Eşarplı hatuncukların paylaşım yeriiii :)

ya sen boşver o densizleri.onlar şeytanın arkadaşları olmuşlar.olmasalardı"ne güzel olmuşsun keşke biz de senin gibi kapanabilsek derlerdi.milleti de kendilerine benzetmek istiyolar.sanki çok iyi bi şey yapıyolarmış gibi.sen öyle söyleyenlere "ben örtümle gurur duyuyorum"de.

evet ilk kapanınca insana böyle densiz densiz konuşur bazı densizler.ben de kapanalı 1,5 sene oldu.artık herkes alıştı.ben de ilk başlarda zorlanmıştım biraz ama çok şükür şimdi çok memnunum kapandığım için.içim çok huzurlu.sen de içindeki huzurun sesini dinle...

DreamLover çok güzel olmuusn

teşekkür ederim tatlımmmmmopuyorumnanaktan

şampuan çok şıksın çok beğendim kıyafetini...dreamlaver açık halini bilmiyorum ama bu halinle çok güzelsin maşallah..

saol bitanemm, herkesin söylediği yani çevrem arkadaşlarım vss, kapanmak kimi insanın yaşını olduğundan büyük gösterirken seni küçültmüş diyolar , oğlum bile kapalı olmak sana çok yakışıyo anne diyoo düşünün nasıl mutlu oluyorumm
yüzüme nur geldi sankimmmm bende kapalı halimi çok beğeniyorum kızlarrrrrkaydirigubbakcemile5:1hug:

dremm sonrdan kapanmana göre supersin yaa vereliniortak

saol cnm benimmm, nerden baksan 2 ay olmuştur kapanalı
yavaş yavaş alışıyorum allahın izniyle :Saruboceq:

o tip insanlarla muhatap olup onları küfre süreklemek istemem bu sefer iyice celallenip inkar noktasına geliyolar , bu da onlar için bi felaket;en güzeli kibar bi şekilde bu benim tercihim demek oldu kestirip attım laf söleme şansı bırakmadım

saol tatlım yanlız bu insanlar benim yeni kapandığımı bilmiyolardı
sadece arkamdan çok güzel bi yüzü var bi de saçlarını açsa kimbilir ne kadar güzel olur diye konuşmuşlar ben duymazken sürekli bana bakıp konuşuyolardı gizli gizli sonra bana söylediler
önce hiddetlendim , olumsuz çok tepki almadım aslında şimdiye kadar en fazla 3-5 dir
olumlu da bi dünyaa tepki: yanlız ilk kapandığımı duyanlar inşallah açılmazsın dediler bu da beni çok üzdü, eskiden ne kadar açık olursam olayım artık bi dönüm noktası oldu benim hayatımda geriye bakmam, önüme bakarım bu şekilde çok huzurluyumm rabbim nasip etti bende şimdi içinde azıcık bile kapanma isteği olan olmayan tüm arkadaş ve akrabalarıma dua ediyorum rabbim duyar sesimi inşallah onlarada nasip eder kapnmayı:Saruboceq:

bende 4 yıl oldu kapanalı. bekarım. çevremdekiler evlenmeden niye kapandın.yaşlı gibi falan dediler.evlimisin niye kapanıyorsn fönle dolaş dediler. ama ben inandğım için kapandım bu sözlere hiç aldırş etmedim. ve hala bekarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ım

helal olsun tatlım sana vereliniortak :hooray:

dreamlover
açık resimlerini de gördüm ama böyle gerçekten söylüyorum çok daha güzel olmuşsunŞeniz
hele eşarpla kıyafetin çantanın uyumu

koyamam galiba yani yarın kına var pazar nikah
o arada ekleyemem.
sonra da ancak annemlere gelince eklerim:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

..

slm kizlar

dreamlover cok SIK olmussun canim masAllah densizlerle ugrasma bosver canim, basini bos yere agritma yerimseniben
sampuanim seker gibisin valla
feryal sende süpersin
robotcum cok SIK olmussun sende evde cok güzel senin evin mi??
cankiz cok hossun canim, kilo filan almamissin, eski resimlerini biliyorum ona dayanarak söyledim yani yerimseniben
biricik alsanaalsanasmile hep ben yokken koyuyosun o resimleri
kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…