Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yok canım niye yanlış anlayım ama benim eşim hipogonodzme bağlı azosperm bizim hormon değerlerimiz düşük ve hormon tedavisiyle sperm çıkışı sağlanıyomuş kişiye göre değişiyor eşimin yaşının küçük olmasından dolayı tedaviye çabuk cevap vereceğini düşünüyor emre bey hayırlısı bakalım 1yıl devam edecek tedavimiz kısmet artık günler bize ne getirir düşüncemiz değişirmi bilmiorum

çok teşekkür ederim canım inşl allah söyletiyordur normal yolla bekleyelim diye gerçi tüp bebek normal fark etmez hayırlısıyla olsunda sağlıklı sıhhatlı hayırılı bir evlat olsun

gözün aydın canım çok sevindim rabbim mutluluğunu arttırarak daim etsin

canımmmmmmmmm
çok sevindim allaha şükürler olsun inşallah herşey yolund gidecek arkdaşaım:)))
hadi halaya bende katılıyrummm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

arkaaşım gözün aydın rabbm inşallah fazlasını gösteriri ve sen anne olursun hayatınıza bir cemre düşer inşallah ayy çok sevindim yaaa rabbim inşallah bizede gösteririr arkadaşım sizin tedaviye başladıktan kaç ay sonra çıkış oldu :teytey::teytey:hihoyyyt:teytey:

Kızlar bir güzel haberde benden bebeğimin kalp atışlarını bugün duyduk şükürler olsun.allahım olmayanlarada nasibetsin yarabbim binlerce şükürler

Kızlar bir güzel haberde benden bebeğimin kalp atışlarını bugün duyduk şükürler olsun.allahım olmayanlarada nasibetsin yarabbim binlerce şükürler

ohhhhh şükürler olsun rahat bir nefes aldık canım rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşl çok sevindim

canımmmmmmmmm
çok sevindim allaha şükürler olsun inşallah herşey yolund gidecek arkdaşaım:)))
hadi halaya bende katılıyrummm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

çok teşekkür edrim canım inşl önümüzdeki ayda senin bebek haberini kutlarız

amin canım inşl biz tedavinin 5.ayındayız ilk 4ay prengly kullandık 1aydırda fostimon eklendi tedavimize allaha şükür bir ışık yadı inşl devamıda gelir darısı bütün arkadşlarıma olsun bak durumumuzda sana umut olsun ne de olsa aynı problemimiz iğneleri hiç aksatmadan devam edin sizde inşl en kısa zamanda alacaksınız sonuç

canım benim çok sevindimmmmmmmmmm ne mutlu sana.inşallah bizde bir gün böle güzel haberler vereceğiz.
dimi can arkadaşlarımmmmmmmmmmmmmmm???????*
şimdi handenin haberi için halay çekelim:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Adakçım siz testlere devam edin her ihtimale karşı mikrotesede az bulunursa donmuşları çözersiniz şansınızı yüksek tutmaya çalışın. bakarsın testlerin birinde çok sayıda sperm görülür ameliyata gerek kalmaz.
arkadaslar birsey sorucam.emre bakırcıoglu tesede serm cıkma ihtimali yüzde 50 dedi... sizce bu oran nasıl..size oran verdimi..
herkese verilen klasik bir oran açıp bakmadan ne olduğu belli olmuyor. şansınız bol olsun.
Çok üzüldüm durumunuza mavimenekşe Allah dualarımızı duysun sizin için.
Sperm varsa herşey ne kadar kolay bacılar yaa. İsyan ediyorum bu spermsizliğimize ne olurdu sayısı önemli değil üç beş on çok azcık da olsa ah bir sperm olabilseydi bu sıfır hali hiç hali ne acı ne yakıcı bir şeymiş. mikrotese sonrası da bulunamazsa kapkaranlık bir dünya olacak artık bizimkisiÇok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:
Çok sevindik blueavcı bebeciklerini kucakladığın günleride göstersin Allah'ım
slm angel
sana demiştim dimi handeniz sizinki tüp değil doğal bebek o yüzden güçlü bir bebek olacak eminim. bu da azosperme kapak olsun. doğal hamilemiz var ey azosperm halayların sarsıntısından yere kapaklanma sırası sende şimdiii:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyyt

amin arkadaşım amin inşallah ağzından bal damlıyo yaaa bizim yanımız sıra cümlemize inşalllah rabiim bizlere bu mutluluğu yaşatsın herkes anne olsun inşallah bu 2010 sonuna kadar herkes bir sonuç alır siz şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz tüp bebek mi yoksa norml yolla olmasını mı bekliceksinizŞenizŞenizŞenizŞenizalkisalkisalkis

merhaba canım gözünaydın allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
si ne kadr sre tedavi gördünz bir de azo oluşunun sebebi nedir eşinin

çok şükür günün en güzel haberi maşallak Allahım kucağına almayı nasip etsin

maşallak canım inş devamıda gelir hande gibi bir süprizde senden alırız:teytey:

Ne güzel bir haber verdi canım .ben demiştim mucizen devam eder diyeallah nazarlardan korusun,darısı buradakilerin başına.

canım açıkcası eşimle öncesindede şimdide çıkarsa naparız diye konuşmadık ama normal yollarla olma ihtimali varmış tedavini devamında allahın izniyle daha güzel sonuçlar alınırmış bu tedavimizde 1yıllık mış bakalım allah neyi nasip ettiyse onu görecez inşl devamı gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…