Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar mrb ramazınımız hepimiz için mübarek ve hayırlı olsun 10 gündür giremedim hayıtımdaki yogunluktan dolayı siz bana gelişmelri bi özet olarak yazarmısınız
sagol sen nasılsın uğramıyosun bu ara..kızlar bana kimse cevap yazmamış aşk olsun belgin ebana nasılsınız sevgi arkadaslar herkes iyidir umarım
allah yrdımcın olsun arkadaşım..arkadaşım en büyük gelişme handenin normal yoldan hamile kalması oldu...sanırım daha başka bişi olmadı onuda biliyomusun bilmiyorum işte diğer hepimiz beklemedeyiz...bide bizim yarın emre beyle görüşmemiz var eşim spermiyogram yaptırcak.....
günaydınlar arkadaşlarımmmmmm
gününüz mutlu ve umutlu olsun inşallahhhh
belgincim allahtan umut kesilmez. rabbim kurumuş ağaçlara an veriyor inşallah bizimkilerede verecek.
eve bizim durumumuz biraz dha iyi ama yalnış giden bişeyler varkı tutmuyor.
ben 2 denememide isim vermemde bi sakınca varmı acaba bilmiyorum.Prof.Cem Fıçıcıoğlunda yaptım,ama tutmadı işde napalım.umut hastanesini duydum baya iyi görüşler var hakkında.ayrıca hep pozitif sonuçlar okudum.kararsızım nezaman ve nerde yapacağımaaa açıkcasııı:1no2:[/QUOTE
inşallah canım allah yardımcımız olsun biz ikinciyi umtta düşünüyoruz..
a
nasılsınız kızlar..... adakcığım inşallah bu sefer tahlil sonuçlarınız güzel çıkar
Merhaba herkese
hepinize hayirli ramazanlar diliyorum.
Devamli sizleri okuyorum.
Handenizuz seninde gozün aydin kendiliginden hamile olabildin buda büyük bir basari insallah bebegin sana tutunur.
Kizlar ben hastalanmayi bekliyorum bu ay sonra basliyorum tüp bebege hayirlisiyla.
Belgin sende basliyorsun önümÜzdeki ay.