Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bana kimse cevap yazmamış aşk olsun belgin ebana nasılsınız sevgi arkadaslar herkes iyidir umarım

Günaydın kızlar....uykusuzluk ne zor 3 te sahura kalkıyorum sonra bidaha yatamadan 7 de işe geliyorum..zaten gece 12 den önce yatmıyoruz sıcaklar uyutmuyo....bi çoğunuz benim durumumdasınız sanırım...koca gün işte esniyorum ...

kızlar mrb ramazınımız hepimiz için mübarek ve hayırlı olsun 10 gündür giremedim hayıtımdaki yogunluktan dolayı siz bana gelişmelri bi özet olarak yazarmısınız

arkadaşım en büyük gelişme handenin normal yoldan hamile kalması oldu...sanırım daha başka bişi olmadı onuda biliyomusun bilmiyorum işte diğer hepimiz beklemedeyiz...bide bizim yarın emre beyle görüşmemiz var eşim spermiyogram yaptırcak.....

Kızlar ne olur dua edin yarın yine emre beydeyiz yine spermiyogram yine endişem tavan yapmış durumda.....1 tane de olsa allahım boş döndürme...kızlar o umutun önünde beklerken dizlerim titriyo bayılcak gibi oluyorum of ne zor rabbim...allahım hepimizi tez zamanda şu azo dan kurtarsın....

günaydınlar arkadaşlarımmmmmm
gününüz mutlu ve umutlu olsun inşallahhhh

belgincim allahtan umut kesilmez. rabbim kurumuş ağaçlara an veriyor inşallah bizimkilerede verecek.
eve bizim durumumuz biraz dha iyi ama yalnış giden bişeyler varkı tutmuyor.
ben 2 denememide isim vermemde bi sakınca varmı acaba bilmiyorum.Prof.Cem Fıçıcıoğlunda yaptım,ama tutmadı işde napalım.umut hastanesini duydum baya iyi görüşler var hakkında.ayrıca hep pozitif sonuçlar okudum.kararsızım nezaman ve nerde yapacağımaaa açıkcasııı:1no2:

kızlar bana kimse cevap yazmamış aşk olsun belgin ebana nasılsınız sevgi arkadaslar herkes iyidir umarım
sagol sen nasılsın uğramıyosun bu ara..
arkadaşım en büyük gelişme handenin normal yoldan hamile kalması oldu...sanırım daha başka bişi olmadı onuda biliyomusun bilmiyorum işte diğer hepimiz beklemedeyiz...bide bizim yarın emre beyle görüşmemiz var eşim spermiyogram yaptırcak.....
allah yrdımcın olsun arkadaşım..
günaydınlar arkadaşlarımmmmmm
gününüz mutlu ve umutlu olsun inşallahhhh

belgincim allahtan umut kesilmez. rabbim kurumuş ağaçlara an veriyor inşallah bizimkilerede verecek.
eve bizim durumumuz biraz dha iyi ama yalnış giden bişeyler varkı tutmuyor.
ben 2 denememide isim vermemde bi sakınca varmı acaba bilmiyorum.Prof.Cem Fıçıcıoğlunda yaptım,ama tutmadı işde napalım.umut hastanesini duydum baya iyi görüşler var hakkında.ayrıca hep pozitif sonuçlar okudum.kararsızım nezaman ve nerde yapacağımaaa açıkcasııı:1no2:[/QUOTE
inşallah canım allah yardımcımız olsun biz ikinciyi umtta düşünüyoruz..
a

Merhaba herkese
hepinize hayirli ramazanlar diliyorum.
Devamli sizleri okuyorum.
Handenizuz seninde gozün aydin kendiliginden hamile olabildin buda büyük bir basari insallah bebegin sana tutunur.
Kizlar ben hastalanmayi bekliyorum bu ay sonra basliyorum tüp bebege hayirlisiyla.
Belgin sende basliyorsun önümÜzdeki ay.

Merhaba herkese
hepinize hayirli ramazanlar diliyorum.
Devamli sizleri okuyorum.
Handenizuz seninde gozün aydin kendiliginden hamile olabildin buda büyük bir basari insallah bebegin sana tutunur.
Kizlar ben hastalanmayi bekliyorum bu ay sonra basliyorum tüp bebege hayirlisiyla.
Belgin sende basliyorsun önümÜzdeki ay.

hoşeldin canım hadi hayırlısı kaan beydemi başlıyacaksınız evet bizde ekim adetiyle başlıyacağız allahın izniyle..

Back
X