evet kızlar az önce embriyologlarla görüştüm yine 0 yine 0....yani çıkan tek tük sperm bu 2 aylık zaman zarfında yok olmuş....artık yeni tedavi falan herşey bitti...allahım ben artar belki diye düşünürken neden yine sıfırı çektik....en başa döndük....
az once haberde okudum.3 aylik bebegin annesini araba ezmis.daha 3 aylik yavrusuna doyamadan oldu.ya o bebek nasil buyuyecek annesiz.
arkadaslar kendinizi uzmeyin ve ne istersek hayirli istiyelim allahimin vardir bi bildigi.
HAYRUNNISACIM rabbım kurtarsn bu ılletten canım. adettendr hosgeldın demek HOSGELDIN .keske baska topıklerde bulussaydık AMA ne yapalım hayırlısı ....esın 2. kez ıstemedı mı canım teseyı?evet zor cok zor.bız de ılk denenemenın şokunu hala atlatamadık.2. ye de cesaretımız yok ustelık 4 yıldr savasyrz 6 yıllık evlıyız.allah sıze de sabr guc versın arkadasım
Tekrar çok geçmiş olsun arkadaşım iyi olduğuna sevindim tatlım.Allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın.slm kızlar...1 hafta da evde dinlendikten sonra çok şükür ki iyiyim...düşük sonrası 15 gün kanamam oldu şimdi kan şurupları ve antibiyotik kullanıyorum olası bi rahim içi enfeksiyonuna karşı....kendimi çok şükür ki iyi hiisediyorum merak eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim....
selam herkese.. yazdıklarınızı okuyodum ancak kısmet oldu yazmak.... biz 10 yıllık evliyiz.. eşim azosperm 5 yıl önce mikro tese oldu memorial hstnsinde... sonuç çok büyük hayal kırıklığı oldu tabii... öncesinde yaptırdığımız biyopside spermatogenetik hücre var iken mikro tesede hiçbirisi yok dendi nasıl bişey anlayamadık... öyle oturduk ilaç bitkisel otlar vs hiç kullanmadık.. bu yaz başladık bi takım otlar felan kullantık ama eşim sperm testi yaptırmak istemedi yani yaşayacağı hayal kırıklığından korktu... öye sabr ediyoruz ama ben kafayı yedim bunu düşünmekten 1 dk aklıma gelmediği an yok bunu atlatamıyorum arkadaşlar..eşimin kardeşleri evlendi yeni biri hamile öbürü 2 tane bebişi var... hamile haberlerini aldığımda sabahlara kadar ağladığımı biliyorum... sonra alışdık derken hayat devam ediyor ama bizimki zor......... allah daha beterinden korusun..... paylaşmak istedim arkadaşlar.
melisela sanırım olgunlaşmamış sperm hücresi demek ama emin değilim sperm yapımı aşamaları spermatogenezis diye adlandırılıyodu çünkü.
ewwt canım düştü ama dr bir ay daha kullanmamın söyledi ilacı sagol arkadaşım beni düşündüğün için nasıl yiycem dere otunu öyle normal yesem olurmu?Belgincim merhaba senin tdh hormonun yüksekti nasıl oldun doktor ilaç vermişmiydi sana düşümü biraz dereotu yiyebiliyorsan mutlaka dene mutlaka faydasını görürüsün ben görmüştüm canım
canım bende öyleyim tek çaremiz burada sıkılmadan dertleşmekkkk.kizlar benim canim cok yaniyor ne olacak böyle bilmiyorum, herseyi icimde atiyorum dertlesecek sizden baska kimsem yok herkesle konusulmuyor bu konu,bi kiz kardesim olsaydi keske derdimi paylasa bilecegim böyle cok zor..cok korkuyorum anne olammamktan
inşallahhh birgün bunlar rüyadan gerçeğe dönerrrherkese merhaba haftanın 6 günü çalışıyoruz birtek pazar günüm var evim berbat kirlendi hiç birşeye fırsat bulamıyorum arkadaşlar sizleride çok özlüyorum çünkü bizi bizden başka kimse anlamıyor.günler öyle böyle geçiyor ayın 24 düne az kaldı ben de bi üzüntü bi heyecan karışık 24 aralık mesa doğru mu yanlış mı karar bilmiyorum bize azo dediler sonra tese yok teseden vaz geçtik mesa dediler.vallaha anlamadım anlamadık bu dert beni bitircek diye korkuyorum rüyamda hep bebgim olmuş görüyorum uyandığımda rüya olduğuna çok üzülüyorum.işte böyle canlar ne olcak böyle söyleyin bana
amin canım amin bizde şuan beklemedeyizzzslm kızlar nasılsınız ben artık buraya yazacak bişe bulamıyorum tedavide olan arkadaşlarıma alllahım yardım etsin inşalllah hepimizin eşlerinde bol bol bebek olmasını sağlayacak spermler çıkar inşalllah topikte bebeksiz kimse kalmaz muharrrem ayı yüzü suyu hür*****e amin diyorum
bilmiyorum ki canımmmkızlar selam ya size birşey soracaktım..şimdi bizim en son testimizde 51.2 milyon sperm vardı ancak
%100 hareketsiz yazıyordu. şimdi teste tekrar baktımda altta şöyle bir yazı yazıyor:
2-3 spermatogenetik hücre izlendi yazıyor bu ne demek kızlar ya? kötü mü? cevap bekliyorum sizden..önceden gözümden kaçmış yaa...
canım allahım bizi elle güne karşı boynu bükük koymasın ne deyim AMİNnasılsınız kızlar ben iyi değilim biliyorsunuz salı günü sohbete gidiyorum eşimin arkadaşının eşide oraya geliyor bu akşam az önce bizdelerdi otururken birden yüzüme senin cocugun olmuyor dedi ya sohbetten biri var bilmem bu tarz şeyleri nasıl karşılarsın dedi bana verdi dedi sana daha yakınım diye kime verdiysen cocugu oldu dedi bir macun varmış haftalardır cüzdanımda taşıyordum dedi baktı ama bulamadı evde unutmuşum dedi nerden biliyorsunuz dedim benim cocugumun olmadıgın arkandan herkez bunu konuşuyor dedi şok oldum bide demezmi bende söyledim yüzüne karşı bu konuyu açmayın diye nasıl içim yandı anlatamam Allahım ne zor bir imtahan ben çıkıyorum arkamdan macunlar laflar dönüyor demek herkez yüzüme gülüyor ardımdan ne laflar olmuyor kızlar olmuyor insanlardan kaçmama rağmen olmuyor laflar bitmiyor canım acıdı alıcak gibi oldum gözlerim doldu hani yumsam yaşlar süzülücek o halimi görüncede sende baya duygusalsın dedi halindedn belli dedi ya bu durumda olupta duygusal olmamak nasıl olur yandım kavruldum ses çıkaramadım
canım benim allahım sabır versin hepimizeeeBen geldim arkadaşlar, geçmişi okuyamadım okumaya falan gücüm yok, inşallah tüm arkadaşlarım iyidir,
bana gelince tedavim bitti, şuan izmirdeyim döndüm, bomboş döndüm, olmadı olmadı olmadı ve olmayacak, eşimde sperm bulunamadı, ve çocuk defteri bizim için kapandı, biliyosumuz bu eşimin 2, tesesiydi ve kaan hoca 3, teseyi önermedi ve herşey bitti, neyse ben bi kafamı toplayım yine uğrarım....
canım benim eşim kullanmıştı allhım hepimize yardım etsinnnkizlar ne olur umidinizi kaybetmeyin.bolca dua edelim birbirimize.toplu dua arastirmalara gore daha cabuk etkili oluyormus.ve yasin suresini okuyun her mubin gecen yerde 7 kere mubin okuyun.toplam 4 kere okumus olacaksiniz yasini bu sekilde.cok etkili dua.
bir de esi tese olacaklar,esinize havuc suyu,polen,caksir otu bunu teseden once yapin.allah bizi bu sekilde imtihan ediyor.sabirla duayla yenicez insallah.
çicekçiğim doğum günün kutlu olsun seneye kucağın bebeğinle dolsunnnnnMerhaba kilzar nasilsiniz?
bugun benim dogum günüm kizlar ama ben üzgünüm kac yasina geldim halen cocugum yok
ve birde hamile haberi aldim...yoruldum artik eryasuya da cok üzüldüm
kizlar cok kötüyüm bügün ikinci hamile haberinide aldim eltim hamile
gözüm yok kimsenin hamileliginde allahim tüm isteyenlere versin, ama bana cok zor geliyor, kimse bilmiyor olmadigini ama herkes anliyor artik, simdik benim icin dahada zor olacak..
allahim ne olur beni ve burdaki tüm arkadaslarimi kavustur bebeklerine sana yalvariyorum..bir mucize allahim
geçmiş olsun hayrünisa bende sana üzülerek hoşgeldin diyorum burda herkes seninle aynı durumda en azından bu belki teselli olur sana..
jkml canım nasılsın belgin nerelerdesin bak bende katıldım aranıza artık çekinmiyorum yazıyorum bende:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?