baya zaman geçmiş aradan ama sormak istedim :) eşiniz azospermi miydi? sebepsiz miydi? Şuanda umarım bebek seviyorsunuzdur.Merhaba arkadaslar esim cuma gunu tese ameliyati oldu emre bakircioglu yapti ve cok sukur sperm bulundu hem de istemediginiz kadar bulundu dedi emre bey, nasil bir mutluluk anlatamam allah hepinize nasip etsin insallah, gelip size haber vermek istedim cunku benim esim tese olmadan once foruma girip esi tese olup da sperm bulunanlari okuyunca cok mutlu oluyordum umitleniyordum, bulunamayanlari gorunce de sanki bizde bulunmamis gibi uzulup umutsuzluga kapiliyordum.. o nedenle hepimizin iyi haberler duymaya ihtiyaci var biliyorum. umudunuzu kaybetmeyin, allah hepimizi iyi doktorlarla karsilastirsin insallah, hem tese surecinde hem de tup bebek surecinde. hepiniz dualarimdasiniz, allah bu sorunla ugrasan herkese biran once evlat sahibi olmayi nasip etsin..
Seni tebrik ederim icinde kotu seyler barindirmadigin icin. Ben oyle olamiyorum malesef cok kotu durumdayim esimide uzuyorum bana dua et lütfenArkadaşlar merhaba
Son bir kaç aydır sürekli internette azospermi araştırmaya çalışıyorum,
benimde eşime bu teşhisi konuldu, iki yıllık evliyim bir buçuk yıl sonra çocuk yapmaya karar verdik 2017 ocak ayından itibaren çocuk için çalışmalara başladık ama olmadı Temmuz da doktora gittik ilk önce eşim muayene olmak istedi çünkü benim adetlerim düzenli ovulasyon günlerim günü gününe devam ediyordu, eşim kendinden şüphelendi ve maalesef öyle de oldu. İzmit'te özel bir hastaneye gittik sperm testi yaptırdık ve sadece bir sperm çıktı, hormon değerleri de düşüktü sonra iğne verdi dört ay boyunca haftada bir tane olmak üzere, hala onları kullanıyor. Tabi ki çok üzüldük özellikle eşim ulaşmakta birden bire zorlanmaya başladım. Sonra aldım karşıma sadece şunları söyledim '' sen benim için herşeyden önemlisin çocuğumuzun olmamasından çok ben seninle aramızda ki büyünün bozulmasından korkuyorum, lütfen benden uzaklaşma çocuk her şekilde hal olur sen yeter ki üzülme, olmazsa bile evlatlık alırız ki Alladım ne kadar yüce bir şey yuvasız bir çocuğa yuva vermek, hem nereden bilicez belki evlatlık alacağımız çocuk öz evladımızdan daha hayırlı olacak bize, biz hep hayırlısı ile olsun demedik mi, Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermezmiş, bu başımıza geldiyse vardır bir sebebi, bekleyelim dedim'' nedense o da benim ondan uzaklaşacağımı düşünmüş neyse ki aramızdaki sorunu halletik:) sonra tatile çıktık kafamızı topladık bekledik biraz düşündük taşındık üzerimize düşen görevleri sıralandırdık, şimdi o sigarayı bıraktı spora başladı dışarıda yemek yemeyi bıraktık, ikimizde çalıştığımız için tembelliğe alışmıştık hazır gıdalarla ama artık eve de hazır gıda almayı bıraktık. Tabi ben durmadım araştırdım ne yapılır nereye gidilir diye,eşimin bu gibi şeylerle ilgilenmesini istemedim onu kafası rahat olsun yeter ki :) neysee işte sonra İstanbul bahçecik Cem beye gitmeye karar verdik. Haftaya salı ön görüşmemiz var. Bu arada bende tahliller yapıyorum bende de bir problem var mı diye araştırmak için.İnşallah çıkmaz. Cem beyle görüştükten sonra heyet raporu alabilmek için uğraşıcam, erkekte azosperm varsa diğer şartların bir önemi kalmıyormuş üç yıl evlilik şartı gibi, bunu öğrendim bu arada.Yanisi bu gibi durumlarda empati çok önemli, erkek için inanılmaz zor bir durum , kendini eksik ve kusurlu görebilir, yetersiz görebilir, bu yüzden siz güçlü olun bir erkeğin karısını güçlü görmesi ona kendini her zaman daha iyi hissetirecektir. Tabi bu arada etrafımızdaki herkes patır patır hamile kalıyor, 5 aylık evli eltim bileen yakın arkadaşım, konu komşu herkes ama herkes ya dedim noluyor allah aşkına yavaşlayınn şimdi tabi daha yenisin, yolun başındasın diyeceksiniz ama o ilk şoku atlattığımdan beri böyleyim içimde kötü şeyler çok fazla barınmıyor nedense. Neyse arkadaşlar,
Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler :)
bebelerim karnımda 3,5 aylıkız, ve eminim bunu öğrenince sizde mutlu olmuşsunuzdur. Eşim azospermiydi sebepsizdi. Emrebakırcıoğluna amelyat oldu çok şükür bulundu, hem spermlerimiz hem kalan embriyolarımız donduruldu. Darısı başınıza. Amelyat öncesi sperm bulunma ihtimaline karşılık var ise kaliteli olsunlar diye nerdeyse 1 çuval keçiboynuzu ve nohut kürü hazırladım her akşam içti 5-6 ay boyunca. 2. denememizde tutundu bebelerim. Yakında cinsiyet öğrenmeye gidicez. DArısı tüm isteyenlerin başına olsun inşaallah en büyük duam bu mübarek ramazan günü.baya zaman geçmiş aradan ama sormak istedim :) eşiniz azospermi miydi? sebepsiz miydi? Şuanda umarım bebek seviyorsunuzdur.
Tüp bebek mi canım? Sağlıcakla kucağınıza alın bebeklerini inşallahbebelerim karnımda 3,5 aylıkız, ve eminim bunu öğrenince sizde mutlu olmuşsunuzdur. Eşim azospermiydi sebepsizdi. Emrebakırcıoğluna amelyat oldu çok şükür bulundu, hem spermlerimiz hem kalan embriyolarımız donduruldu. Darısı başınıza. Amelyat öncesi sperm bulunma ihtimaline karşılık var ise kaliteli olsunlar diye nerdeyse 1 çuval keçiboynuzu ve nohut kürü hazırladım her akşam içti 5-6 ay boyunca. 2. denememizde tutundu bebelerim. Yakında cinsiyet öğrenmeye gidicez. DArısı tüm isteyenlerin başına olsun inşaallah en büyük duam bu mübarek ramazan günü.
Seni çoook iyi anlıyorum. İnsan üzülmeden yapamıyor. Hiç cocuğu olmıcakmış gibi düşünüyor. Yalnız kalmak isteyebilirsin. Sürekli aglamaklı olursun. Ama bunlar cok uzun sürmemeli. Silkelen bu sıkıntıdan kurtul. İyi bir araştırms yap. Hangi doktor hangi hastane en iyisi İçine sinen hangisi ise ona gitmelisin. Sonra Bol bol dua et. Allahım dermansız dert vermesin kimseye. Sonra Doğa yürüyüşleri yap.çok iyi gelirdi bana. Bak sana şöyle söyliyim şuan üç aylık oğlum kucagımda çok şükürSeni tebrik ederim icinde kotu seyler barindirmadigin icin. Ben oyle olamiyorum malesef cok kotu durumdayim esimide uzuyorum bana dua et lütfen
Bana yazdığın icin tesekkur ederim.. o kadar icim titriyor ki korkudan o duyguyu tadamicam diyee.. doga yuruyuslerine cikiyorum gercekten iyi geliyor. Allahim oglunu sana bagislasin masallahhh. Benin icin dua edin allah rizasi icin. Muminin mumine ettigi dua kabul olurmus. Hele ki şu mubarek aylarda...Seni çoook iyi anlıyorum. İnsan üzülmeden yapamıyor. Hiç cocuğu olmıcakmış gibi düşünüyor. Yalnız kalmak isteyebilirsin. Sürekli aglamaklı olursun. Ama bunlar cok uzun sürmemeli. Silkelen bu sıkıntıdan kurtul. İyi bir araştırms yap. Hangi doktor hangi hastane en iyisi İçine sinen hangisi ise ona gitmelisin. Sonra Bol bol dua et. Allahım dermansız dert vermesin kimseye. Sonra Doğa yürüyüşleri yap.çok iyi gelirdi bana. Bak sana şöyle söyliyim şuan üç aylık oğlum kucagımda çok şüküro emiyo ve ben bunları sana yazıyorum. Herşeyi allahın izniyle bir yılı dolmadan hallettik. Güçlü ve kararlı olmalısınız ikinizde
siz nerede yaptırdınız tüp bebekleri ? biz daha başlamadık daArkadaslar ben 3 tup bebek yaptim hep negatif ....siz hangi doktorda yaptiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?