esenler kadın doğum devlet hastenesi

yasmin6734

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
356
8
34
merhaba arkadaşlar ben doğum için hastane bakıyorum özele gidiyorum ama memnun degilim normal doğum istiyorum özel hastane sezeryana yönlendiriyor hemen şuan herşey normal görünüyor devlet hastanesinde doğum yapan varmı memnun kaldınız mı

canım bence de devlette yap doğumunu. ben özelde yaptım ama ilgi alaka sıfır. hala da ağrım var ihmalleri yüzünden

Arkadaslar merhaba Esenler Kadın Doğum devlet hastanesinde tavsiye edeceğiniz iyi guvenilir bir kadin doğum doktoru varmı? Hamile kalmadan önce tedavi yaptırmak ve hamileliyim boyunca de orada çalışan iyi bir bayan doktorun takibinde olmak istiyorum.

Yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba bende esenler kadin dogum hastanesine gidiyorum radevu almak zor oluyor 38 haftaligim doktorlar iyi hepsi ilgi alaka cok ii sordugunuz cvbi alabiliyorsunuz ama hemsireleri cok terbiyesiz muamele rezalet dogum icin kararsizim bnde yeni hastane olmasi doktorunu seçimi yorsn dogum icin kim nobetciyse o erkek kiz farketmiyor

Canlar merhaba. Esenler kadın doğum hastanesine bir türlü randevu alamadim. Doktorlar hep dolu((
1 kaç özel hastanelere de gittim hamileyken. bizde sigorta olmadığı için ücreti cok oldu. Şimdi canlar Gungoren, Mertere yakın olan çok pahalı olmayan özel hastane bilen varmı? Devlet olursa da daha iyi olur. Bana bir tavsiyede bulunurmusunuz? Ben bir kere düşük yaptım. Kanımı virusları falan bi kontrol ettirmek isterdim. Ama nereye gideceğimi bilmiyorum. Hem ücreti çok olmasin hem doktor iyi guvenilir olsun istiyorum. Bir yardim eden olursa çok sevinirim

X