Eş sorunu

Kıymet bileceğini hiç sanmıyorum, akıllanacağını da.. İçimde ona ait hoş ve iyi hiç bir duygu bırakmadı. Tek istediğim şey bebeğime sağlıklı bir şekilde kavuşmak ve sonrasında da bu duruma bir hal çare bulup artık bu adamdan da bu evden de bu duygulardan da tamamen kopmak, ayrılmak.

Umarım zorluk çıkarmaz da boşanma konusunda rahatça atlatırsınız bu süreci.

Benim eşim de evlendigimiz zamanlarda oyledi
Bende cevap vermez ortamdan uzaklaşıp giderdim.
Hatta hep duvar sana söylüyorum duyuyomusun duvar derdi ,şimdi tam tersi oldu
Hep ben soylenirim bana birşey dediğinde
Sen beni zorladin yapacak bişi yok diyorum

eşiniz sizi sevmiyor ne yazık ki.. görücü usulü mü evlendiniz?

Çocuktan sonra eşinizin bu davranisları artarak devam edecektir die kötu bir tahminim var.

Cocuk ile ilgli şunu soyle yap bunu boyle yap olaylari akil vermeleri elestirmeleri artar bu tiplerin.

Sizi sürekli elestirerek, size saygi duymadigini, sizi cocugu gibi "egitmeye" calistigini zaman icinde cocugunuz da farkedecek ve o da size saygi duymamaya baslayacak.

cocuklar anne babalarinin kendi arasındaki iletisime gore onlara nasil davranacaklarini ögreniyorlar.

Annesini sürekli asagılayan baba göre göre çocuk da bunu farketmeden size yansıtacak.

Kocasından saygı görmeyen bir kadının çocuklarından saygı gördüğüne hiç şahit olmadım.

Ayni sey babalar icin de gecerli tabi ama genelde anneler ezildigi icin ve suanda konu siz oldugunuz icin anne ornegi verdim.

Baba tarafı genelde saygi anlaminda degil de sevgu anlaminda oluyor.

Yani kocasına sevgi göstermeyen hatta ondan nefret eden annelerin de cocuklari babalarını hiç sevmezler, cunku annelerinden böyle göruyorlar .

Kısaca;esiniz degismiyorsa cocugunuz da aynisi olmadan bir önlem almalisiniz.

Dogumunuzu mumkunse kendi ailenizin yaninda yapin. Lohusaliginizi orada gecirin. Cunku bu adami lohusa kadin kaldiramaz. Sizin anneliginize de laf eder.
Bi rest cekip biraz uzak kalmaniz en iyisi olur

Bu tavirlar herkese mi sadece size mi

Yok sayın kiziyor mu, siz de elestirin hatta hamilesiniz bunu da.kullanin
Aglama ya da sinir krizi geçirin yeter artik sen şöylesin böylesin kac kere dedim.sana ya psikolojik destek alacaksin ya kendini düzelteceksin ama bir daha bir laf daha et kendini kapida bulursun deyin
Ayrica bosanma konusunu da eger düşünüyorsanız kullanin, tedavi olmadan gelme bu çocuğu senin gibi psikolojisi bozuk biriyle yetistirmek istemiyorum.seklinde siz de onu bastırın.
Bu sekilde bebeginiz de strese giriyor çünkü

Bence eşiniz destek almıyorsa siz psikolojik destek alın, hem kendiniz hem bebeğinizin sağlığı için iyi oluır. Zaten bildiğim kadarıyla sorunlu kişiler bir uzmana zor gidiyor.

Peki maaş için niye konuşuyor. Mesleğiniz ne. Devlet memuru isen maaş sabittir zaten. Bence bunun huyu değişmez. Ayrıl en iyisi

Eşinde narsist kisilik bozukluğu var sanki ins değildir çünkü o tedavi edilebilen bişey değil malesef

eşiniz sizi sevmiyor ne yazık ki.. görücü usulü mü evlendiniz?
Hayır görücü usulü evlenmedim. Huyu bu kendi ailesine bile bu şekilde davranıyor.
durumu gerçekten çok doğru bir şekilde analiz etmişsiniz. Zaten benimde bu adamla çocuk büyütmeye niyetim yok. Sadece doğru zamanda doğru hamleyi yapmam gerek. Aksi halde durum daha da kötü bir hal alabilir
Dogumunuzu mumkunse kendi ailenizin yaninda yapin. Lohusaliginizi orada gecirin. Cunku bu adami lohusa kadin kaldiramaz. Sizin anneliginize de laf eder.
Bi rest cekip biraz uzak kalmaniz en iyisi olur
doğumdan sonra 40 gün annemlerde kalacagım lohusa olduğum için, belki bir daha da dönmem zaten
Bu tavirlar herkese mi sadece size mi
kendi ailesine de bu şekilde davranıyor. Annesine çok üzülüyorum özellikle. 10 konuşmasının 7sinde annesinide ağlatıyor. Başka ülkede oldukları halde burdan bile kadını üzmeyi başarıyor
Bence eşiniz destek almıyorsa siz psikolojik destek alın, hem kendiniz hem bebeğinizin sağlığı için iyi oluır. Zaten bildiğim kadarıyla sorunlu kişiler bir uzmana zor gidiyor.
Psikologlara zaten hiçbir zaman asıl hastalar gitmiyor, hastaların hasta ettiği insanlar başvuruyor.. doğumdan sonra destek almayı düşünüyorum. Şuan tek başıma hiçbir yere gidemediğim için ondan yardım istemek istemiyorum
Peki maaş için niye konuşuyor. Mesleğiniz ne. Devlet memuru isen maaş sabittir zaten. Bence bunun huyu değişmez. Ayrıl en iyisi
özel sektörde çalışıyorum. Bir bankanın operasyon kadrosundayım. Kendisinin maaşı çok iyi, benimde aynı şartlarda olmamı yüksek maaş almamı istiyor. Aslında evin bütün fatura ve mutfak alışverişini ben üstlendim. Kendisi yalnızca kira ödüyor. Ama yinede yetemiyorum.

Benim eşimde hemen hemen benzer şeyleri yaşıyor ve yaşattı bende kendimi bir türlü evime ait hissedemedim kendimi diken üstüne gibi hissettim maalesef huylu huyundan vazgeçmiyor insan ne hayaller kurarak evleniyor ama sizi soktukları durumlara bakınca bu muymuş evlilik demeye başlıyorsunuz

Sırf bu hareketlerinden dolayı ailesinin çok çok istemesine rağmen ben istemedim sanki baba olmaya hazır değil dedim daha biz birşeyleri aşamamışken bunu bebeğime yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…