Erkek İnfertilitesi eşi azosperm olanlar gelin dertleşelimmm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
baya zaman geçmiş aradan ama sormak istedim :) eşiniz azospermi miydi? sebepsiz miydi? Şuanda umarım bebek seviyorsunuzdur.

Merhaba .benim eşim de azosperm di.bahceci-fulya klinikte tedavimiz oldu.tese ameliyatıyla.simdi 8 aylık bebeğim var.cok şükür msjimi okuyan herkese tavsiyem hicbir yerde vakit ve para kaybetmeyin.ordaki hekimlerden hemşirelerden Allah razı olsun.gecen yıl ocakta ben de burda okuduğum yorumla gitmiştik oraya.benim gibi zor durumda olup sıkıntı çekenler için yazdım.rabbim dileyen herkese nasip etsin.

Mrb arkadaslar esi sperm kalitesi dusuk olup tup bebek yapip tutan varmi bilgi verirmisiniz

Seni tebrik ederim icinde kotu seyler barindirmadigin icin. Ben oyle olamiyorum malesef cok kotu durumdayim esimide uzuyorum bana dua et lütfen

baya zaman geçmiş aradan ama sormak istedim :) eşiniz azospermi miydi? sebepsiz miydi? Şuanda umarım bebek seviyorsunuzdur.
bebelerim karnımda 3,5 aylıkız, ve eminim bunu öğrenince sizde mutlu olmuşsunuzdur. Eşim azospermiydi sebepsizdi. Emrebakırcıoğluna amelyat oldu çok şükür bulundu, hem spermlerimiz hem kalan embriyolarımız donduruldu. Darısı başınıza. Amelyat öncesi sperm bulunma ihtimaline karşılık var ise kaliteli olsunlar diye nerdeyse 1 çuval keçiboynuzu ve nohut kürü hazırladım her akşam içti 5-6 ay boyunca. 2. denememizde tutundu bebelerim. Yakında cinsiyet öğrenmeye gidicez. DArısı tüm isteyenlerin başına olsun inşaallah en büyük duam bu mübarek ramazan günü.

Tüp bebek mi canım? Sağlıcakla kucağınıza alın bebeklerini inşallah

Seni tebrik ederim icinde kotu seyler barindirmadigin icin. Ben oyle olamiyorum malesef cok kotu durumdayim esimide uzuyorum bana dua et lütfen
Seni çoook iyi anlıyorum. İnsan üzülmeden yapamıyor. Hiç cocuğu olmıcakmış gibi düşünüyor. Yalnız kalmak isteyebilirsin. Sürekli aglamaklı olursun. Ama bunlar cok uzun sürmemeli. Silkelen bu sıkıntıdan kurtul. İyi bir araştırms yap. Hangi doktor hangi hastane en iyisi İçine sinen hangisi ise ona gitmelisin. Sonra Bol bol dua et. Allahım dermansız dert vermesin kimseye. Sonra Doğa yürüyüşleri yap.çok iyi gelirdi bana. Bak sana şöyle söyliyim şuan üç aylık oğlum kucagımda çok şükür o emiyo ve ben bunları sana yazıyorum. Herşeyi allahın izniyle bir yılı dolmadan hallettik. Güçlü ve kararlı olmalısınız ikinizde

Bana yazdığın icin tesekkur ederim.. o kadar icim titriyor ki korkudan o duyguyu tadamicam diyee.. doga yuruyuslerine cikiyorum gercekten iyi geliyor. Allahim oglunu sana bagislasin masallahhh. Benin icin dua edin allah rizasi icin. Muminin mumine ettigi dua kabul olurmus. Hele ki şu mubarek aylarda...

Merhaba arkadaşlar konuyu görünce bende tecrübemi paylaşmak isterim 2013 yılında evlendim ve doktor bende rahim duvarı inceliği sebebi ile anne olamıyacagimi soyledi taşıyıcı annelik düşün dedi şok oldum.sonra bir arkadaş tavsiyesi ile her sabah akşam taze sıkılmış nar suyu içtim. 2 ay sonra doktorum bile sol oldu 3 milim olan rahim duvarım 12 milim olmuştu nar suyu deyince defterine kendisi de not aldı. Fakat buna rağmen yine hamile olamayınca doktor bu sefer sende bir sıkıntı görünmüyor dedi eşime sperm testi yaptı 2 milyon cıktı hareket yüzde 4 du bu şekilde imkansıza yakın dedi aşılama önerdi onda bend OHSS oluştu ölümden dondum 1 hafta asm hastanesinde tedavi gördüm tabimden şu çektiler yoğun bakım riski var dendi . Çok korktum sonra tüp bebek dediler ama korktuğumdan denemek bile istemedim. O ara bir arkadaşın annesi bir kadın önerdi kadın eski bir ebe imis babası fitoterapist mis. Kadina gittik bizden sperm testi istedi bana bunun kopyasını vereceksin. Sana bir ilaç yapicam icinde tam 41 çeşit bitki var bunu esin 1.5 ay içecek sonra yeni test yaptır. Eğer artmaz ise ben verdiğin parayı geri vericem dedi . Zaten bu ilaç masrafı ama ben o kadar güveniyorum ki garanti veriyorum dedi artma varsa 2. Kavanoz dan sonra sende bir sorun yoksa hamile kalırsın dedi . Ve ben kavanoz bitmeden hamile kaldım. Kizim şimdi 3 yaşında. 2. Yi istedik ben 2 kez ilaçsız hamile kaldım ama 8 haftayı geçemeden kalbi durdu. Doktor Sperm testi istedi yine düşük çıktı bu sebep olabilir sperm kalitesiz dedi. Şimdi yine o kadına gittim abla biz 2. Yi istiyoruz diye tekrar ilaç yaptırdık ve ben yine olacağından eminim. Sizlere de tavsiye ederim isteyen olursa özelden nosunu paylaşırım

İyi akşamlar Sperm oluşması için mi yapıyor bu ilacı benim eşimde sıfır hiç çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…