Beylikdüzünde medilife , kolon ve medicana hastaneleri var. Medilife ve kolon un ücretleri uygunama medicana biraz pahalı. Ben medilife hastanesine gidiyorum.
devlet ıstersen benım dogumuma gıren doktorum suan esenyurt devlet hastanesınde neşe hnm.
kolon beykent de dr mehmet alicik ilğili ve bilğili bır doktordur.medılıfe hıc önermiyorum ben..test sonucları fln yanlıs cıkıyor
Beylikdüzünde medilife , kolon ve medicana hastaneleri var. Medilife ve kolon un ücretleri uygunama medicana biraz pahalı. Ben medilife hastanesine gidiyorum.
devlet ıstersen benım dogumuma gıren doktorum suan esenyurt devlet hastanesınde neşe hnm.
kolon beykent de dr mehmet alicik ilğili ve bilğili bır doktordur.medılıfe hıc önermiyorum ben..test sonucları fln yanlıs cıkıyor[/QUOTE
aaaa test sonucları yanlış mı? ben şu an neşe hanımdan randevu aldım.ilk 4-5 ay buraya sonra yakınlarda esencan diye bir hastane var oraya gideceğim.eger beğenirsem devam ederim diyorum.tABİ NASİP
Acıbadem Hastanesi'nde Aylin hanım var, çok şeker bir doktor, 2 yeğenimin doğumunu o yaptırmıştı. Yengem çok memnun kalmıştı. Ama bir ihtimal Acıbadem'in Bakırköy hastanesine devam ediyor olabilir, bir sorun. Ayrıca bir tanıdığım da Beylikdüzü Medicana'da Yıldız hanıma gidiyor, çok memnunmuş.