Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ertelendi evet şuan bekliyoruz ilk tesemizde spermin gelişmemiş halleri bulunmuştu hipotroit ilaçları kullanıyorum düzelsin kısmetse başlıyacağız siz daha önce olmuşmuydunuz tese..

hayir canim esim tese olmadi bakalim emre beye gidince ne dicek.ikinci teseyi oldunuzmu canim.olduysa ikisinide emre beymi yapmisti.

kızlar hayır dilekleriniz için teşekkürederim
kurstada bir kadın var yanımda evlimisin dedi zira dışardan kimse evli oldugumu anlamıyor at nalı kadar alyansıma rağmen çekine çekine evlimisin diyolar hala 18 lik kız gibiyim
neyse uzatmadan evet dedim yeni galiba kaç aylık oldu dedi 4 yıl oldu dedim ana dedi kızın varmı diye sordu yok dedim
kadın direk benimde çocugum olmuyor dedi ama kadın ben diyim 40 siz diyin 45 yaşında geç evlenmiş şimdede olmuyormuş
falan yani melisela anam artık saklamıyorum canımı sıkarlarsa basıyom yaygarayı
belginim dekoratif ev aksesuarları kursuna gidiyorum ahşap cam kumaş boyama falan işte arada aklımı dağıtıyorum iyi oluyor ama en çok ögrenmeleri falan değilde kadının kızın varmı sorusu şöyle içime haşırt diye oturdu hep isterdik herifimle kızımız olsun garibim arada iş yerinden mail atar kız bebelri ve babalrıyla ilğili gelen yzıları neyse kızlar sizlerde ne var ne çok

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar sonunda eve de neti aldık şükür daha rahat yazabilecem.

belgincim. melisela. blueavci sağolun kızlar inşallah herşey iyi olacak Rabbim hayırlısını versin..

nurefşan hoşgeldin aramıza keşke gelmeseydin ama seninde kaderin bizlerle aynıymış yolumuz burda kesişti.. inşallah herşey iyi olur sizin için...

hosbulduk arkadaslar hepinize tesekkurler.ne guzel sizlerle dertlesip paylasmak.ben bu aralar epey uzgunum.bu cocuk olayi beni bitiriyo hep icime atiyom.ben sadece iki kardesim.ablam ve ben.ablamda 5 senelik evli cikolata kistinden ameliyat olmustu ablaminda cocugu olmuyor.tupbebek istemiyor kocasi.kaynanasi bosandirmak istiyo.esi artik ablama buzdolabindan farksiz.bosamak istiyo.bende de esim azospermli.ben esime destek oluyorum ben ustune dusuyorum.allah yardimcimiz olsun.kimseyi allah zalim ellerine birakmasin.
arkadaslar sizden bir ricam olacak ablamin adi bahar.dua edin lutfen ona.yuvasi yikilmasin.

canim allah ablaninda yardimcisi olsun,rabbim kocasina akil fikir versin
tub bebek sansi varsa esi niye istemiyor canim

Son düzenleme:
canim allah ablaninda yardimcisi olsun,rabbim kocasina akil fikir versin
tub bebek sansi varsa esi niye istemiyor canim

amin canim insallah allah islah eder.cok sorumsuz bi esi var.tupbebek filan istemiyo.cunku akil vereni cok.annesi daha iyisini bulmanin pesinde dogurgan ariyolar.allahim yardimcimiz olsun.ablam cocuk konusunda tamamen umutsuz.acik ameliyat olmustu bu tupbebekte sansi zaten dusukmus.

işte canım nasıl gseng ,ekinezya kapsülleri varsa demirdikeni kapsülüde var .biz eczaneden almıştık.söylendiği kadar etkisi varmış doğrusu.

kaan beymi oneriyor demirdikenini kendinizmi buldunuz?

hosgeldin canim,bence esin cok hakli hemen tese olmamakta..
cunku teseden once beslenmesine dikkat etmesi lazim ve vitamin ilaclari falan almasi lazim cikma ihtimali daha da yukseliyor.azosperm olupta ormal yoldan hamilekalan tabikide var neden olmasin

hos geldın addetten denırmıs arkadasım insallah tez zamanda kurtulursun kuvusursun meleğıne,allah ablanın da yardımcısı olsun.etrafta çok oyle kaynanalar boyle adamlara da akıl veren coookk. umarım ıkınız ıçın de herşey yoluna gırer

gunaydın kızlar :80: karlı bır sabaha hosgeldınız ay buda tv programı gıbı oldu
GELİNCİK umarım guzel temız bır operasyon geçırırsın canım benım doktor herşey yolunda korkulacak bısey yok dedıyse oyledır sıkma canını guzel haberlerını beklıyoruz pazatresı.
ZAMAN ay ne guzel kursa başlamışsın umarım bıraz uzaklaşır nefes aldırırsın kendıne duşunmemeye çalış canım.(onca ınsanın arasından gelsın sana sorsun ve derdını sana soylesın.. şaşılacak sey sıkma canını arkadasım )

iyi yapmışsın canım bende çok istiyorum ama bizim burada yok malesefff
amin canım dualarım seninlee
hayir canim esim tese olmadi bakalim emre beye gidince ne dicek.ikinci teseyi oldunuzmu canim.olduysa ikisinide emre beymi yapmisti.

yok canım ilkini ankarada olmuştu eşim şimdi ikinciyi olmadı dahaaa

GUNAYDIN topıkın guzel sultanları nasılsınız?karlı bır havayla uyandık.ıcımız soguk olmasın da....NUREFSAN canım yazdıkların benı cok etkıledı BAHAR Kardesıme rabbımden sabr guc esıne ve kayınvalıdesıne akıl ve vıcdan versın ınsalalh.cok zor cok bız de ıkı kız kardes evlıyız.onun da olmuyr benım de annem o kadar uzgun kı hep ıcıne atyr.bellı etmyr bıze onemlı degıl bebek sızın mutlulugunuz dyr.ama 6 yıl once ne hayyallerı vardı kursalara gdp bebek kıyafetlerını ozmanadan hazırlamıstı.gecen gıttgımde baktım kı annem etrafında cocugu olanlara hedıye olarak gotryrr dıktıklerını orduklerını ..bebek yatak ortusu yatak takımları falan .mefrusat kursuna gtmıtı.kadıncagız yazık anladı tabbı bızden hayr yok.. neyse rabbım hepımıze annelıgı yastasın ınsallah.ZAMAN ne guzel bır ugrası bulmusun canım.ben de cok ısterdım dekoratıf suslemelerı fılan....bak ne guzel 18 lık gıbı hıc yıpranmamaısın demmekıı hala tazecıksın:):):)GELINCIK zorlu maratonunun her basamagını su gıbı gec raabbım tez zmanada sorunsuz bebegıne kavstrsn arkadasım LEYLAK CIM ne yabalım canım normal yoldan kalamıyrz ama belkı bu bebeksızı gecen gunlerımız etraftakı bebeklere haseretımızı den de sevap alıyrszdr.cunku otekı dunyada boynuzsuzun boynuzluda hakkı olacagı yerde rabbım mukafatımızı versın ınsalalh allah ya evlatla ya malla ımtıhan edermıs .MELISSELA canım ınsalalah ANNE KELIMESINI duyacagın gunler de gelecek arkadasım belkıde komusnun cocuguna allah soylettı he ne dersın...kızlar ERYASU NE YABTI acep rabbım onun ıslerını de kolaylasyrsn yuuznu guldrsun hepınızı cok optummmmmmm

Buyuk Allahim Bahar kardesimize yardim etsin , ailesine saglik huzur mutluluk ve hayirli evlatlar versin insallah.

hosbulduk canim.iyi dilegin icin tesekkur ederim.hepimiz insallah o mutlu haberi vercez buna inaniyorum.

nur efsane hoşgeldin topiğe gerçi pek hoş gelinmiyor ama adet olmuş ne yapalım inşallah siz de allahın izni ile buradan hayırlı bir şekilde uğurlanırsın

NUR EFSAN CANIM rabbim ablana çok büyük imtihanla sınıyor rabbim yardımcısı olsun eşini ve kayınvalidesini de tez zaman da allah ıslah etsin öyle insanları ben allaha havale ediyorum inşallah tez zaman da yuvası mutluluğa ve huzura kavuşur bu mübarek muharrem ayı yüzüsuyu hür*****e

inş canım yaa...keşke öyle oılsa..Rabbim hepimize nasip eder inlşAllah o kelimeyi duymayı..

canim benim ins allahim kardesine ve sana hic ummadiginiz anda hamile kalmayi nasip etsin
rabbim büyük allah hepimizin yardimcisi olsun

ERYASU yu bende merak ediyorum ins iyi haberlerle gelir bize allah yarimdimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…