evet canım en son allah izin verirse şubat sonu dedik. Rabbim dediğin gibi bütün isteyenlere nasip etsin, çok bekletmesin... Bi de adakçım bişeyler yedirsen içirsen eşine, sanki hatırladğım kadarıyla siz pek bitkisel kür falan kullanmadınız şu 3 aylık dönemde birşeyler deneseniz canım yaaa..
sağol arkadaşım ainşallah son olur..nasipten ötesi yok...[ı]canim benim çok geçmis olsun.
Senin adina çok üzüldüm. Allah sifa versin.
Sen hamile kalabiliyorsun. ınsallah 3cü denemen son olur ve sen hamile kalirsin vede bebegin seni birdaha birakmaz.[/ı]
kurler topiginden yasem adli arkadasimizdan alinti yapiyorum canim senin icin. bende bu kuru birbucuk aydir uyguluyorum bakalim bizde nasil bir sonuc vericek..Kızlar...spermin kalitesi için ne yapılabilir ??bişi duyan bilen varmı??keçiboynuzu kürü nasıl yapılır ??en azından onu başlamak istiyorum....
işte sabırlı ve inatcı adak bu.Allah yolunu açık etsin. tabi zaman zaman bizde yoruluyoruz bu yük çok ağar taşımaksa zor onun içinde doğru düşünemediğimiz zamanlar oluyor.bu günlerde geçeçek...bebeğimizi kaybettikten sonra oturup eşimle konuştuk...ayrılmak nasıl fikir diye eşimde çok üzgün ama bu tedaviler de nereye kadar kolaymı bir tedavide dünyanın hormonunu alıyoruz...ilk başta allah affetsin ayrılma fikri bana çok sıcak geldi çok yorulmuştum upuzun bir yola yeniden girmektense baştan kopartmak çok cazip geldi....sonra aklıma bu topik ve burda mücadele eden sizler geldiniz kimsenin ağzından boşanma kelimesi duymadım ve utandım kendimden....sonra eşim utana sıkıla bu defa çok yaklaşmıştık bir kez daha deneyelimmi dedi hakkım yok istemeye eğer sen istersen dedi...ve boynuna sarılarak bir deneme daha hakediyoruz dedim....o kadar ağladı ki anlatamam onun gözlerindeki minnet duygusunu gördüm....şimdi rabbimin izniyle süleyman beyde bir engel koymazsa ve spermler çıkarsa tekrar şubatta tekrar deneme kararı aldık...gebeliği o kağıtta gördüm ya şimdi daha inançlı ve umutluyum...
Kızlar...spermin kalitesi için ne yapılabilir ??bişi duyan bilen varmı??keçiboynuzu kürü nasıl yapılır ??en azından onu başlamak istiyorum....
canım onu bizede önermişlerdi hareket için ama o ilaçta domuzdan alınan şeyler olduğunu öğrendik, o yüzden vazgeçmiştik biz..anlatılanlara göre baya etkili bir ilaçmış ama benim eşim ve ben pek sıcak bakmadık o ilaca..arkadaşlar padutin tb.diye bir kısırlık ilaçı duydunuzmu bir arkadaşımız bize önerdi bilgisi olan varmı yada daha önce kullanmış olan varmı denesekmi türkiyede yokmuş dışardan geliyormuş.
canım benim çok geçmiş olsun..ama bak zoru başardınız ve Allah sana az da olsa hamileliği nasip etti..bunu bundan sonra inş 9 ay boyunca yaşayacaksın..Rabbim verecek sana bebeğini..çok ümitliydik ve sonu kötü olsada ümitlerimiz boşa çıkmadı..sizin için herşey güzel olacak inş..Rabbim yar ve yardımcınız olsun kardeşim..bebeğimizi kaybettikten sonra oturup eşimle konuştuk...ayrılmak nasıl fikir diye eşimde çok üzgün ama bu tedaviler de nereye kadar kolaymı bir tedavide dünyanın hormonunu alıyoruz...ilk başta allah affetsin ayrılma fikri bana çok sıcak geldi çok yorulmuştum upuzun bir yola yeniden girmektense baştan kopartmak çok cazip geldi....sonra aklıma bu topik ve burda mücadele eden sizler geldiniz kimsenin ağzından boşanma kelimesi duymadım ve utandım kendimden....sonra eşim utana sıkıla bu defa çok yaklaşmıştık bir kez daha deneyelimmi dedi hakkım yok istemeye eğer sen istersen dedi...ve boynuna sarılarak bir deneme daha hakediyoruz dedim....o kadar ağladı ki anlatamam onun gözlerindeki minnet duygusunu gördüm....şimdi rabbimin izniyle süleyman beyde bir engel koymazsa ve spermler çıkarsa tekrar şubatta tekrar deneme kararı aldık...gebeliği o kağıtta gördüm ya şimdi daha inançlı ve umutluyum...
iyi akşamlar canım iyiyim sen nasılsınnasılsın belgıncım nasıl oldun
iyi akşamlar canımiiyi aksamlar kizlar nasilsiniz
iyi aksamlar belgin nissan nasilsiniz
iyiyim canım sen nasılsın dınlenebıldın mı bıraziiyi aksamlar kizlar nasilsiniz
iyi aksamlar belgin nissan nasilsiniz
iyi akşamlar canım iyiyim sen nasılsın
ıyı işten dondum yorgunluk coktu
evet canım haklısın..ne yapabilirim bilmiyorum mesela keçi boynuzu kürü nasıl yapılıyor?onu yapmak istiyorum ayrıca başka ne işe yarar?bizde kalite yok ....
aynen canım napalım yaşayıp gidiyoruz işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?