slm arkadaşım bizde sper tahlili yaptırdık ilkinde sınırdaydı aşılama yaptırcagım ay keci boynuzukuru bide bal polen arı sütü karışımı kullandık oda eşim tam kullanmadı salladı biraz ama sonuc süper cıktı dr bile maşallah dedi krci boynuzu kürü 5-6 keci boynuzunu kırıp 1 litre kaynamiş suya atıyoruz 5-10 daha kaynatıyoruz sabah aksam ac karnına içiliyor ballı karısımıda sabah aksam ac karnına bi tatlı kasıgı alıyorsun ben ii geldigine inanıyorum dene istersen
iyiyim canım sen nasılsın dınlenebıldın mı bıraz
sağol canım yorgunum bıraz sen nıye ıyı değılsın kotu bırsey yok ya?
yok canim allah sükür ..normal seyler canim insanin morali bozuk oluyor..bu günlerde iyi hissetmiyorum kendimi........
belgin, cicek ,nissan ...iyiyim kizlar bende bugun attim yorgunlugu sukur ama simdide gelen gidenle ugrasiyorum...kizlar ari sutu, polen. bal karisimini kullandinizmi ben esime yapmak istiyorum nasil yapildigini bilen varmi kacar gr katiliyor
canım benim eşim kullanmıştı fakat biz hazırlamamıştık hazır almıştıkbelgin, cicek ,nissan ...iyiyim kizlar bende bugun attim yorgunlugu sukur ama simdide gelen gidenle ugrasiyorum...kizlar ari sutu, polen. bal karisimini kullandinizmi ben esime yapmak istiyorum nasil yapildigini bilen varmi kacar gr katiliyor
iyi akşamlar kızlarrrrrrrrr..........
uzun bir aradan sonra evimdeyim çok şükür gittiğim yerdede net yoktu uzak kaldım buralardan merak ettim doğrusu sizleri canlar ne habersiniz ne yaparsınız aslında çok yorgunum evi temizledim iyice bir 15 günden beridir yoktum her yeri toz sarmış yarında halılarımı sereceğim yine yorulacağım ama olsun allahtan bişey olmazsa artık evimdeyim keyfime göre dinlenirim eşimde bugün sabah geldi işten biraz öncede istanbula gönderdim cumaya kadar yok zaten kaç günden beri yoktu hasret gideremeden tekrar ayrıldık rabbim tez zamanda bana kavuştursun aslında kendimide alıştırmam lazım
uzun bir aradan sonra evimdeyim çok şükür gittiğim yerdede net yoktu uzak kaldım buralardan merak ettim doğrusu sizleri canlar ne habersiniz ne yaparsınız aslında çok yorgunum evi temizledim iyice bir 15 günden beridir yoktum her yeri toz sarmış yarında halılarımı sereceğim yine yorulacağım ama olsun allahtan bişey olmazsa artık evimdeyim keyfime göre dinlenirim eşimde bugün sabah geldi işten biraz öncede istanbula gönderdim cumaya kadar yok zaten kaç günden beri yoktu hasret gideremeden tekrar ayrıldık rabbim tez zamanda bana kavuştursun aslında kendimide alıştırmam lazım
canim benim bilgim yok..bal cok faydaliymis ama benim esimim bal yememesi lazim..benimde canim sikiliyor faydali seyi yiyemiyor diye
allahim bu sikintilardan kurtarsin bizleri
canım kısa adettin 2.günü başlanıyo 15günsürüyo uzun olan adetin 21.günü başlanıyo adet oluyosun yine iğnelere devam yumurtalar istenilen duruma gelene kadar devam ediyosun oda 15gün felan ama iğnelere önce başlanıyo
canim neden yememesi lazim anlamadim...bende temmuza kadar bir seyler yapip yedirmek istiyorum bu ikinci ameliyatimiz olucak rabbim insallah hepmizin yuzumuzu guldururde bizi bu dertten kurtarir
ewet canım adetten sonraki 21.gün başlanıyor yani ben öyle başlamıştım ilk tedavimde uzun protokol olmuştu
kader sen öbür tedavinde hazirlanmismiydin canim...birde sizin fsh kac gecen günde sordum ama görmedin sanirim
canim ilkinde ben hazirlanmadiydim bizim fsh 34 du 31 dusmus kusura bakam canim gormemisim
ben cikiyorum kizlar bu saatte misafir geliyormus gorusuruz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?