Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
berrecim canım tedaviye başlarken ulun bey senden hangi testleri yaptırmanı istedi yoksa sadece muayeneyle bittimi herşey merak ettim..

bize bir sürü kan testi yaptılar ama bilmem içlerinde horman varmı aldığımız tüm sonuçları dosyada topladılar işte kurul karar verecek diye bekliyoruz.test sonuçlarına şöyle bir göz gezdiridk ama tıpbi dilden anlamdığım için hiç birşey çıkardamdım ayrıcada bu konuda çok bi aptal oldum sanki beynim dumura uğramış salak gibi kalıyorum.:Saruboceq:

anlayabiliyorum canım bende ilk duyduğumda öyle olmuştum hiç bişeyi algılaymıyor durup durup ağlıyorudm o tahlillerin içinde vardır hormon testleri çünkü zaten kanda bakılıyor ama siz doktorla görüşemediğiniz direk kurula sevk edilidiğiniz için hiç bişe açıklamamışlar bişe anlamaman çok normal yani

canım ben dün ulun beyi aradım mekezden orda olmadığını izine ayrıldığınısöylediler haberin varmı

cnm dün sabah 11 e eşim mikro tese ameeliyatına girdi 12 ye doğru sperm bulunduğu haberi gelince ben hazırlandım 12 buçukta yumurta toplama işlemini ulunbey yaptı.benimişlem kısa sürüyo yarım saati bulmamıştır.narkoz veriyolarya odada biraz uyudum.eşimle görüşmeye emre bey geldi bulundu fln dedi.ama bana ulunbey gelmedi.bidaha görmedim.öğleden sonra gittiyse bilemem.

tamam canım biz o civarlardayız zaten ist.ama gözümüz körmüş hiç görmedim.peki fiyatlar falan nasıl.:Saruboceq:

tüp bebek 5000tl mikro tese ameliyatı 1450 tlcanım.bide yumurta toplandıktan sonra bana ilaç iğne fln verdiler onları eczaneden aldık.onlarda 165lira tuttu.tüp bebek parasını nakit alıyolar.mikroteseyi kartla ödeme yapabiliyosun.

tamam canım peki tedaviye ilk başladığınızda ulun bey neler yapmıştı ne istemişti senden canım benim ikinci tedavim olcak fakat ekimde başlıyacağız ama merak ediyorum eğer yaptırmam gereken testler varsa burda yaptırıyım diyorum ulun beyle daha önce konuşmuştukta bide senden duymak istiyorum açıkcası..

mesala bir sürü test yapılıyor o tesler için tahliler için her tahlil için ayrı ayrı ücret alıyorlar mı.?ayrıca il tedavi olmak için gittiğinde muayene üçreti hemen alıyorlarmı.bize özeller çok pahalı oluyor demişlerdi bu fiyatler fena değil inşanlah rabbimin yardımıyla üstesinden geliriz.

cnm zaten ön görüşmeye gidince tedaviye başlıyacağın için muayeneden para almıyorlar.senden ve eşinden bazı tahliller istiyorlar.bu tahlilleri devlet hastanelerinde yaptırabiliyorsu.sperm tahlilini ücretli yaptırırsınız.rahim filmine gerek duyarlarsa onuda ücretli yaptırırsınız.merkeze sadece tüpbebek ücretini veriyorsun 5000 iğneler dahil fiyat.tesede 1450.başkada ücret talep etmiyorlar

tüp bebek tedavisine başlayınca göbkten vurman için iğneler veriyorlar.12 gün fln sürüyo arada muayene ediyorlar gelişmelerine bakıyorlar yumurtaların.tedaviye başladığın gün2500 veriyosun.sonra yumurta toplama günü eşini ameliyata aliyorlar.eğer sperm bulunmazsa yumurta toplanmıcağı için geri kalan parayı toplama işleminde alıyolar.eğer olumsuz sonuçlanır yumurtalar toplanmazsa ilaç parası alıyolarmış sadece

ne çok kaynatmışsınız maşallah
berre hayırlı olsun inşallah transferden sonrada bebişlerin tutunur ne güzel ya hadi hayırlı olsun
kızlar handenin sondurumunu sormuştum cevap vermemişsiniz keseyi gördümü hamileliği nasıl inşallah tüm sorunlar ortadan kalkmıştır
bu arada kızlar banada dua edin olmazları olduran Rabbim belki duanız kabul olurda bu garip kardeşinizinde bebeği olur hayırlısıyla

selam canlar baya kaynatmışsınız maşallah..

zamancım hande bebeğinin kalp atışlarını duydu ancak keseyi daha görmedi sanırım..bende arasıra kopuyorum yazıları kaçırıyorum..

Rabbim inş en kısa zamanda sanada nasip eder zamancım..önce sana sonra bize versin..

KIZLAR NASILSINIZ BERRE GÖün aydın canım istanbulda kalabilmek için neresi uygun olur arkadaslar hastaneye yakın pansiyon falan varmıdır

hmmm handeye maşallah ozaman kalp atışını duyduysa kesiyi görmüştür zira keseden sonra kalp atışı duyuluyor inşallah kucagına almayıda Rabbim nasip etsin vaybe Allah ol deyince oluyor işte Rabbim bizler içinde ol emrini versin inşallah çok sevindim

umutolsun kız siz kaan hocada mtese oplmamışmıydınız benmi hatları karıştırdım yoksa
umutun pansiyonu yokmuymuş ama yoksada sorun değil kadıköye yakın umutun yeri kadıköy yada üsküdardan pansiyon tutarsınız oralarda baya var böyle pansiyonlar ama inşallah temiz bir yer bulabilirsiniz internetten baksana ilanlara bulursun mutlaka siz nezaman başlıyorsunuz tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…