ESENLER MEDİPOL KADIN DOĞUM OPR. DR AYTEN OLGUN VE OPR. DR NURCANSU YILMAZ

Odymhilal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
1
0
1
33
Merhaba arkadaşlar 28 haftalık hamileyim. sağlık personeliyim. 3. ayımdan itibaren kontrollerime esenler medipole gittim. sizlerle paylaşmak istediklerim var. Dr. Ayten Olguna gidiyordum ayrıntılı ultrasonumu da medipol de yaptırdım herşey normal çıktı. Ayten Hanım kontrol de suyun fazla çocugun kalbi mi delik 15 gün sonra gel dedi ve beni öyle soru işaretleriyle yolladı. soru sorunca cevap da alamıyorsunuz kendisinden. içim rahat etmedi hamile olarak beni anlarsınız aynı gün başka hastaneye gittim herhangi su fazlalığı yok denildi. içim rahat etmedi emin olmak için devlet hastanesine de gittim suyum gayet normal çıktı. 15 gün sonra yine ayten hanıma gittim merak ettim ne diyeceğini muayene de yine suyun fazla dedi ofladı pufladı muayene çok kısa sürdü. baya üzüldüm şanssızlık olduğunu düşünüp Nurcansu yılmaz adında ki doktora diğer randevumu alıp gittim. doktor ultrason da baktı sonra sandalyesine geçip oturdu 15 gün sonra gel gebeliği SONLANDIRALIM dedi. herşey yolunda giderken .? sebep olarak da bebeğin gövdesi küçük neyse sen 15 gün sonra gel sonlandıralım dedi ve hiçbir güzel ve rahatlatıcı söz söylemedi. eşimle el ele girdiğim esenler medipolden ağlayarak çıktım. herşeyden önemlisi kötü bi durum olsa bile insan rahatlatması gerekirdi.? ben de eşimde çok kötü olduk. hemen yenibosna da nöbetçi doktorla görüşüp muayene oldum ama nasıl ağlıyorum halimi görseniz. doktor muayene etti ultrason ölçülerine baktı kesinlikle herşey yolunda dedi ne demek sonlandırmak dedi bunun kararı bi ultrasonla verilemez dedi ben rahatladım evime geldim. hemen diğer gün devlet hastanesine gidip kadın doğum bölümüne muayene oldum durumu da anlattım. ölçümlerim baştan yapıldı. herşey haftan ile uyumlu dedi doktor. ayrıca meslektaşına söylendi. son vermek .? artık 28 haftalık bebek sezeryanla doğum yaptırılır. sağlık kimlerin eline kalmış dedi. arkadaşlarım ben bu hastaneden 4 kere ağlayarak çıktım keşke hiç gitmeseydim o doktorda problem vardır diye başka doktora gittim aynı hastanede fakat problem oranın tümünde .. bebeklerimiz allahın bize emanetleri, ve biz hamileler böyle kötü muameleyi haketmiyoruz. ben bu olayları 22 şubat 2016 pazartesi günü yaşadım üzüntülerim henüz çok yeni... şuan bebeğim de ben de iyiyiz sağlıcakla kalın...

Tatlım benim çok üzüldüm ne kadar yanlış davranmış öyle ya çok şükür herşey yolunda en azından bu arada bende esenler medipole giidyorum burcu hanıma araştırarak gitmiştim gayette memnun kaldım sana mı öyle denk gelmiş anlamadım umarım bebeşini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın

Cok sevindim senin adina bi sorun olmamasina insallah saglicakla alirsin bebegini kucagina bende medipol esenlere gidiyorum 4 aydir ve Ayten hanima... cok memnunum gayet guzel anlatiyor uzun uzun herseyi ultrasondada uzun bakiyo tek tek gosteriyo eli kolu gozu kalbi vs.umarim bundan sonrada bi sorun yasamam senin olayin beni dusundurdu simdi sirf dr.u begendigim icin gidiyorum o hastaneye yoksa gercekten gitmezdim ama şaşırdım şimdi yaa

Evet arkadaşlar bende o hastanede iki doktora gittim memnun kalmadim ilk burcu aydın boyamaya gittim senin çocuğun olmaz polip kistin var tüp bebek yaparsın diye teselli verdi. Sonra başka bir özel hastaneye gittim herşeyin tertemiz olduğunu söyledi ve 1 ayda hamile kaldım. Sonra hamile olduğumu öğrenince yine medipole Ayten hanıma gittiğimde daha beta HCG degerime bakıp türlü türlü yorumlar yaptı dış gebelik olabilir ikiz olabilir vs ama dedikleri çıkmadı. Yani benim anladığım hastane yeni olduğu için doktorlarda yeni ve bilgi eksikliği var.

Ben arkadaşa katılmıyorum bende dokuz ay önce Ayten Hanım'da dogum yaptım gayet memnun kaldım ve inmanmayacaksınız ama ben hamileykende iki defa ameliyat oldum ve ameliyatımın biri de dört aylık hamileydim birindede yedi aylık hamileydim bir kere Ayten hanım olmasaydı benim böbreğim iflas edicekti ama Ayten hanım fark etti ve böbreğime stent takıldı ve böbreğim düzeldi ayrıca ablamda Ayten Hanım'da doğum yaptı onunda doğumuna bir ay kala bebeğinin böbreğinde sorun gördü ve gerçektende yeğenim doğdu ve üç ay boyunca böbrek tedavisi gördü Allah'tan oda şimdi çok iyi anlayacagınız Ayten hanım gayet mesleğinde iyi bir doktor bi daha hamile kalsam gine onu seçerim☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…