• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş sorunu

Bende öyle yapıyordum ama hamileliğin son ayına geldim artık yalnız dışarı çıkamıyorum kasılıp kalıyorum. Mecburen eve tıkalı kaldım bide Pandemiden dolayı evden çalışıyor 7 24 birlikteyiz. Resmen kabus gibi geçiyor günler
Bluetooth kulaklık tavsiye ediyorum o zaman :) buarada yemek yaparken karışıyorsa Bi daha yapmayın dışardan söyleyin yada tek Kendinize yapın. Ben hbişi elimi sürmüyorum haketmiyo çünkü

Yok saymayı denedim ancak cevap vererek değil. Duymamazlıktan gelip yaptığımı yapmaya devam ettim. Sen istediğin kadar konuş seni önemsemiyorum tavrıyla. Ama daha çok üstüme gelmeye başladı bunu yaptığımda. Çıldırıyor resmen kriz geçiriyor

O zaman bu şikayet etmek falan değil. Düpedüz kontrol manyakligi

Şöyle insanlara hasta demeyin bence hasta filan değil, muhtemelen kişilik bozukluğu var öztürkçe kötü insan yani. Gargamel gibi komik ama böyle durum bu. Böyle gelmiş böyle gider, karakteri bu değişmez/değişemez. Sadece sevgililik süresince korkup kendini saklamış, cepte görünce özüne dönmüş. Çocuk olunca genelde daha kötü olurlar.
Aynen öyle bazı insanlar kötü sadece, eğip bükmeye gerek yok ben de çok geç anladım

Aynen öyle bazı insanlar kötü sadece, eğip bükmeye gerek yok ben de çok geç anladım

Evet ne yazık ki kötü, kendimizi avutmanın vakit kaybetmenin, gereksiz umutlanmanın anlamı yok ne yazık ki. 30 yıllık kişiliği karakteri de hiçbir uzman değiştiremez. Ne demişler can çıkmadan huy çıkmaz

Benimki de öyle. Dün ben evin reisyim hangi kanalı istersem onu açarım dedi. Öyle bişe yok reis falan yok dedim. Bu bi sinirlendi. Tabiki kendi istediği kanalı açtı. Ben baska odaya gittim .Eylül ayında tatil almıştık. İptal etmiş... Sonra da gelmiş bana diyo ki gördünmü reis kimmiş 😲?!?! Hiç aldırmadım tamam ettiysen gitmeyiz dedim sustum ama inanılmaz sinirliyim. Hep bi aşağlık kompleksi yasıyor

Keşke "hala bı reis göremiyorum, aşağılık kompleksi olan bı adam görüyorum sadece" deseydiniz

Aynı benim eşim sanki ben yazmışım gibi hissettim. Benim çocuğum krese başlayınca boşanma dilekçesini verdim. Herkes şok oldu aa siz ne iyidiniz ne oldu ki dediler. Dillekceden sonra bir iyi oldu bir iyi oldu. Evlendim evleneli dava açtıktan sonraki kadar huzurlu bir evlilik hayatım olmamıştı. Çocuguna ilgili bir baba ev işlerine yardimci bir eş her konuda duzelme oldu....vs hatta tanidigimdan beri bana bir kez hediye almayan adam gitmiş guzel bir hediye almış boşandiktan sonra. Malesef iş işten gectikten sonra duzeldi benimki... Bu yuzden icinizde hala birseylwr varsa belki de en dogru sey araya mesafe koyup kiymetinizi anlamanizi sağlamak olabilir. Ben bilseydim icimde herseyi bitirmeden bunu yapardim da belki evliligim kurtulurdu

Evet ne yazık ki kötü, kendimizi avutmanın vakit kaybetmenin, gereksiz umutlanmanın anlamı yok ne yazık ki. 30 yıllık kişiliği karakteri de hiçbir uzman değiştiremez. Ne demişler can çıkmadan huy çıkmaz
Bide adamlar rahatsız değil ki çok memnunlar kendilerinden, değişmek isteyen kim. Eşime sorsan dünyadaki en düzgün eş, insandır 😂

Böyle manyakları kışkırtmaya gelmez canım, fiziksel şiddete başvururlar , kendini koruman lazım uzak durman lazım

Ama okudukça çok hirslaniyorum gercekten. İnsan yaşamadan bilemez tabii ama, şöyle seyler benim başıma gelse hırsımdan konuşur konuşur kesin dayak yerdim

Bide adamlar rahatsız değil ki çok memnunlar kendilerinden, değişmek isteyen kim. Eşime sorsan dünyadaki en düzgün eş, insandır 😂

İçgörü ve farkındalıkları olmuyor çünkü, bencil oldukları için de hayat onlara güzel oluyor genelde. Empati filan neden kursun ki zaten herşeyi doğru yapan o, onun dışında herkes gerizekalı hatta 😃

İçgörü ve farkındalıkları olmuyor çünkü, bencil oldukları için de hayat onlara güzel oluyor genelde. Empati filan neden kursun ki zaten herşeyi doğru yapan o, onun dışında herkes gerizekalı hatta 😃
Aaa eşime sorsan ben şeytanım, her istediğimi yapturıyomuşım hiçbişi yapmıyomuşum. Sen bana laf et, eleştir ben de iş mi yapcam üstüne.

burcak86 burcak86 ' ya katılıyorum tedaviye cevap vereceğini de düşünmüyorum eşinizin.
Muhtemelen ciddi bir kişilik bozukluğu var adamda.
Bu tipler tedaviye ihtiyacı olduğunu düşünmez.
Israrla, zar zor ikna edilse bile tedaviye cevap vermez.
İşiniz çok zor...

Bazıları boşanma konusu gündeme gelince psikologa gider bi de, aslında amacı haklı olduğunu birinin onaylamasıdır sadece, zerre değişmek istemez. Zaten bi süre sonra uzman kadındı senin tarafını tuttu filan der, psikologa p.k atar bi daha da gelmez.

Herhangi bir plan yapmadım, ailem benim üzerime titrer henüz bu duruma alakalı hiçbir bilgileri yok. Eşimi melek zannediyorlar sayemde. Ama boşanma durumumuzda eminim ki yanımda olurlar. Maddi özgürlüğüm zaten var. Hiçbir zaman maddi açıdan eşime muhtaç olmadım. Tek kararsızlığım ve düşüncem bebeğim

Klişe belki ama mutsuz bir evde büyüyeceğine anne/baba ayrı büyüsün. İleride babayı tanıdığı, olayların farkına vardığı zaman daha zor olacak sizin için. Gerçekten kararlıysanız en doğru zaman sanki.

Çocukla birlikte müdaheleleri de çoğalabilir, niye terlettin, niye onu yedi? Biraz büyüyünce okul seçimleri vs vs. Az önce eşimle okul seçimleri ile ilgili gerildik. Benim talebimin daha mantıklı olduğunu, çocuğumuzun geleceğini için daha iyi olacağını adım gibi biliyorum, geri adım atmak istemiyorum. Biraz pasif olsam borusunu öttürür. Bıkkınlık ve sürekli eleştirilen bir kadın pasifleşir yada bıkar "ne olursa olsun" der. Böyle durumlarla baş edebilcek misiniz?. 10-15 yıl sonrasında kendinizde o gücü bulabiliyor musunuz?

Valla dünden sonra baya birşeyler kafamda oturdu. Çalışıyordum pandemi nedeniyle ayrıldım. Tekrar işe baslamayı düşünüyorum yoksa inanılmaz ezikliyor benim eşim beni. Ailesnden destek almıyor bana psikolojik şiddet yaşatıyor. Dış gebelik geçirdim 2 ay önce bu tatil bizim için değerliydi. Kafamızı dağıtacaktık vs. Ama baktım ki hiç değerim yokmuş. Kendi kendime düşündüm çocuğumuz olsa dha kötü olmacayakmı? O yüzden çocuk meselesinide kapattım kendi kafamda. Şuanlık para biriktirip sonrasına hal çaresine bakmak olacak sanırım

Klişe belki ama mutsuz bir evde büyüyeceğine anne/baba ayrı büyüsün. İleride babayı tanıdığı, olayların farkına vardığı zaman daha zor olacak sizin için. Gerçekten kararlıysanız en doğru zaman sanki.

Çocukla birlikte müdaheleleri de çoğalabilir, niye terlettin, niye onu yedi? Biraz büyüyünce okul seçimleri vs vs. Az önce eşimle okul seçimleri ile ilgili gerildik. Benim talebimin daha mantıklı olduğunu, çocuğumuzun geleceğini için daha iyi olacağını adım gibi biliyorum, geri adım atmak istemiyorum. Biraz pasif olsam borusunu öttürür. Bıkkınlık ve sürekli eleştirilen bir kadın pasifleşir yada bıkar "ne olursa olsun" der. Böyle durumlarla baş edebilcek misiniz?. 10-15 yıl sonrasında kendinizde o gücü bulabiliyor musunuz?
7 aylık hamileyken boşanmak çok yıpratıcı olur bence, hanımefendi doğumdan sonra düşünebilir boşanmayı

Valla dünden sonra baya birşeyler kafamda oturdu. Çalışıyordum pandemi nedeniyle ayrıldım. Tekrar işe baslamayı düşünüyorum yoksa inanılmaz ezikliyor benim eşim beni. Ailesnden destek almıyor bana psikolojik şiddet yaşatıyor. Dış gebelik geçirdim 2 ay önce bu tatil bizim için değerliydi. Kafamızı dağıtacaktık vs. Ama baktım ki hiç değerim yokmuş. Kendi kendime düşündüm çocuğumuz olsa dha kötü olmacayakmı? O yüzden çocuk meselesinide kapattım kendi kafamda. Şuanlık para biriktirip sonrasına hal çaresine bakmak olacak sanırım
Sakın çocuk yapmayın. Lütfen

Benim asıl korkum eşim yabancı uyruklu, bir kaç defa şaka ayağına bebeği alır giderim beni de hiçbir yerde bulamazsın gibi sözlerde bulundu. Eğer ciddi ciddi boşanma kararı verirsem, hangi durumda nasıl davranmam gerektiğini, yasal haklarımı, onun ülkesindeki hukuki düzeni herşeyi tam öğrenip bir plan yapıp öyle boşanmayı gündeme getirmem gerekiyor. Kendimi bazen bir çıkmazın içindeymiş gibi hissediyorun

Eşimden nefret etmeye başladım, ona baktığım zaman yüzünde sanki şeytanı görüyorum. Düşünüyorum da onu tanıdığım günden beri aslında hayatımda hiçbirşey yolunda gitmemiş. Kendine özgüveni olan, yaptığım işlerde başarılı ve kendini seven bir insandım. Ama şimdi resmen özgüven eksikliği yaşıyorum. Sanki herşeyi yanlış yapıyormuş gibi hissediyorum. Kendi evimde hep bir tedirginim. Bunu böyle yaparsam kızar mı, bağırır mı diye düşünmekten çok sıkıldım. Her konuda beni eleştiren bir eşim var. Hiçbir yaptığımı beğenmez ve takdir etmez. Aldığım maaşı beğenmez, tv izlerim neden sürekli tv başındasın biraz kendini geliştir diye kızar bağırır.. Hamilelik döneminde olduğum ve riskli bir hamilelik geçirdiğim halde bile beni üzmekten çekinmez. Sanki hayatta hiç güzel birşey yokmuş gibi sürekli ve her konuda herşeyi şikayet eder. Her konuda bana yardımcı olduğunu söyler ama yardım ederken bin tane laf söyler.. kadınlar çok konuşur hiç susmaz derler ya erkekler. Bizim evimizde tam tersi o sürekli konuşur sürekli şikayet eder, ben susar dinlerim. Ama onun o dırdırları hiç bitmez. Ve ben hayatı bana zindan eden bu adamla ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Bu adam yüzünden Üzülüp bebeğimi de strese soktuğum için de daha çok üzülüyorum..
Bir patlamaya bakar . Valla doğumdan sonra annem ve kv sürekli beni eleştirmeye başladı resmen tahammülüm kalmadı yaşama sevincim kalmadı patladım bilmem kaç kere . Bebeğim 9 aylık oldu yeni yeni susmayı öğrendiler arkamdan da herkese psikolojisi bozuk diyolar 😁😁😁 bozukta olabilir ama kafam rahatladı ya

Back
X