Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm demmi...oncelikle cok tesekkur ederim.azospermin nedeni belli degill..bitkisel tedavi yapmadık acıkcası yararına fazla inanmıyorum.daha cok olumlu düsunmeye iyi olaylara odaklanmaya vss inanıyorum..

benımde 4. gunum bugun ..eşimle birlikte hazırlanyoruz.sanırım 9-10 gune tese olacagız.bizim drumuzda emre bakırcıoglu.umutlumu konustu umutsuzmu hiç anlayamadım.sadece yuzde 50 dedi sperm blunma oranı....
ameliyattan sonra eşinde agrı oldumu?

angel bize de aynı şeyi söyledi. %50 herkese aynı şeyi söylüyor sanırım çünkü açıp görmeden bişey diyemiyor. Fiziki muayene de problem yoksa diyeceği ve vereceği ümit o kadar. Biz görüştüğümüzde de aynı şekilde çıkar diyemem dedi ümit vermiş olurum dedi haklı da bence....

inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır allah yüzünüzü güldürsün:)

Günaydın arkadaşlar ....yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz .inşallah tez zamanda bu dertten kurtulursunuz.diğer transfer olacak arkadaş inşallah hayırlısıyla hamile olursun canım.Allah tez zamanda hepimizi bebiş sahibi yapar.melisela canım çok geçmiş olsun,Allah görürde bu sıkıntıların mükafatını verir.opuyorumnanaktan

canım benim çok ama çok teşekkür ederim..Atlattım sonunda..İnş sonu güzel olur..

kızlar haftasonu topik katılım bombardımanına uğrayıp patlama yaşamış. aralarında iyi haberler verenler de; ne yapması gerektiğini soranlar da olmuş.
Allah hepimizin gönlümüzden geçeni gözümüze göstersin.
Azospermle savaşta etkili silahlarımız : bilgilenme, araştırma, işinin en iyisi androlog-ürologlar, yüksek teknolojili yeni yöntemler. sperm Sayı, hareket morfoloji iyileştirici medikal-bitkisel destek ürünler.

Merhaba kizlar
Yeni arkadaslar gelmis onlara hosgeldin diyorum.
Kizlar ben eylÜl 3'te basliyorum ignelere insallah bir aksilik olmaz o zamana kadar.
Benimki uzun protokol ekim ortasina kadar sürer.
Insallah bende size burda güzel haberi verim.

Merhaba kizlar
Kizlar ben eylÜl 3'te basliyorum ignelere insallah bir aksilik olmaz o zamana kadar.

hadi hayırlısı canım allah yardımcın olsun inşallah hamilelik haberlerşnş alırız burdan..yolun açık olsun.

adak1985 memlekete gitmişti morali yüksek dönmüştür inşallah.

sağol arkadaşım merak etmişsin...döndüm ama netten dolayı giremiyorum....moralim daha iyi çok şükür....eşim ben yokken cumartesi yine test vermiş 1 tane görülmüş emre bey en yakın zamanda tese demiş yine...3 ekim adetimle başlayacağız....

Merhaba kizlar

inşallah müjdeli haberlerini alırız ekimde. hamile patlaması olacak allahın izniyle..

adak hoşgeldin;)) Emre bey diyorsa vardır bildiği bişey canım inşallah bu sefer herşey olumlu sonuçlanır.

kızlar ilginç bişi anlatçam..cumaRTESİ EŞİM SPERMİYOGRAM YAPTIRDI ARAMIŞLAR 1 TANE GÖRÜLDÜ DİYE EŞİMDE EMBRİYOLOGLA GÖRÜŞMEK İSTEMİŞ...MEĞERSE MESELA MENİYİ İNCELİYOLARYA DİYELİM 1 TANE RASTLADI O ZATEN İNCELEME ESNASINDA ÖLÜYOMUŞ FAKAT MENİDE BAŞKADA VARDIR DİYE SIVI KISMINI ATIP ÇÖKEN KISMINI DONDURUYOLARMIŞ YANİ MENİYİ KOMPLE DONDURUYOLARMIŞ..BEN TEK SPERMİN DONDUĞUNU DÜŞÜNÜYODUM VE ANLAYAMIYODUM AMA BU DA İLGİNÇ GELDİ....

adak memleket neresi bu arada sakıncası yoksa hemen gidip geliyosun ne güzel;)

canımcım bursa 3 saatçik....rabbim ne nasip etmişse o ...3 ekim adetimle bu yola gireceğiz sen demmi ve belginle baraber...allah yüzümüzü kara çıkarmasın....aynı zamalrada bombaları arka arkaya patlatalım inşallah......

oh ya ne güzel;)keşke benim de yakında memleketim olaydı ama biz göçmeniz direk istanbul a göçmüşler makedonyadan. inşallah ileride cocuklarımı dedelerinin memleketine götürmek nasip olur;))

vallahi tedavi allah izin verirse sonbahar düşünüyorum ama çalıştığım arkadaş izine çıktı ne olacak bilmiyorum benim patronlar 2 iken 5 e çıktı. Biri sen halledeceksin işini tabii ki önemli idare ederiz dedi ama şimdi ne derler bilmiyorum. Off ki ne offf vallahi bakalım. Arkadaşın doğurup izin kullanamsı falan filan en az Ocak'ı bulucak belki geçer ücretsiz alırsa. Bakalım ya gözümü karartıcam işyeri ne yaparsa yapsın dicem ya da kışa ertelicem....

Hande .....çok sevindim mucizen gerçek oldu ve tik tak sesleri duyuldu rabbim sen ne büyüksün....allah kucağına almayı da nasip etsin bizlerede dua et arkadaşım....

Bluevci...canım eşinde sperm çıkmış çok sevindim inşallah katlanarak artar inşallah normal yoldan bebeişine kavuşursun zaten yaşınız çok gençmiş arkadaşım....

oh ya ne güzel;)keşke benim de yakında memleketim olaydı ama biz göçmeniz direk istanbul a göçmüşler makedonyadan. Inşallah ileride cocuklarımı dedelerinin memleketine götürmek nasip olur;))

vallahi tedavi allah izin verirse sonbahar düşünüyorum ama çalıştığım arkadaş izine çıktı ne olacak bilmiyorum benim patronlar 2 iken 5 e çıktı. Biri sen halledeceksin işini tabii ki önemli idare ederiz dedi ama şimdi ne derler bilmiyorum. Off ki ne offf vallahi bakalım. Arkadaşın doğurup izin kullanamsı falan filan en az ocak'ı bulucak belki geçer ücretsiz alırsa. Bakalım ya gözümü karartıcam işyeri ne yaparsa yapsın dicem ya da kışa ertelicem....

arkadaşım benim eşimede kalsa eylülde başlatacak ta adetim bayrama geleceği için ( allahtan ) 3 ekime kaldı hazır değilim çünkü...ama sen hazırsan erteleme arkadaşım...hayırlısı olsun...

Back
X