Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar Arkadaşlar eşim azosperm. Tup bebekten baska bi sansimiz yok sperm hic yok. Burdan destek olalim birbirimize. Esimde hersey normal Allah büyük inşallah bizede yollar mucizelerimizi
Ben varım canım bu ay başlıcaz Allah kısmet ederse eşim tese olcak aslında bizde doğal yoldan çıkış var 1 2 3 tane filan ama yıkamayla 50 filan oluyo türkiyede sonuçlar böyleydi ve tüp bebek denedik sonuç pozitifti fakat 6. Haftada düşük yaptım ama almanyadaki doktorlar tese olmasını uygun gördü ve tese olcak
Ben varım canım bu ay başlıcaz Allah kısmet ederse eşim tese olcak aslında bizde doğal yoldan çıkış var 1 2 3 tane filan ama yıkamayla 50 filan oluyo türkiyede sonuçlar böyleydi ve tüp bebek denedik sonuç pozitifti fakat 6. Haftada düşük yaptım ama almanyadaki doktorlar tese olmasını uygun gördü ve tese olcak
2 aydır havuç suyu yapıyoruz e vitamini hapı kullanıyoruz 27 ağustosta eşim tese ameliyatı olcak bende hazırlancam sizin ne zaman tese ve sende hazırlancakmısın Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin
2 aydır havuç suyu yapıyoruz e vitamini hapı kullanıyoruz 27 ağustosta eşim tese ameliyatı olcak bende hazırlancam sizin ne zaman tese ve sende hazırlancakmısın Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin
Bende varım kızlar bugün adetin 3. Günü olan hormon testini yaptirdim. Pazarteside rahim filmi cekilicem Allah in iziniyle açık cikar inşallah. Eşimin spermleri donduruldu beni neler bekliyor merak ediyorum. Sizin tedaviniz nasıl gidiyor