Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cumartesi soğuk falan demedik eşimle tekrar emre ve süleyman beyin yolunu tuttuk...süleymen bey beni muayene etti ve rahimin güzel olduğunu sorun olmadığını söyledi en erken şubatta yeni bir deneme yapabiliriz dedi....sonra emre beye şu sperm kalitesini sorduk...emre beyde elimizde denemediğimiz bir tek iğneler kaldı dedi ve 3 aylık fostimon iğne başladı 1 ay yaptırıp spermiyograma baklıcak 3 ayın sonunda duruma göre yeni bir deneme yapılacak dedi....yani bizim iş mart hatta nisana kaldı kısmetse....zaten benimde adam gibi toparlanmam için çok iyi bir süre tabbi maddi anlamdada çok zordayız...iğnelerde aylık 400 tl tuttu valla napıcaz bilemiyorum...işe yarıcak garantiside vermiyor bakalım bir ihtimal diyor ama başka seçenek yokki...aldık geldik yapmaya bile başladık....ne zorlu bir yol allahım nasıl baş edicez bilemiyorum....

tabi gitmişken bir de örnek verdik sonucunu daha almadım hala tek tük bile olsa sperm çıkşı varmı daha onu bilmiyoruz ve merkezi arayıp öğrenmeye cesaretim yok....

evet kızlar az önce embriyologlarla görüştüm yine 0 yine 0....yani çıkan tek tük sperm bu 2 aylık zaman zarfında yok olmuş....artık yeni tedavi falan herşey bitti...allahım ben artar belki diye düşünürken neden yine sıfırı çektik....en başa döndük....

ADAK CIM azmınızden dolayı tebrık ederım canım sızı.yılmadan bıkmadan devam edyrsnz masaaalh.rabbım bana da boyle sabr guc versın.allah yolunuzu acık etsın ınsaalalh ıgneler etkılı olur.bu sayıyı mı yoksa kalıteyı mı artttrcakmıs canım?ERYASU nerdesın kapanma ıcıne ...buraya gel konusalaım derdını dok rahatla..canım arkadaasım senı cok ıyı anlıyorum

ADKÇIĞIM üzülme canım rabbim kararlamıştır herşeyi unutmaki herşey bir imtihan süreci inşallah bundan sobraki tedavi daha hızlı cevap verir eşin en azından ilkinde çıkış olmuştu çıkış olmasa bile testislerde sperm üretimi olduğunu biliyorsun yani tesede şansınız yüksek sabret eminimki olucak allah yardımcın olsun

az once haberde okudum.3 aylik bebegin annesini araba ezmis.daha 3 aylik yavrusuna doyamadan oldu.ya o bebek nasil buyuyecek annesiz.
arkadaslar kendinizi uzmeyin ve ne istersek hayirli istiyelim allahimin vardir bi bildigi.

canım yaaa allah herkese evladına doya doya yaşamayı nasip etsin bizim burda geçenlerde bir trafik kazası oldu kız 24 yaşındaydı bebkleri olmuş ikiz hem de tüp bebeknişler bebekler 35 günlükmüş anne kazada hayatını kaybetti çok acı hem bebkler kaldı hem anne hasretle yanıp tutşurken kavuştuğu bebeklerine doyamadı rabbim herkese sabır versin

hoşbulduk canım... eşim çok hassas yani böyle kırılgan aslında hiç belli etmez fakat bu konuda nedense aşamadı kendini... bazen bana haksızlıkmı diye düşünüyorum ama fazla üstünede gitmek istemiyorum artık hayırlısı....bizim ilk denemede hiç olur gözüyle bakmadım bulunmaz diye düşündüm çok kendimi kaptırmamaya çalıştım ama... ağlama krizleri ardından ruhsal çöküntü depresyon tedavisi şimdi daha iyiyim çok şükür.. öyle arkadaşların akrabaların hamile haberlerinde elimde değil ağlamadan kendime gelemiyorum yani insanlar doğuracak neticede... herkes bizim gibi olsa nesil biter... böyle işte bizim durum... umarım birgün iyi haberler verebiliriz...

merhaba kızlar uzun bi aradan sonra tekrar döndüm belki daha fazla kırgınlıklarla insanlara karşı bazen kendimemi bazen etrafımamı neye kızdığımıda bilmiyorum ama biliyorum ki artık tek eşimle daha mutluyum ne arkamdan konuşulanları duymak istiyorum nede yüzüme söylenecekleri çünkü insanlar iyiliğim için söylediğini düşünürken beni nekadar kırdıklarının farkında değilller ama ben kırılmanın ötesine geçtim artık temmuz ayında ikinci mikro tese 3 sperm ve tumayan tüpbebekle yola devam ediyoruz dün yeni çıkan vitaminden aldık denemeye değer diye düşünüyorum başka şeylere dünyanın parasını verirken bunda paranın hesanbını yapmıycağım şu ara yiyim ama bu hala gelene kadar zaman kaybettim geçen zamanımada üzülüyorum açıkcası şuan ve en son tedavide aldığım kilolarımı vermeye çalışıyorum şuan şurda oturuyorum tekim ve acaba komşuma gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum çünkü artık birinin yanına giderken bile acaba kırılırmıyım beni üzücek bi konuşma olur mu diye düşünerek gitmek istemiyorum...

Tekrar çok geçmiş olsun arkadaşım iyi olduğuna sevindim tatlım.Allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın.

geçmiş olsun hayrünisa bende sana üzülerek hoşgeldin diyorum burda herkes seninle aynı durumda en azından bu belki teselli olur sana..
jkml canım nasılsın belgin nerelerdesin bak bende katıldım aranıza artık çekinmiyorum yazıyorum bende:)

selam canlarım nasılsınız? bende idare ediyorum, aramıza yeniler gelmiş ama keşke gelmeselerdi..Rabbim tez zamanda kurttarsın inşAllah hepimizi..ya kızlar 2 kere bir soru sordum ama kimse cevaplamadı yaa..2-3 tane spermatogenetik hücre görüldü ne demek? bizim son testin altında bu yazıyordu..umarım bu sefer biriniz cevaplar sorumu..

melisela sanırım olgunlaşmamış sperm hücresi demek ama emin değilim sperm yapımı aşamaları spermatogenezis diye adlandırılıyodu çünkü.

ıyı aksamlar can canlar,nasssınızzzzzzzzz?offf hayat oyle de boyle de gecyr ıste bır kotu bır ıyı ne yapalım...cocuklarının muhabbetlerını dınleyerek geldım yıne okuldan((( olsun rabbımın bıldıgı bır sey var kı bıze vermıs bu derdı..OLUR MU 83 canım saol ıyıyım senın de burada yazmana sevındım okuyup cıkmıyrsun en azından ıcını dokuyrsn kardesım ıyı yabyrsn:) ADAK CANIM rabbım emeklerını bosa cıkarmasın ERYASU canım gelsene cekılme oyle kabguna bu cok zor bır durum evet ama ıcını dokmelısın...

melisela sanırım olgunlaşmamış sperm hücresi demek ama emin değilim sperm yapımı aşamaları spermatogenezis diye adlandırılıyodu çünkü.

canım teşekkür ediyorum cevap için..ama benim anlamadığım şu..biz bu testi yaptırdığımızda 51.2 milyon sayı görünüyordu ve %100 hareketsiz yazıyordu, aşağıdada bu yazıyor..ne saçma sapan şeyler yaa..bi adam gibi test yaptıramadık gitti valla..ankda gittik ordada boktan bi değer çıktı..artık iice gerildim bu konuda yaa..ne yani bizim durum ne? neyiz anlamadım ve bu durum beni çok geriyor artık..nefret ediyorum yaa, adam gibi bişiler yapılmıyor bu ülkenin bazı yerlerinde..biz bir hareketli veya canlı sperme neler vermezken başkalarının umrunda değil yaa...sabır taşı çatladı valla..ki ben daha temmuzdan bu yana bu yolda çırpınıyorum, oda hiçbirşey yani..Rabbim yıllardır uğraşan arkadaşlarıma gerçekten sabır versin..çok zor,Allah'ım kimseyi böyle bir durumla sınamasın..

Belgincim merhaba senin tdh hormonun yüksekti nasıl oldun doktor ilaç vermişmiydi sana düşümü biraz dereotu yiyebiliyorsan mutlaka dene mutlaka faydasını görürüsün ben görmüştüm canım
ewwt canım düştü ama dr bir ay daha kullanmamın söyledi ilacı sagol arkadaşım beni düşündüğün için nasıl yiycem dere otunu öyle normal yesem olurmu?
canım bende öyleyim tek çaremiz burada sıkılmadan dertleşmekkkk.
inşallahhh birgün bunlar rüyadan gerçeğe dönerrr
amin canım amin bizde şuan beklemedeyizzz
bilmiyorum ki canımmm
canım allahım bizi elle güne karşı boynu bükük koymasın ne deyim AMİN
canım benim allahım sabır versin hepimizeee
canım benim eşim kullanmıştı allhım hepimize yardım etsinnn
Merhaba kilzar nasilsiniz?
bugun benim dogum günüm kizlar ama ben üzgünüm kac yasina geldim halen cocugum yok
ve birde hamile haberi aldim...yoruldum artik eryasuya da cok üzüldüm
çicekçiğim doğum günün kutlu olsun seneye kucağın bebeğinle dolsunnnnn

canım burdayım hoşgeldin ..

belgincigim cok sagol canim arkadasim
insallah hepimizin kucaklari bos kalmas dolar Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin
allahim bizi kimselere karsi boynu bükük koymaz insllah

belgincigim sen nasilsin canim ne var ne yok

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar kızlar, bugün toplandı yumurtalarım ve eşim ameliyata girmedi dondurulmuş spermler işe yaradı... sabah 9 da gittik merkeze önce bana serum takıldı yarım saat sonrada opu ya aldılar.. anestezi olduğu için bişeyden haberim olmadı uyandığımda odamdaydım.. sonrasında hafif bi ağrım oldu ağrı kesici yaptılar oda geçti şükür.. saat 12 ye doğruda embriyolog aradı spermler hakkında bilgi vermek için bi an olumsuz bişeyler söyleyecek diye korktum ama hareketli 3-4 tane sperm görünüyomuş gerekirse 2. tüpüde açarız deyince rahatladım... sonra doktorumuz geldi bilgi verdi yumurtaların durumuda iyi dedi büyük ihtimal perşembe günüde transferi yapacaklar... çok uzattım kızlar durumlar böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…