Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
lamyay canim bence eder gelemeyecegi soyle..canim sen hangi ulkedesin
niye bu kadar gec gidiyorsun..soylemek istersen tabi

canim gidebilirim ama cok borcumuz var birde biiyosunuz ilaclar cok fazla tutuyor zorlaniyoruz yetismiyor anliycaginiz

lamyay biz temmuzde gittik yanina..kaan bey bize haziran gibi gelin demisti biz gelemeyiz dedik oda ne zman gelebilirseniz gelin demisti

kızlar selam...nasılsınız? ben çok yorgunum ..kurs vardı bugünde..yarında ders var sabah 8 de çok yoruluyorum yaa..ama bin şükür halimize..ya nie bir hamile haberi gelmiyor bu ara..adakta gelmedi..

sa. bacılr sizleri unutmadım unutmam ama zaman bulamıyorum oğlumdan ;RABBİM sizlerede bu nete zaman ayırmayack bebişler versin inş.hasta oldu hastane hastane geziyruz bakalım umudunuzu kaybetmeyin inş. örnekleriniz var işte bende en büyük örneklerinizdenim ALLAH a emanet olun inş.:64:
hoşgeldin canım çok geçmiş olsun inşl önemli bişeyi yoktur oğlunun dualarına gönülden amin diyorum kendine ve oğluna iyi bak
gunaydin kizlar nasilsiniz 1 aydir yokdum turkiyedeydim dun geldim cok kotu bi yolculuk gecirdim ucak az kalsin dusuyordu amsterdam havalanina hava sartlari nedeniyle inemedi ucak belcikaya indi ama ne inisdi firtina ucagi dusurecekdi cok kortum ama sukur sag saglim indik ordanda otobuslerle amsterdama geldik cok uzun bi yolculukdu ..... kaan hocaya gittik esim nebido diye igne kullnaiyordu 3 aylik fsh sadece 4 sayi dusmus yeniden ayni igneyi verdi bide testojel verdi temmuza kadar bunlari kullanacagiz temmuz sonunda microtese olucak benide hazirlayacaklar insallah spermler bulunur kaan hoca hemen yapmak istedi ameliyati ama biz istemedik yaza birakdik hayirlisi bakalim rabbim hepimize yardim etsin sizlerde ne var ne yok kizlar 1 aydir giremiyordum gecmisi okuyamadim yeni habeler vardir insallah
çok geçmiş olsun canım neyseki kazasız belasız dönmüşsünüz evinize gerçekten yorucu bir tatil dönüşü olmuş fsh düşmesine sevindim inşl geriside gelir ve mikrotesede bol bol sperm bulunur
dualarım sızınle arkadaşım ıyı duşun ıyı olsun stres yapma az kaldı inşallah herşey yolunda gıder:nazar:[/QUO

öncelikle günaydın ,inşanlah canım inşanlah ama ben çok stresliyim dün gece bir arkadaşa gittim orada bi bebek vardı durup duruken ağladı oradaki bir arkadaş bebğin niye ağladığı belli deyilmi dedi yani beni kasdediyor...işte böyle şeyler beni yıkıyor oysa ben bebeğe içimden nazar deymesin diye hep felak ve nas suresini okuyordum.
ya ne kadar saçma bir cevap nasılda cahil insanlar bunlarya nefret ediyorum böyle insanlardan böylelrini görünce insanlığımdan utanıyorum laf konuşmuş bal kabağı:47:
kızlar selam...nasılsınız? ben çok yorgunum ..kurs vardı bugünde..yarında ders var sabah 8 de çok yoruluyorum yaa..ama bin şükür halimize..ya nie bir hamile haberi gelmiyor bu ara..adakta gelmedi..

canım benim nasıl hızlı ve yorucu bir maratonun var dikkat et kendinede bünyen zayıf düşmesn eşinde yok yanında sen kendi kendine bakmaya özen göster inşl en kısa zamanda hamile haberleri almaya başlayacaz ve inşl bu açılış adaktan gelir

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun inşl önemli bişeyi yoktur oğlunun dualarına gönülden amin diyorum kendine ve oğluna iyi bak

çok geçmiş olsun canım neyseki kazasız belasız dönmüşsünüz evinize gerçekten yorucu bir tatil dönüşü olmuş fsh düşmesine sevindim inşl geriside gelir ve mikrotesede bol bol sperm bulunur
ya ne kadar saçma bir cevap nasılda cahil insanlar bunlarya nefret ediyorum böyle insanlardan böylelrini görünce insanlığımdan utanıyorum laf konuşmuş bal kabağı:47:

canım benim nasıl hızlı ve yorucu bir maratonun var dikkat et kendinede bünyen zayıf düşmesn eşinde yok yanında sen kendi kendine bakmaya özen göster inşl en kısa zamanda hamile haberleri almaya başlayacaz ve inşl bu açılış adaktan gelir

canım selam..ya hiç sorma benim hayatımı, ordan geliyom oraya gidiyorum..evimde nadirde olsa kalıyom :)) haftaya perşembeye kadar evimdeyim çok şükür bu sefer, ama bu seferde çalışmam lazım..dönem bitmeden seminer vermem lazım ve bir sürü çevrilecek makale var..Allah'tan bunlar var aslında, yoksa iice kafayı yerdim..bu telaşdan diğer konuları azda olsa unutuyorum...bizim hayat böyle malesef şimdilik..inş seneye bebişli bir hayat olurda daha fazla koşturma olur :))) Ya adağı çok merak ediyorum..inş bebişe kavuşmuştur..bizde ilaçlara devam ediyoruz..inş bir fayda görrüz..sizde durum nasıl, hiç test falan yaptınız mı son günlerde? benim eşimde diyor 2 ay sonra yapim..bu ay yaptırsam yine hareket sıfır çıkacak, moralim bozulacak dedi..bende sen bilirsin dedim..hayırlısı olsun bakalım..

melisela maşallah canım baya yoğun geçiyo günlerin dediğin gibi en azından onlarla ilgilenip bebekten başka şeye yoğunlaşıyosun senin için daha iyi böyle olması perşembeye kadar evinin tadını çıkar insanın evinden 1gece dahi uzak kalması zor oluyor ben hemen evimi özlüyorumya :14: inşl seneye bebişli olsun.canm biz aylık test yaptırıyoruz doktorumuz öyle demişti kısmetse bu ayın 20si civarında yaptıracağız bizde çok şükür herşey iyiye gidiyor en son testte sonra emre bey eşimi arayıp sonuçların çok iyi olduğunu söylemiş biliyosun morfolojide güzel çıktı neyseki adam ben sizden haber bekliyorum demiş eşimde ilk size haber verecez demiş inşl o günleri görürsek bizde artık spermde var şimdi tek eksik bebişin göbişimde olması:49: oda rabbim ne zamanı hayırlı kıldıysa o zaman .eşin demek ocak ayında yaptırmayı düşünüyor testti inşl kullandığı ilaçlar işe yarar bidahaki testte hareket sorununuzda kalmaz hayırlı haberlerini bekliyorum canım bendede bir yenilik olursa zaten muhakkak paylaşırım öpüyorum sana çook çok kolay gelsin seminerinde inşl çok başarılı geçer

melisela maşallah canım baya yoğun geçiyo günlerin dediğin gibi en azından onlarla ilgilenip bebekten başka şeye yoğunlaşıyosun senin için daha iyi böyle olması perşembeye kadar evinin tadını çıkar insanın evinden 1gece dahi uzak kalması zor oluyor ben hemen evimi özlüyorumya :14: inşl seneye bebişli olsun.canm biz aylık test yaptırıyoruz doktorumuz öyle demişti kısmetse bu ayın 20si civarında yaptıracağız bizde çok şükür herşey iyiye gidiyor en son testte sonra emre bey eşimi arayıp sonuçların çok iyi olduğunu söylemiş biliyosun morfolojide güzel çıktı neyseki adam ben sizden haber bekliyorum demiş eşimde ilk size haber verecez demiş inşl o günleri görürsek bizde artık spermde var şimdi tek eksik bebişin göbişimde olması:49: oda rabbim ne zamanı hayırlı kıldıysa o zaman .eşin demek ocak ayında yaptırmayı düşünüyor testti inşl kullandığı ilaçlar işe yarar bidahaki testte hareket sorununuzda kalmaz hayırlı haberlerini bekliyorum canım bendede bir yenilik olursa zaten muhakkak paylaşırım öpüyorum sana çook çok kolay gelsin seminerinde inşl çok başarılı geçer

canım benim çok saol iyi dileklerin için..ben inş senden 2011 girmeden güzel bir haber bekliyorum..Tabi Rabbim hayırlısını versin, elbette zamanı vardır..benimde 2011 de olsun bebişim :)) 2009 benim yılımdı, 2010 eşimin yılı, 2011 de bebişimin yılı olsun inşAllah..güzel haberlerini bekliyorum en kısa zamanda..

canım benim çok saol iyi dileklerin için..ben inş senden 2011 girmeden güzel bir haber bekliyorum..Tabi Rabbim hayırlısını versin, elbette zamanı vardır..benimde 2011 de olsun bebişim :)) 2009 benim yılımdı, 2010 eşimin yılı, 2011 de bebişimin yılı olsun inşAllah..güzel haberlerini bekliyorum en kısa zamanda..

amin canım amin inşl hayılısıysa olsun rabbim çok bekletmeden çok imrendirmeden versin inşl hepimize 2011 bebişinin yılı olsun:)):emir_bebek:

GEKINCIK SAYES canlarım ıyıyım sukur yanı ıyı dıyelım ıyı olalalım dımı:) sayes abant harıka bır yer cennet kosesı temız havası suyu yesıllıgı ay harıka...gez canım benım yerımede ohhhh.SAYES CIM CANIM BEN SAHA YAPIYRDUM ILIK ICILCEK YA SONUCTA SU SISESINDE CANTAMA OKULA GTRYRDM okulda ıcıyrdm ılık ılık.ben de zorlandım ama yıne de yabtım .ya sabah oglen yada oglen aksam ıcılcek yada aksam gece ıcılcek saracogluna sormuslardı.calısan bayanlar aksam gece yabsınlar dedı yatmaadan once yanı...GELINCIK sen memur musun canım ?sayes sen de mı memursun canım?

Canım O zaman ben soğan kürünü akşam gece yaparım. Çünkü 6 da eve geliyorum, eh gece 12'den önce de yatmıyorum zaten :) Çok teşekkür ederim cevabın için) Abant'a da gittik geldik... Gerçekten güzel biryer güzel cumartesi havasını kaçırmadık:)

memur sayılırım :) özel sektör ama şartlar memur gibi:)

Son düzenleme:
Pazartesi bhcg 202 geldi hamileydim...aman allahım mucizem gerçek oluyordu...çarşamda 400 geldi yaşasın gebelik katlanarak devam ediyordu cuma bir kanamayla uyandım değerim de 105 e düşmüştü cuma bebeğim beni terketti ve 1 haftalık rüyam sona erdi.....

şimdi tek tesellim süleyman bey böyle hiç beklemediğimiz bir embriyo bile tuttu bu senin kolay hamile olabildiğini gösterdi inşallah bir dahaki sefere başarılı olacağız demesiydi...

Pazartesi bhcg 202 geldi hamileydim...aman allahım mucizem gerçek oluyordu...çarşamda 400 geldi yaşasın gebelik katlanarak devam ediyordu cuma bir kanamayla uyandım değerim de 105 e düşmüştü cuma bebeğim beni terketti ve 1 haftalık rüyam sona erdi.....
hoş geldin cnm
okurken inan heycanlandım terketti kısmı :(:(
ağlamaktan kendimi alamadım ..üzülme desem de boşşş:(

canım okurken o kadar heyecanlandım ki anlatamam sonunu hiç böyle beklemiyodum biz zaten senden haber gelmeyince hamile olduğuna inanmıştık dinleniyosundur demiştik çok geçmiş olsun arkadaşım ne diyeceğimi inan bilmiyorum bebeğine bu kadar yakınlaşıp sonra geri kaybetmek eminim çok zor ama sen dşrayetli olmaya çalış ilkinde embiriyolar iyiken tutmadı ve bunda sen embiriyona hiç şans vermediğin halde tutmuştu biraz daha sabret canım demekki daha zamanı dolmamış kendinizi toparlayınca bidahaki tdavinde kavuşursun inşl miniğine

şimdi tek tesellim süleyman bey böyle hiç beklemediğimiz bir embriyo bile tuttu bu senin kolay hamile olabildiğini gösterdi inşallah bir dahaki sefere başarılı olacağız demesiydi...

eve canım bende bunu demek istemiştim bu embiryoya ne sen şans verdin ne doktorun baştan söylediler sana çok umut bağlama diye tutması çok çok zormuş ama sen bunu başardın o bebeğin sana gelesi var dahası rabbimin veresi var ipin ucunu bırakma canım az kaldı çok az belkide kendiliğinden gelecek bellimi olur

ADAKN CANIM o kadar cok heyecanlandım kı aynı benım durumu yasamısın canım hıc de kolay degıl amam gercekten zoru basardın sayılır.DONDURULMUS MUYDU BUNLAR CANIM ADETTEN KAC GUN SONRAYDI ILAC TEDAVISINE BASLAMAN YAA RABBIM sabr ve guc versın ınsalaalh bır daha kı sefer ıcın..

ADAKCIM aynı seylerı yasadık senınle rabbım YUZNU GULDURSUN ınsalalah bana da kolay hamıle kalabılıyrsun demmekkı dedıler yada oyle tesellı verdıler artık bılmıyrm.sımdı dondurulmuslaarar baslıcam ne zman nasıl basladın sen ayın kacında yanı adetın ılaclar canım .

Back
X