sağol çicekçiğim işte iii demek adet olmuş bir tarafım hep yarım .canım seni takip ediyorum sizde kaan hocanın hastasısınız ocaktaymış herhalde ameliyat Allah yardımcı olsun.Bizde ocak 5 gibi kısmetse kaan hocadayız testlerimizi yaptırıp öyle ... bakalım bende çok heyecanlıyım ne diyecek bizim fsh 23 diğer değerler normal şimdi ilaç kullanıyoruz ama bakalım.
kizlar bir ümit bekliyoruz hepimiz iste ama olmyor..azda olsa sperm cikisi olsaydi belki hamile kalirdik bizde ama yokk
ayni benimde canim senin gibi bir yanim yarim yok hic mutlu degilim hep aklimda korkuyorum anne olamamaktan..evet canim kaan hocanin hastasiyiz bizde.canim ocakta mtese tarihi belli olacak gecen ay ocakta konusalim tarihi dedi..allahim hepimizin yardimcisi olsun..sizin fsh yüksekmis baya canim bizimde dusuk ben alamiyorum bu fsh yi
sizin mtese ne zaman? inslllah ilaclarin faydasi olur canim, ilaclar hangileri kullaniyorsunuz
kaan aydosun hastasıyız tese yapacak subattta tup bebek olacak inş yuzde otuz sans verdi
canım biz endol ve trentali kullanıyoruz bu ayın sonuna kadar kullanıcaz.canım fsh yüksek baya işallah şifa olmuştur bu ilaçlar bize birde diyorum ki şü demir dikeni kapsülünü de alsam mı acaba.herşeyi karıştırmaktan korkuyorum yaparken bozmayalım diye hakımızda hayırlısı.Canım işallah sizinde ameliyatınızda bol bol sperm bulunur ve bebeğine kavuşürsun burdaki tüm kızlara Allah nasip etsin..Birde Kaan hocaya hormon testlerini yapıp öyle mi gittiniz canım? yoksa orda mı yaptılar testleri?
kaan aydosun hastasıyız tese yapacak subattta tup bebek olacak inş yuzde otuz sans verdi
nur evsan canım aramıza hoş geldinbu topikten işallah elin dolu çıkarsın
ya kzlar bu topik nolmuş böyle hani insanın girmemesi için ellerinden geleni yapmışlar bu başarılarından dolayı site yönetimini
eeeeee bacılar sizler napıyorsunuz ne var ne çok bizde durum aynı malum son umut kök hücre kızlar dün kurstaydım 15 kişi var yok sınıfta 3 kişinin cocugu olmuyor onlardan biride benim kızlar bir gün bir hamile kalsam bebem dogsa ozaman görün siz beni ne kadar içimde kalan varsa hepsini yapmak isterim Allahın izniyle en güzel hamile elbiselerini en güzel donları alıcam bebişime inşallah yılların özlemi bikmiş be bacılar milletin bebesi evi barkı varken boynumu büken nekadar yanlızlık varsa inşallah hepsini yaşamak nasip olur
ya kzlar bu topik nolmuş böyle hani insanın girmemesi için ellerinden geleni yapmışlar bu başarılarından dolayı site yönetimini
eeeeee bacılar sizler napıyorsunuz ne var ne çok bizde durum aynı malum son umut kök hücre kızlar dün kurstaydım 15 kişi var yok sınıfta 3 kişinin cocugu olmuyor onlardan biride benim kızlar bir gün bir hamile kalsam bebem dogsa ozaman görün siz beni ne kadar içimde kalan varsa hepsini yapmak isterim Allahın izniyle en güzel hamile elbiselerini en güzel donları alıcam bebişime inşallah yılların özlemi bikmiş be bacılar milletin bebesi evi barkı varken boynumu büken nekadar yanlızlık varsa inşallah hepsini yaşamak nasip olur
insallah canim sende bizde bu guzel duyguyu yasariz.ya kzlar bu topik nolmuş böyle hani insanın girmemesi için ellerinden geleni yapmışlar bu başarılarından dolayı site yönetimini
selamlar bizde kaan hocanın hastasıyız, en son kurban bayramından sonraki hafta gittik. bizede klomen ve proxeed'i verdi..bizede şubatta tüp bebek dedi ama ben yaza yaptırmayı düşünüyorum Allah kısmet ederse..keşke doğal yoldan olsa..kaan aydosun hastasıyız tese yapacak subattta tup bebek olacak inş yuzde otuz sans verdi
zamancım hoşgeldin bitanem..sevindim kursa gitmene, en azından kafanı dağıtırsın ama bence kursta da bebek olayını falan konuşma canım, ordada canın sıkılmasın bence..unutmaya çalış, biliyorum hepimizin nasıl hasretle içinin yandığını ama elimizde olan birşey yok..Rabbimden vermesini bekliyoruz..bende az önce komşudan geldim, 2 tane bebesi var biri 5 biride 3 yaşında..3 yaşındaki öle bir konuşuyor ki..bi ara banada anne dedi, ağlayacaktım resmen yaa..ya kzlar bu topik nolmuş böyle hani insanın girmemesi için ellerinden geleni yapmışlar bu başarılarından dolayı site yönetimini
arkadaslar gecmis sayfalardan birazdan okudum ama biraz kafam karisti.ben emre bakircioglunu cok arastirdim ilac verdigini duymadim hatta bazi hamile hanimlarla konustum esi azolu olanlar.ilac kullanmamislar teseyle sperm cikmis.kaan aydos ilac tedavisi yapiyor ilk galiba sonra tese.acaba hastadan hastayami degisiyor.benim kafam karisti iyicene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?