bence çok fazla beklemeyin çünki zamanla kendindede bir şeyler çıkabilir spermler kaliteli ise çok fazla beklemeyin tedavinizi olun biz 7 senedir bekliyoruz olmadı bekledikçe insanın ümidi kırılıyor yinede sen bilirsin ümidini kırmak istemem yanlış anlama lütfen ben yaşadıllarımdan tecrübeden dolayı konuşuyorum
blueavci çççooookkk şükür allaha. canım öyle çok sevindimki inşallah sona bir adım daha yaklaştınız. normal yolla olur dediyse doktor büyük bir ışık görmüştür mutlaka. allah gönlünüze göre versin canım.:lepi::lepi::lepi:alkisalkisalkishihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:
gözünüz aydınnn :)))) devamı da gelir inşallah:)))[
amin canım çok teşekkür ederim
kızlar nasılsınız baya iii geşlişmeler olmuş girmeyeli genetik test yaptırmıştık sonucunu aldık herşey normal yani temiz çıktı kızlar işallah bizlerin de yüzü güler bu benim için sevindirici bir durum.....
kızlaaaaaaaaaaaaaaar avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum test sonucunda 2tane hareketli 1tane hareketsiz sperm görülmüş şükürler olsun kızlar mutlu oldum hadi gelinde tutun halayın ucundan:teytey:
kızlaaaaaaaaaaaaaaar avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum test sonucunda 2tane hareketli 1tane hareketsiz sperm görülmüş şükürler olsun kızlar mutlu oldum hadi gelinde tutun halayın ucundan:teytey:
Kızlar bir güzel haberde benden bebeğimin kalp atışlarını bugün duyduk şükürler olsun.allahım olmayanlarada nasibetsin yarabbim binlerce şükürler
canımmmmmmmmm
çok sevindim allaha şükürler olsun inşallah herşey yolund gidecek arkdaşaım:)))
hadi halaya bende katılıyrummm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
arkaaşım gözün aydın rabbm inşallah fazlasını gösteriri ve sen anne olursun hayatınıza bir cemre düşer inşallah ayy çok sevindim yaaa rabbim inşallah bizede gösteririr arkadaşım sizin tedaviye başladıktan kaç ay sonra çıkış oldu :teytey::teytey:hihoyyyt:teytey:
çok teşekkür edrim canım inşl önümüzdeki ayda senin bebek haberini kutlarız
Kızlar bir güzel haberde benden bebeğimin kalp atışlarını bugün duyduk şükürler olsun.allahım olmayanlarada nasibetsin yarabbim binlerce şükürler
Adakçım siz testlere devam edin her ihtimale karşı mikrotesede az bulunursa donmuşları çözersiniz şansınızı yüksek tutmaya çalışın. bakarsın testlerin birinde çok sayıda sperm görülür ameliyata gerek kalmaz.Ah kızlar..azönce eşim emre beydeydi zaten hala orda...demişki bööyle 1 taneyle bir yere varamayız donma çözme olacak iş değil falan gibi ben istiyorumki ameliyat ta şöyle 10-15 tane taze sperm bulalım...kendinizi bayram sonrasına hazırlayın demiş...eşinde hazırlansın böyle olmaz çünkü demiş...ben napıcam ben ertelemeye çalıştıkça bunlar hızlandırıyo....allahım hangisi hayırlı bana yol göster...
herkese verilen klasik bir oran açıp bakmadan ne olduğu belli olmuyor. şansınız bol olsun.arkadaslar birsey sorucam.emre bakırcıoglu tesede serm cıkma ihtimali yüzde 50 dedi... sizce bu oran nasıl..size oran verdimi..
Çok üzüldüm durumunuza mavimenekşe Allah dualarımızı duysun sizin için.eşim dün emre beye gitti eşimi muayene etmiş ve spermiyograma bile gerek duymamış testisler küçük microtese imkansız demiş yani bütün ümitler tükendi sadece fshı takip et kontrol altında tutun demiş zaten kaan beyde aynısını demişti belki ölmez görürsek kök hüce heralde tek şansımız ben çok ümitliydim emre beyden
Sperm varsa herşey ne kadar kolay bacılar yaa. İsyan ediyorum bu spermsizliğimize ne olurdu sayısı önemli değil üç beş on çok azcık da olsa ah bir sperm olabilseydi bu sıfır hali hiç hali ne acı ne yakıcı bir şeymiş. mikrotese sonrası da bulunamazsa kapkaranlık bir dünya olacak artık bizimkisiÇok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:GÜNAYDIN KIZLARR
GEÇENDE YAZMIŞDIM KİMSE CVP VERMEDİ. PRE-SEED JELİNİ KULLANAN VARMI TEK TÜ K DE OLSA CANLI SPERMLERİ ÖLMDEN YUMURTALIĞA KADAR TAŞIYOMUŞ
BEN BUGÜN ALDIM.DENEYECEM YUMURTLAMA ZAMANI RAHİM İÇİNE SIKILIP İLİŞKİYE GİRİLİYOMUŞ.AMA ÖNCESİNDE OVULASYON TESTLERİYLE VÜCUT SICAKLIĞMA BAKICAM VE YUMURTLAMIN ÇATLAYACAĞINA YAKIN ÇİFT ÇİZGİ ÇIKIYOMUŞ O ZAMNA YAPICAM. PAHALI BİR JEL130 TL BULMASIDA ZOR.AMA BEN BIULDUM VE DENİYCEM.OVYLASYON TESLERİ UCUZ.
NEYSE BELKİ SİZE İYİ HABERLER VERİRİM CAN YOLDAŞLARIM .EN KISA ZAMANDA İNŞALLAHHHHHHHH
Çok sevindik blueavcı bebeciklerini kucakladığın günleride göstersin Allah'ımkızlaaaaaaaaaaaaaaar avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum test sonucunda 2tane hareketli 1tane hareketsiz sperm görülmüş şükürler olsun kızlar mutlu oldum hadi gelinde tutun halayın ucundan:teytey:
slm angelslm demmi
sana demiştim dimi handeniz sizinki tüp değil doğal bebek o yüzden güçlü bir bebek olacak eminim. bu da azosperme kapak olsun. doğal hamilemiz var ey azosperm halayların sarsıntısından yere kapaklanma sırası sende şimdiii:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyytKızlar bir güzel haberde benden bebeğimin kalp atışlarını bugün duyduk şükürler olsun.allahım olmayanlarada nasibetsin yarabbim binlerce şükürler
amin canım inşl biz tedavinin 5.ayındayız ilk 4ay prengly kullandık 1aydırda fostimon eklendi tedavimize allaha şükür bir ışık yadı inşl devamıda gelir darısı bütün arkadşlarıma olsun bak durumumuzda sana umut olsun ne de olsa aynı problemimiz iğneleri hiç aksatmadan devam edin sizde inşl en kısa zamanda alacaksınız sonuç
Ne güzel bir haber verdi canım .ben demiştim mucizen devam eder diyeKızlar bir güzel haberde benden bebeğimin kalp atışlarını bugün duyduk şükürler olsun.allahım olmayanlarada nasibetsin yarabbim binlerce şükürler
amin arkadaşım amin inşallah ağzından bal damlıyo yaaa bizim yanımız sıra cümlemize inşalllah rabiim bizlere bu mutluluğu yaşatsın herkes anne olsun inşallah bu 2010 sonuna kadar herkes bir sonuç alır siz şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz tüp bebek mi yoksa norml yolla olmasını mı bekliceksinizŞenizŞenizŞenizŞenizalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?