hoşgeldin canım çok geçmiş olsun inşl önemli bişeyi yoktur oğlunun dualarına gönülden amin diyorum kendine ve oğluna iyi bak
çok geçmiş olsun canım neyseki kazasız belasız dönmüşsünüz evinize gerçekten yorucu bir tatil dönüşü olmuş fsh düşmesine sevindim inşl geriside gelir ve mikrotesede bol bol sperm bulunur
ya ne kadar saçma bir cevap nasılda cahil insanlar bunlarya nefret ediyorum böyle insanlardan böylelrini görünce insanlığımdan utanıyorum laf konuşmuş bal kabağı
canım benim nasıl hızlı ve yorucu bir maratonun var dikkat et kendinede bünyen zayıf düşmesn eşinde yok yanında sen kendi kendine bakmaya özen göster inşl en kısa zamanda hamile haberleri almaya başlayacaz ve inşl bu açılış adaktan gelir
canım selam..ya hiç sorma benim hayatımı, ordan geliyom oraya gidiyorum..evimde nadirde olsa kalıyom :)) haftaya perşembeye kadar evimdeyim çok şükür bu sefer, ama bu seferde çalışmam lazım..dönem bitmeden seminer vermem lazım ve bir sürü çevrilecek makale var..Allah'tan bunlar var aslında, yoksa iice kafayı yerdim..bu telaşdan diğer konuları azda olsa unutuyorum...bizim hayat böyle malesef şimdilik..inş seneye bebişli bir hayat olurda daha fazla koşturma olur :))) Ya adağı çok merak ediyorum..inş bebişe kavuşmuştur..bizde ilaçlara devam ediyoruz..inş bir fayda görrüz..sizde durum nasıl, hiç test falan yaptınız mı son günlerde? benim eşimde diyor 2 ay sonra yapim..bu ay yaptırsam yine hareket sıfır çıkacak, moralim bozulacak dedi..bende sen bilirsin dedim..hayırlısı olsun bakalım..