benden bi foto
bir düğünden gene zemuszemus
[/2/4/6117.jpg[/IMG]
saol cnmmm inan bende çok beğendim takarken ilk kez bugün taktım
bugün dr kontrolüme gidiyorum demiştim yaa
bilen biliyor ama bilmeyenler için tekrarlamak isterim
dr um bugün beni ilk kez kapalı gördü ve eşarp kataloglarındaki kızlar gibi olmuşsun dedi çok mutlu oldum
bi kaç kişi ve kuzenlerimde sölemişti çok mutlu oldum
ama diğer taraftan sıramı beklerken dr u bekleyen diğer bayanlar yüzün çok güzel neden kapalısın başın açık daha güzel olmazmısın diye densiz bi soru sorunca sinirlerim zıpladıdelphin:
dremm sonrdan kapanmana göre supersin yaa vereliniortak
etek ceket takım mı bu şampuan
DreamLover çok güzel olmuusn
şampuan çok şıksın çok beğendim kıyafetini...dreamlaver açık halini bilmiyorum ama bu halinle çok güzelsin maşallah..
dremm sonrdan kapanmana göre supersin yaa vereliniortak
o tip insanlarla muhatap olup onları küfre süreklemek istemem bu sefer iyice celallenip inkar noktasına geliyolar , bu da onlar için bi felaket;en güzeli kibar bi şekilde bu benim tercihim demek oldu kestirip attım laf söleme şansı bırakmadımya sen boşver o densizleri.onlar şeytanın arkadaşları olmuşlar.olmasalardı"ne güzel olmuşsun keşke biz de senin gibi kapanabilsek derlerdi.milleti de kendilerine benzetmek istiyolar.sanki çok iyi bi şey yapıyolarmış gibi.sen öyle söyleyenlere "ben örtümle gurur duyuyorum"de.
evet ilk kapanınca insana böyle densiz densiz konuşur bazı densizler.ben de kapanalı 1,5 sene oldu.artık herkes alıştı.ben de ilk başlarda zorlanmıştım biraz ama çok şükür şimdi çok memnunum kapandığım için.içim çok huzurlu.sen de içindeki huzurun sesini dinle...
bende 4 yıl oldu kapanalı. bekarım. çevremdekiler evlenmeden niye kapandın.yaşlı gibi falan dediler.evlimisin niye kapanıyorsn fönle dolaş dediler. ama ben inandğım için kapandım bu sözlere hiç aldırş etmedim. ve hala bekarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ım
Zarifem nasılsın cnm bi kaç gün sonra evli olcan ya ne güzel boshayallersmile
sampuan ve dreamlover cok hos olmussunuz minnoslarim opuyorumnanaktan
sampuan
beyaz eşarp hiç sevmem ama sen yakıştırmışsın çok hoşsunopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?