canım o 0.1 milyon çıktıktan sonra bi daha test yapmadık..Eşim ramazan diye vermek istemiyor..inş bayramdan sonra verecek..bugün klomen ve pharmatona başladı..keçiboynuzu, fındık fıstık öle devam..bakalım eylüldeki sonucu bizde merak ediyoruz..önce bingölde yapacak, sonra çıkarsa umutta tekrar verip dondurtacaz..siz neye karar verdiniz..
saol canım sanada hayırlı geceler. bende bi bakıyım kim var kim yok dedim. demek ibrahim saraçoğlundan kür aldın. başladınızmı kullanmaya
melisela arkadaşımbizim de sperm çok az onun haricinde hareket ve morfoloji 0 oldugundan önce ibrahim saraçoglunun gönderecegini kullanacagız daha sonra nasipse aralık gibi çünkü dört ay kullanmamız gerekliymiş sizin morfolojisi nasıl iyimi
melis ibrahim saraçoğlunun ilaçlarını sizde mi kullanacaksınız canım bizde kullanmaya başladık saraçoğlunun ilaçlarını 2 ay sonra test yaptırıp tekrar kullanıcaz eşime ilk aşama da tohum verdi daha snra çay harnur pekmezi 3 cü aşsmda da nohut kürüyle yine çay size ne verdi inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz
yok canım biz ibrahim beyden almadık birşey.Eşime alalım dedim pek sıcak bakmadı açıkcası..Bende kendimce bir şey yapmaya çalışıyorum..keçiboynuzu falan..Rabbim inş şifasını verir..Ama diğer sayfadada yazdım..bizim ilk test sıfırdı, 2. de 0.1 mlyn yazıyordu..Acaba sıfırlanır mı?? bir de bizim kağıtta morfolojisi, hareketi falan yoktu..bir gariplik yoktur inş..bakalım 3. testte ne çıkacak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?