ya hergun yeni bir hamile haberi aliyorum vee kendi halime cok uzuluyorum,onlara seviniyorum ama buruk birsey ya...arkadasim benden 2 yil sonra evlendi hamilemis...her yeni evlenn yilidolmadan hamile kaliyo bense hep beklemede...
ya hergun yeni bir hamile haberi aliyorum vee kendi halime cok uzuluyorum,onlara seviniyorum ama buruk birsey ya...arkadasim benden 2 yil sonra evlendi hamilemis...her yeni evlenn yilidolmadan hamile kaliyo bense hep beklemede...[/QU
canim üzülme olacak insallah bizimde
GUNAYDIN topıkın guzel sultanları nasılsınız?karlı bır havayla uyandık.ıcımız soguk olmasın da....NUREFSAN canım yazdıkların benı cok etkıledı BAHAR Kardesıme rabbımden sabr guc esıne ve kayınvalıdesıne akıl ve vıcdan versın ınsalalh.cok zor cok bız de ıkı kız kardes evlıyız.onun da olmuyr benım de annem o kadar uzgun kı hep ıcıne atyr.bellı etmyr bıze onemlı degıl bebek sızın mutlulugunuz dyr.ama 6 yıl once ne hayyallerı vardı kursalara gdp bebek kıyafetlerını ozmanadan hazırlamıstı.gecen gıttgımde baktım kı annem etrafında cocugu olanlara hedıye olarak gotryrr dıktıklerını orduklerını ..bebek yatak ortusu yatak takımları falan .mefrusat kursuna gtmıtı.kadıncagız yazık anladı tabbı bızden hayr yok.. neyse rabbım hepımıze annelıgı yastasın ınsallah.ZAMAN ne guzel bır ugrası bulmusun canım.ben de cok ısterdım dekoratıf suslemelerı fılan....bak ne guzel 18 lık gıbı hıc yıpranmamaısın demmekıı hala tazecıksın:):):)GELINCIK zorlu maratonunun her basamagını su gıbı gec raabbım tez zmanada sorunsuz bebegıne kavstrsn arkadasım LEYLAK CIM ne yabalım canım normal yoldan kalamıyrz ama belkı bu bebeksızı gecen gunlerımız etraftakı bebeklere haseretımızı den de sevap alıyrszdr.cunku otekı dunyada boynuzsuzun boynuzluda hakkı olacagı yerde rabbım mukafatımızı versın ınsalalh allah ya evlatla ya malla ımtıhan edermıs .MELISSELA canım ınsalalah ANNE KELIMESINI duyacagın gunler de gelecek arkadasım belkıde komusnun cocuguna allah soylettı he ne dersın...kızlar ERYASU NE YABTI acep rabbım onun ıslerını de kolaylasyrsn yuuznu guldrsun hepınızı cok optummmmmmm
kizlar benim canim cok yaniyor ne olacak böyle bilmiyorum, herseyi icimde atiyorum dertlesecek sizden baska kimsem yok herkesle konusulmuyor bu konu,bi kiz kardesim olsaydi keske derdimi paylasa bilecegim böyle cok zor..cok korkuyorum anne olammamktan
CICEK CANIM arkadasım agzından bal damlıyor ınsalalh canım bızım durumumuz cok kotu...rabbım hepımıze en yakın zmanada yasatsın annelıgı ınsalalah
slm kızlar nasılsınız ben artık buraya yazacak bişe bulamıyorum tedavide olan arkadaşlarıma alllahım yardım etsin inşalllah hepimizin eşlerinde bol bol bebek olmasını sağlayacak spermler çıkar inşalllah topikte bebeksiz kimse kalmaz muharrrem ayı yüzü suyu hür*****e amin diyorum
nasılsınız kızlar ben iyi değilim biliyorsunuz salı günü sohbete gidiyorum eşimin arkadaşının eşide oraya geliyor bu akşam az önce bizdelerdi otururken birden yüzüme senin cocugun olmuyor dedi ya sohbetten biri var bilmem bu tarz şeyleri nasıl karşılarsın dedi bana verdi dedi sana daha yakınım diye kime verdiysen cocugu oldu dedi bir macun varmış haftalardır cüzdanımda taşıyordum dedi baktı ama bulamadı evde unutmuşum dedi nerden biliyorsunuz dedim benim cocugumun olmadıgın arkandan herkez bunu konuşuyor dedi şok oldum bide demezmi bende söyledim yüzüne karşı bu konuyu açmayın diye nasıl içim yandı anlatamam Allahım ne zor bir imtahan ben çıkıyorum arkamdan macunlar laflar dönüyor demek herkez yüzüme gülüyor ardımdan ne laflar olmuyor kızlar olmuyor insanlardan kaçmama rağmen olmuyor laflar bitmiyor canım acıdı alıcak gibi oldum gözlerim doldu hani yumsam yaşlar süzülücek o halimi görüncede sende baya duygusalsın dedi halindedn belli dedi ya bu durumda olupta duygusal olmamak nasıl olur yandım kavruldum ses çıkaramadım
Ben geldim arkadaşlar, geçmişi okuyamadım okumaya falan gücüm yok, inşallah tüm arkadaşlarım iyidir,
bana gelince tedavim bitti, şuan izmirdeyim döndüm, bomboş döndüm, olmadı olmadı olmadı ve olmayacak, eşimde sperm bulunamadı, ve çocuk defteri bizim için kapandı, biliyosumuz bu eşimin 2, tesesiydi ve kaan hoca 3, teseyi önermedi ve herşey bitti, neyse ben bi kafamı toplayım yine uğrarım....
Ben geldim arkadaşlar, geçmişi okuyamadım okumaya falan gücüm yok, inşallah tüm arkadaşlarım iyidir,
bana gelince tedavim bitti, şuan izmirdeyim döndüm, bomboş döndüm, olmadı olmadı olmadı ve olmayacak, eşimde sperm bulunamadı, ve çocuk defteri bizim için kapandı, biliyosumuz bu eşimin 2, tesesiydi ve kaan hoca 3, teseyi önermedi ve herşey bitti, neyse ben bi kafamı toplayım yine uğrarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?