oluyor.ben hala çözemedim 7 yıllık evliyim.
ne güzel maşallah.bizim bazen saygımız gidiyor son zamanlarda iyice kötü oldu evliliğimizbende 7 yıllık evliyim arkadaşım,evlilik bir denge,bir terazi...karşılıklı olarak o teraziye ne koyduğunuza bağlı....iyiyse iyi kötüyse kötü...karşılıklı
en önemliside saygı,o gittimi kantarın topuzuda kaçar...kişilerin birbirlerine karşı sınırları olmalı...o konuda eşimle iyi bir çift olduğumuzu düşünüyorum..bizim evimizde çok şükür saygı var.
öyle olmuyor işte kişilikle alakalı bence kişi kendini olgunlaştıramadıysa kaç yıllık olursa olsun sorun hep olurSiz bizden kidemliymissiniz.Siz cozemediyseniz,bizim baya yolumuz var demektir:)
eşim yaptığı şeyleri kabul etmiyor buda beni çileden çıkarıyor konuşma olmuyor bağırışıyoruz bana saçlarımı beyazlattın dedi sanırım onu çık sıkıyorum saygıda azaldı iyi geçinen çiftleri görünce çok özeniyorum sinirleri mi alınmış acaba diyorumTartışma yaşanmayan ilişki yoktur. Bir sorun olduğunda içe atmak yerine aynı gün konuşmak gerek,biz kadınlar içe ata ata sonradan patlıyoruz ve erkeklere de itici görünebiliyoruz. Bir de evliyken de flört etmeli,biz bazen iş çıkışı buluşup kaçamak yaparız. Sevgi,saygı,dürüstlük en en en başta da sadakat. Benim evliliğim sizden az,4 yıllık evliyim ama eşim 12 yıldır hayatımda.Buna dayanarak bir kaç şey yazdım,eksik yazdıklarım da vardır mutlaka
Saygı azalırsa tehlike çanları çalıyor demektir. Siz belki zor bir dönemden geçiyor, eşinize de bu sebeple tahammülsüz yaklaşıyor olabilir misiniz?eşim yaptığı şeyleri kabul etmiyor buda beni çileden çıkarıyor konuşma olmuyor bağırışıyoruz bana saçlarımı beyazlattın dedi sanırım onu çık sıkıyorum saygıda azaldı iyi geçinen çiftleri görünce çok özeniyorum sinirleri mi alınmış acaba diyorum
aynen öyle çok haklısınız ama ya böyle devam ederse diye korkuyorum çok tuhaf bir evliliğe döndüSaygı azalırsa tehlike çanları çalıyor demektir. Siz belki zor bir dönemden geçiyor, eşinize de bu sebeple tahammülsüz yaklaşıyor olabilir misiniz?