Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımde 4. gunum bugun ..eşimle birlikte hazırlanyoruz.sanırım 9-10 gune tese olacagız.bizim drumuzda emre bakırcıoglu.umutlumu konustu umutsuzmu hiç anlayamadım.sadece yuzde 50 dedi sperm blunma oranı....
ameliyattan sonra eşinde agrı oldumu?
Günaydın arkadaşlar ....yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz .inşallah tez zamanda bu dertten kurtulursunuz.diğer transfer olacak arkadaş inşallah hayırlısıyla hamile olursun canım.Allah tez zamanda hepimizi bebiş sahibi yapar.melisela canım çok geçmiş olsun,Allah görürde bu sıkıntıların mükafatını verir.opuyorumnanaktan
Merhaba kizlar
Yeni arkadaslar gelmis onlara hosgeldin diyorum.
Kizlar ben eylÜl 3'te basliyorum ignelere insallah bir aksilik olmaz o zamana kadar.
Benimki uzun protokol ekim ortasina kadar sürer.
Insallah bende size burda güzel haberi verim.
adak1985 memlekete gitmişti morali yüksek dönmüştür inşallah.
Merhaba kizlar
Yeni arkadaslar gelmis onlara hosgeldin diyorum.
Kizlar ben eylÜl 3'te basliyorum ignelere insallah bir aksilik olmaz o zamana kadar.
Benimki uzun protokol ekim ortasina kadar sürer.
Insallah bende size burda güzel haberi verim.
adak memleket neresi bu arada sakıncası yoksa hemen gidip geliyosun ne güzel![]()
oh ya ne güzelkeşke benim de yakında memleketim olaydı ama biz göçmeniz direk istanbul a göçmüşler makedonyadan. Inşallah ileride cocuklarımı dedelerinin memleketine götürmek nasip olur
)
vallahi tedavi allah izin verirse sonbahar düşünüyorum ama çalıştığım arkadaş izine çıktı ne olacak bilmiyorum benim patronlar 2 iken 5 e çıktı. Biri sen halledeceksin işini tabii ki önemli idare ederiz dedi ama şimdi ne derler bilmiyorum. Off ki ne offf vallahi bakalım. Arkadaşın doğurup izin kullanamsı falan filan en az ocak'ı bulucak belki geçer ücretsiz alırsa. Bakalım ya gözümü karartıcam işyeri ne yaparsa yapsın dicem ya da kışa ertelicem....