- 22 Ağustos 2009
- 2.691
- 197
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi sevgidolu bende bugün düşündüm aynı şeyi hep o spermciklere bakıp bakıp iç geçirirdim okadar çok olmasına bile gerek kalmadı
ya benim hala aklım almıyor 5milyonun altına bile aşılama yaparlarken benim nasıl 3/4taneyle tuttu nasıl ya inanıyorum Allahım şükürler olsun bin defa
cnm darısı hepinizin basına inşallah bende sabırla pazartesiyi bekliyorum Pazartesi hersey belli olacak umarim bebeğim bana sıkı sıkı tutunur Allahım inşallah ya
ebana cnm kısaca anlatır mısın nasıl normal yolla oldu çocuğun?ben hala inanamıyorumda hamile kaldığıma sizinde normal çıkış mı oldu önce kısaca anlatır mısınevet canım benim koca bir bebeğim var7 yaşında
sorunumuz buradaki herkesle aynıydı yani azo. ama allah mucizesini gösterdi ve doğal yolla hamile kaldım. allah tüm isteyenlere hatırlı evlatlar nasip etsin amiiiinnn. inşallah oğlumada bir kardeş verir. evimize bir bebek daha. açgözlümüyüm neyim
ebana cnm kısaca anlatır mısın nasıl normal yolla oldu çocuğun?ben hala inanamıyorumda hamile kaldığıma sizinde normal çıkış mı oldu önce kısaca anlatır mısın
Adakcım üzülme isyan etme o 1 tane spermle normal yolla bile olur cocuğun bu dönemlerden hepimiz geçiyoruz azoyu öğrenince esime bin kat daha bağlandım ara ara sinirler bozuldu ama esine sakın pişmanım falan deme onun durumu senden daha kötü düşünsene çocuğunuz olmuyor ve bunun sebebi elinde olmayan sebeblerden dolayı esın kendini onun yerine koy ve onu eskisinden daha çok sev çünkü eslerimiz kendilerini suçlu hissedebiliyorlar onlara bunun bir suc olduğunu değil geçmemiz gereken bir sınav olduğunu anlatmamız gerek,sperm icinde üzülme bizimde bazen 1/2 çıktı bazende 4 / 5 çıktı sonuca bak normal yolla hamileyim birazdan Dr aYarın eşim izinli emre bey bir test için daha çağırdı..artık heyecan yok içim bomboş evlendiğimden beri uğraşıyorum evliliğimden hiçbişi anlamadım...evlendiğime çok pişman oldum..cumartesi zaten sonucu almadan önce eşimlede tartıştık yani artık okadar gerginizki sinirlerimiz zayıflamışki dayanamıyoruz...hem maddi hem manevi yıpranmaktan yoruldum keşke evlenmeseydim falan dedim offff allahım affet....