adakcım bana söylemedin ama kafamda sen 1.60 1.65arası bir boy balık etli buğday tenli olarak canlanıyorsun
kızlar az önce eşim aradı bugün test yaptıracak bizim için dua edermisiniz inşl güzel bir sonuç alırız
ya sorma biz zaten 4 sene korunduk allah ım şaka gibi... Doğum kontrol hapı kullandım selülitlerim arttıbi de çok afedersin benim eşim çok istekli acayip bi adamdır :kedi: Onunla ilgisi yok tabii ki alakasız ama hiç aklıma gelmezdi yani ondan kaynaklanacağı benim aklıma hep ben geldim iltihap falan vardır tüplerim tıkalıdır diye kendimi yedim durdum 1 sene.... Olsun allah nasip etsin inşallah ta bu da bizim kaderimizmiş nazlı babaların nazlı bebeleri :)))
CANDOS iyi haberlerini bekliyorum canım .inşallah ilaçın faydası olur.:CüvCüv:
Siz de sperm vardı sanırım inşallah iyi haberlerini verirsin:) Ama ben kendi adıma konuşıyım azospermi olayını bilmeden önceki 1 sene boyunca ne ovülasyon testi kaldı kullanmadığım ne preseed ama maalesef boşaymış....İlişkiden sonra kalkmama falan filan şimdi düşünüyorum da gülüyorum halime:) Fayda etmez bize kısaca... ama inşallah sen bize hamile haberini verirsin :))
Siz de sperm vardı sanırım inşallah iyi haberlerini verirsin:) Ama ben kendi adıma konuşıyım azospermi olayını bilmeden önceki 1 sene boyunca ne ovülasyon testi kaldı kullanmadığım ne preseed ama maalesef boşaymış....İlişkiden sonra kalkmama falan filan şimdi düşünüyorum da gülüyorum halime:) Fayda etmez bize kısaca... ama inşallah sen bize hamile haberini verirsin :))
canım inaşllah veririm iyi haberler.ben biraz ümitleniyorum eşimin 2 milyon sperm sayısı ama haraketli sayısı az.2 kere tüp bebek yaptık tutmadı.biraz kendi çabalarımla vede allahın izniyle bişeyler yapmaya çalışıyorum.
allahım yüzümüze gülecek inşallah.
inşl arkadaşım allah çeşit çeşit dert vermiş her derde de bi sebep vermiş bellimi olur belkide sizin sebebinizde preseeddir inşl sende güzel haberler verirsin bizze bayramda çifte bayram yaparsın:ecrin_bebek:
inşallah canımmmmm.
sizin problem neydi canımm
sizin problem neydi canımm
tatlım ben çıkıyorum hoşçakal
candost preseed sayfasında bayağı hamiş arkadaş var. bir çok kişide işe yaramış . inşallah sizdede işe yarar. bizi bilgilendir emiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?