hayırlı akşamlar kızlar, bugün toplandı yumurtalarım ve eşim ameliyata girmedi dondurulmuş spermler işe yaradı...sabah 9 da gittik merkeze önce bana serum takıldı yarım saat sonrada opu ya aldılar.. anestezi olduğu için bişeyden haberim olmadı uyandığımda odamdaydım.. sonrasında hafif bi ağrım oldu ağrı kesici yaptılar oda geçti şükür.. saat 12 ye doğruda embriyolog aradı spermler hakkında bilgi vermek için bi an olumsuz bişeyler söyleyecek diye korktum ama hareketli 3-4 tane sperm görünüyomuş gerekirse 2. tüpüde açarız deyince rahatladım... sonra doktorumuz geldi bilgi verdi yumurtaların durumuda iyi dedi büyük ihtimal perşembe günüde transferi yapacaklar... çok uzattım kızlar durumlar böyle...
hayırlı akşamlar kızlar, bugün toplandı yumurtalarım ve eşim ameliyata girmedi dondurulmuş spermler işe yaradı...sabah 9 da gittik merkeze önce bana serum takıldı yarım saat sonrada opu ya aldılar.. anestezi olduğu için bişeyden haberim olmadı uyandığımda odamdaydım.. sonrasında hafif bi ağrım oldu ağrı kesici yaptılar oda geçti şükür.. saat 12 ye doğruda embriyolog aradı spermler hakkında bilgi vermek için bi an olumsuz bişeyler söyleyecek diye korktum ama hareketli 3-4 tane sperm görünüyomuş gerekirse 2. tüpüde açarız deyince rahatladım... sonra doktorumuz geldi bilgi verdi yumurtaların durumuda iyi dedi büyük ihtimal perşembe günüde transferi yapacaklar... çok uzattım kızlar durumlar böyle...
canım hayırlı olsun inş hayata da sanada sımsıkı tutunurlar inş
sağol çiçekcim Allah razı olsun.eşim ilk tedavimizde tese olmuştu ondan artan spermleri dondurmuşlardı... bu o spermler nerdeyse 2 yıl oldu tese olalı...normal yoldan malesefki hiç çıkış yok mümkünde görünmüyor genetik çünkü bizim problem ve eşim 8 yaşındaykende ameliyat olmuş 2 testisinden o yüzden normal çıkış olmuyor. ilk ameliyatta bulundu ama her seferinde bulunamıyabiliyormuş..
belgincigim cok sagol canim arkadasim
insallah hepimizin kucaklari bos kalmas dolar Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin
allahim bizi kimselere karsi boynu bükük koymaz insllah
belgincigim sen nasilsin canim ne var ne yok
canım ne olsun aynı değişen hiçbirşey yok artık tedavi zamanını planlamak istemiyorum hep bişey çıkıyo hayırlısı ne zamansa o zaman olsunnnn
canım benim gözün aydın, inş hamile haberinide alırız..darısıda bize olur inş..ya kızlar moralim çok bozuk bi yerde arkadaşın biri sayı olsada farketmez hareket sıfırsa ölüdür demiş..o kadar çok üzüldümki anlatamam..hayırlı akşamlar kızlar, bugün toplandı yumurtalarım ve eşim ameliyata girmedi dondurulmuş spermler işe yaradı...sabah 9 da gittik merkeze önce bana serum takıldı yarım saat sonrada opu ya aldılar.. anestezi olduğu için bişeyden haberim olmadı uyandığımda odamdaydım.. sonrasında hafif bi ağrım oldu ağrı kesici yaptılar oda geçti şükür.. saat 12 ye doğruda embriyolog aradı spermler hakkında bilgi vermek için bi an olumsuz bişeyler söyleyecek diye korktum ama hareketli 3-4 tane sperm görünüyomuş gerekirse 2. tüpüde açarız deyince rahatladım... sonra doktorumuz geldi bilgi verdi yumurtaların durumuda iyi dedi büyük ihtimal perşembe günüde transferi yapacaklar... çok uzattım kızlar durumlar böyle...
gelincik bu arada tüp bebeği nerde yaptırıyorsunuz canım..ankda mı? eğer ankdaysa nerde? kaan hocanın kurumunda mı?
GELINCIK CANIM gozun aydın ınsallah devamı da gelır,spermlerden artacak gıbı ozmaan dımı..senın yumurtan kac tane?ERYASU KOTU haberle geldı kader arkadasımız sen ıse ıyı haber..ınsaalalh senın sonun guzel olur devamı geır arkadasım
canım benim gözün aydın, inş hamile haberinide alırız..darısıda bize olur inş..ya kızlar moralim çok bozuk bi yerde arkadaşın biri sayı olsada farketmez hareket sıfırsa ölüdür demiş..o kadar çok üzüldümki anlatamam..Allah'ım dindir bu acıyı lütfen..
mutlu olmak hepimizin hakkı allah hepimizin yüzünü güldürücek allahın izniyle çok güzel haberlerle geliceksin 15 gün sonra bize :))
hayırlı akşamlar kızlar, bugün toplandı yumurtalarım ve eşim ameliyata girmedi dondurulmuş spermler işe yaradı...Sabah 9 da gittik merkeze önce bana serum takıldı yarım saat sonrada opu ya aldılar.. Anestezi olduğu için bişeyden haberim olmadı uyandığımda odamdaydım.. Sonrasında hafif bi ağrım oldu ağrı kesici yaptılar oda geçti şükür.. Saat 12 ye doğruda embriyolog aradı spermler hakkında bilgi vermek için bi an olumsuz bişeyler söyleyecek diye korktum ama hareketli 3-4 tane sperm görünüyomuş gerekirse 2. Tüpüde açarız deyince rahatladım... Sonra doktorumuz geldi bilgi verdi yumurtaların durumuda iyi dedi büyük ihtimal perşembe günüde transferi yapacaklar... çok uzattım kızlar durumlar böyle...
gelincik canım çok sevindim gözünüz aydın inşl yeni yılda bebeğini kucağına alırsın arkadaşım
çicekcim doğum günün kutlu olsun inşl yeni yaşın bebeğini getiri sana bu acını dindirir bugün aldığın iki hamilelik haberi gibi sende herkese bize bu haberi verirsin
aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş rabbim onlarada hepimizede sabır versin bu yükün altından kalkabilmemiz için inşl en kısa zamnda hepimiz meleklerimize kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?