Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
vallahi sevgidolu bende bugün düşündüm aynı şeyi hep o spermciklere bakıp bakıp iç geçirirdim okadar çok olmasına bile gerek kalmadı
ya benim hala aklım almıyor 5milyonun altına bile aşılama yaparlarken benim nasıl 3/4taneyle tuttu nasıl ya inanıyorum Allahım şükürler olsun bin defa

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin :nazar::nazar::lepi:

allahım bu mucizelerini bize de gösterir inşallah arkadaşlar mübarek ramazanda allah dualarımızı kabul eder inşallah

kızlar selam..nasılsınız?ya niye kimse gelmiyor artık :))) herkes ramazandan bitkin düşüyor galiba..görüşürüz herkese şimdiden hayırlı iftarlar..

mrb kızlar nasılsınız hande gercekten bi mucize olmuş belki spermler cogalmışta hamile olmuşsundur yeniden sperm testi yaptırdınızmı

ebana canım senin bi bebegin vardı sanırsam sizdeki problem neydi canım maşallah kavuşmuşsun ama bebegine darısı bizlerin başına inşallah

evet canım benim koca bir bebeğim var:nazar: 7 yaşında:nazar: sorunumuz buradaki herkesle aynıydı yani azo. ama allah mucizesini gösterdi ve doğal yolla hamile kaldım. allah tüm isteyenlere hatırlı evlatlar nasip etsin amiiiinnn. inşallah oğlumada bir kardeş verir. evimize bir bebek daha. açgözlümüyüm neyim

evet canım benim koca bir bebeğim var:nazar: 7 yaşında:nazar: sorunumuz buradaki herkesle aynıydı yani azo. ama allah mucizesini gösterdi ve doğal yolla hamile kaldım. allah tüm isteyenlere hatırlı evlatlar nasip etsin amiiiinnn. inşallah oğlumada bir kardeş verir. evimize bir bebek daha. açgözlümüyüm neyim
ebana cnm kısaca anlatır mısın nasıl normal yolla oldu çocuğun?ben hala inanamıyorumda hamile kaldığıma sizinde normal çıkış mı oldu önce kısaca anlatır mısın

kızlar hayırlı ramazanlar alahım bütün dileklerinizi peygamber efendimizin hürmetine kabul etsin bütün umduklarımıza nail eylesin bu günler hürmetine kucaklarımıza ve evlerimizi boş bırakmasın inşallah amin

iyi akşamlar kızlar yazacak bişeylerim olmadığından sizlerin yazdıklarınızı okuyup geri çıkıyorum inşl yarın adaktan ve handeden güzel haberler alırız dört gözle bekliyorum valla

ebana cnm kısaca anlatır mısın nasıl normal yolla oldu çocuğun?ben hala inanamıyorumda hamile kaldığıma sizinde normal çıkış mı oldu önce kısaca anlatır mısın

evet canım normal yolla çıkış oldu. rabbim nasip etmiş anne olmayı. kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş derler ya öyle işte. bütün umutlar bitmişken , sizin çocuğunuz olmaz denilmişken. demekki imkansız diye birşey yok. zor var ama imkansız yok. allah tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin canım. senide bebeğinide hayırlısıyla kurtarsın.

Günaydın arkadaşlar...beni merak etmişsiniz çok ama çok teşk.ederim allah razı olsun...şu derdimizi kimseler bilmiyoken bu şekilde birileriyle dertleşmek ne güzel ve de merak edilmek.....cumartesi test verdik öğlen oldu hala emre bey aramadı 3 e kadar bekledim kendim aradım meğerse çıkmış bana umutta ki embriyologun adını verdi ve onunla görüşmemi sağladı...1 tane görüldü ama dölleme yeteneği az dedi yani aslında biz bunları dondurmuyoruz bile dedi emre bey çıkarsa dondurulsun dediği için dondurduk dedi...daha önceden de 2 ve 3 adet dondurmuşuz ama dedi onlarda emre bey istedi diye çünkü bunların donma çözme sonrasıda bi sürü işlemlerden geçiyor ve yaşaması döllemesi imkansız oluyor dedi...yani 1 tane çıkmış oldu geri adım attık ona yine de şükürler olsun ama embriyolgun konuşmaları beni bitirdi dedimki yine herşey boşuna yıpranmaktan başka ne bu diye akşama kadar ağladım isyan etmedim ama o duruma geldim kızlar...evimde internetim yok haftasonları ve akşamları o nedenle giremiyorum aslında bende sizlere bişiler yazmak istedim o moralle dışarı çıkmakta içimden gelmedi...allah hepimizin yardımcısı olsun..dün akşam eyüp sultandaydım ve hepimiz için dua ettim.....

Yarın eşim izinli emre bey bir test için daha çağırdı..artık heyecan yok içim bomboş evlendiğimden beri uğraşıyorum evliliğimden hiçbişi anlamadım...evlendiğime çok pişman oldum..cumartesi zaten sonucu almadan önce eşimlede tartıştık yani artık okadar gerginizki sinirlerimiz zayıflamışki dayanamıyoruz...hem maddi hem manevi yıpranmaktan yoruldum keşke evlenmeseydim falan dedim offff allahım affet....

Yarın eşim izinli emre bey bir test için daha çağırdı..artık heyecan yok içim bomboş evlendiğimden beri uğraşıyorum evliliğimden hiçbişi anlamadım...evlendiğime çok pişman oldum..cumartesi zaten sonucu almadan önce eşimlede tartıştık yani artık okadar gerginizki sinirlerimiz zayıflamışki dayanamıyoruz...hem maddi hem manevi yıpranmaktan yoruldum keşke evlenmeseydim falan dedim offff allahım affet....
Adakcım üzülme isyan etme o 1 tane spermle normal yolla bile olur cocuğun bu dönemlerden hepimiz geçiyoruz azoyu öğrenince esime bin kat daha bağlandım ara ara sinirler bozuldu ama esine sakın pişmanım falan deme onun durumu senden daha kötü düşünsene çocuğunuz olmuyor ve bunun sebebi elinde olmayan sebeblerden dolayı esın kendini onun yerine koy ve onu eskisinden daha çok sev çünkü eslerimiz kendilerini suçlu hissedebiliyorlar onlara bunun bir suc olduğunu değil geçmemiz gereken bir sınav olduğunu anlatmamız gerek,sperm icinde üzülme bizimde bazen 1/2 çıktı bazende 4 / 5 çıktı sonuca bak normal yolla hamileyim birazdan Dr a
Gideceğim bebeğin durumunu öğrenmek için

Kızlar evleneli 10 ay oldu...bir dünya borçla evlendik ailelerden bir kuruş görmedik...borçları ödemeye çalışırken 3 aylıkken azoyu öğrendik...kredi çektik sıcağı sıcağına 1 aysonra ilk tüp denemesini yaptık ve 0 gördük...borçlarımız daha da artmış oldu..mecburen eşimin arabası vardı onu hemen sattık bi kısmını kapattık...bunların hepsi 5 aylık evliyken oldu...şimdi 10 aylık evliyim toparlanmaya çalışıyoruz derken bi deneme daha...bide eşimin ailesinin istekleri hesapta 2 kişi çalışıyoruz ve çocuğumuz yok yani giderimizde yok gibi görünüyor ya...insanları anlamıyorum çalışıp kazanıyorum ama sabahın 6.30 ta da sen kalkıp gelmiyorsun senin canın çıkmıyor akşama kadar oturuyorsun ...insanların gözü aç ve kimse kimsenin halinde anlamıyor...benim kocamda ne diyeyim ben şimdi diye susup kalıyor....

Back
X