Eşi azosperm olup tüp bebeğe başlayacaklar

Ben varım canım bu ay başlıcaz Allah kısmet ederse eşim tese olcak aslında bizde doğal yoldan çıkış var 1 2 3 tane filan ama yıkamayla 50 filan oluyo türkiyede sonuçlar böyleydi ve tüp bebek denedik sonuç pozitifti fakat 6. Haftada düşük yaptım ama almanyadaki doktorlar tese olmasını uygun gördü ve tese olcak

Ben varım canım bu ay başlıcaz Allah kısmet ederse eşim tese olcak aslında bizde doğal yoldan çıkış var 1 2 3 tane filan ama yıkamayla 50 filan oluyo türkiyede sonuçlar böyleydi ve tüp bebek denedik sonuç pozitifti fakat 6. Haftada düşük yaptım ama almanyadaki doktorlar tese olmasını uygun gördü ve tese olcak
Canimm ne guzel azda olsa cikis varmis aslinda ilac veya takviyelerle artirabilirsnz sayiyi. Bizde malasef hic cikis yok. Tese olacak esim

2 aydır havuç suyu yapıyoruz e vitamini hapı kullanıyoruz 27 ağustosta eşim tese ameliyatı olcak bende hazırlancam sizin ne zaman tese ve sende hazırlancakmısın Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin

2 aydır havuç suyu yapıyoruz e vitamini hapı kullanıyoruz 27 ağustosta eşim tese ameliyatı olcak bende hazırlancam sizin ne zaman tese ve sende hazırlancakmısın Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin
Canim bende bi donem havuc suyu yaptim. Bizde ekimde dusunuyoruz insallahh tesede bulunursa bende hazirlanms olucam. Tup bebegi yurt disinda yaptiriyodunuz dimi..amin insallahhh Rabbim bizede nasip eder

Bende varım kızlar bugün adetin 3. Günü olan hormon testini yaptirdim. Pazarteside rahim filmi cekilicem Allah in iziniyle açık cikar inşallah. Eşimin spermleri donduruldu beni neler bekliyor merak ediyorum. Sizin tedaviniz nasıl gidiyor

Benim esimde azosperm sperm sayisi sifir yani devlet hastahanesine basladik biz rapor cikarmak icin evraklarla ugrasiyoruz

X