Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gelincik canim cok sevindim teseye gerek kalmamis ne guzel
darisi insallah hamilelik haberini vermene canim alllah yardimcin olsun

gelincik ben senin durumunu bilmiyorum canim merak ettim
esinde sperm cikisi olup donduruldumu yoksa önceden tesemi oldu canim

eryasu canım çok üzüldüm Allah sabır versin ne diyeceğimi bilemedim. inşallah en kısa sürede atlatırsın canım...

canım hayırlı olsun inş hayata da sanada sımsıkı tutunurlar inş

sağol çiçekcim Allah razı olsun.eşim ilk tedavimizde tese olmuştu ondan artan spermleri dondurmuşlardı... bu o spermler nerdeyse 2 yıl oldu tese olalı...normal yoldan malesefki hiç çıkış yok mümkünde görünmüyor genetik çünkü bizim problem ve eşim 8 yaşındaykende ameliyat olmuş 2 testisinden o yüzden normal çıkış olmuyor. ilk ameliyatta bulundu ama her seferinde bulunamıyabiliyormuş..

sagol canim..insallah birdahaki ameliyata gerek kalmaz bu tedavinde kavusursun bebegine

canım benim gözün aydın hadi inşallah bu yılı güzel bir anne adayı olarak tamamlarsın inşallahhh 2011 sana bebeğini getirir dualrım seninleee

belgincigim cok sagol canim arkadasim
insallah hepimizin kucaklari bos kalmas dolar Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin
allahim bizi kimselere karsi boynu bükük koymaz insllah

belgincigim sen nasilsin canim ne var ne yok

canım ne olsun aynı değişen hiçbirşey yok artık tedavi zamanını planlamak istemiyorum hep bişey çıkıyo hayırlısı ne zamansa o zaman olsunnnn

canım ne olsun aynı değişen hiçbirşey yok artık tedavi zamanını planlamak istemiyorum hep bişey çıkıyo hayırlısı ne zamansa o zaman olsunnnn

allahim bir yol gösterir canim hayirlisi olsun senin sagligin iyi olsun önemli olan o

canım benim gözün aydın, inş hamile haberinide alırız..darısıda bize olur inş..ya kızlar moralim çok bozuk bi yerde arkadaşın biri sayı olsada farketmez hareket sıfırsa ölüdür demiş..o kadar çok üzüldümki anlatamam.. Allah'ım dindir bu acıyı lütfen..

gelincik bu arada tüp bebeği nerde yaptırıyorsunuz canım..ankda mı? eğer ankdaysa nerde? kaan hocanın kurumunda mı?

GELINCIK CANIM gozun aydın ınsallah devamı da gelır,spermlerden artacak gıbı ozmaan dımı..senın yumurtan kac tane?ERYASU KOTU haberle geldı kader arkadasımız sen ıse ıyı haber..ınsaalalh senın sonun guzel olur devamı geır arkadasım

mutlu olmak hepimizin hakkı allah hepimizin yüzünü güldürücek allahın izniyle çok güzel haberlerle geliceksin 15 gün sonra bize :))

gelincik bu arada tüp bebeği nerde yaptırıyorsunuz canım..ankda mı? eğer ankdaysa nerde? kaan hocanın kurumunda mı?

yok canım ankara değil kayseride yaptırıyorum burda açılan yeni bir özel merkez var 1 yıldan fazla oldu. düşünmüyorduk burda denemeyi ama nasip işte gelişmeler bizi buraya yönlendirdi..

sağol jklm bilmiyorum canım spermler artarmı yarın belli olur heralde..benden de 17 yumurta topladılar ama 13 tanesi olgunmuş onlara işlem yapacaklar..eryasuya çok üzüldüm canım ama elden bişey gelmiyor insanın dili bağlanıyor böyle zamanlarda Allah sabır versin bol bol inşallah tez zamanda anlatırlar..

inşallah canım hayırlısı bakalım. bence çok üzülme melisela sperm varsa tese ile canlı spermler bulunabilir sonuçta üretim var.. bu benim fikrim tabi daha iyisini siz bilirsiniz..herkesin problemi farklı insan kendi olayını daha iyi araştırıyor buluyor..

mutlu olmak hepimizin hakkı allah hepimizin yüzünü güldürücek allahın izniyle çok güzel haberlerle geliceksin 15 gün sonra bize :))

melek çok sağol tabiki mutlu olmak hepimizin hakkı canım... bizler bu yolda o kadar sıkıntılar çektikki ve çekiyoruzki inşallah Rabbim hepimizin sonunu hayırlı etsin..emeklerimizi boşa çıkarmasın..

gelincik canım çok sevindim gözünüz aydın inşl yeni yılda bebeğini kucağına alırsın arkadaşım

çicekcim doğum günün kutlu olsun inşl yeni yaşın bebeğini getiri sana bu acını dindirir bugün aldığın iki hamilelik haberi gibi sende herkese bize bu haberi verirsin

aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş rabbim onlarada hepimizede sabır versin bu yükün altından kalkabilmemiz için inşl en kısa zamnda hepimiz meleklerimize kavuşuruz

gelincik canım hayırlı olsun inşallah hayırlı haberlerini alırız allah gönlüne göre veriri canım

arkadaşım sen nerelerdesin yaaa yoksun ne zamandır bakıyorum hastsa falan değilsin inşallah kendşine ii bak

gunaydin kizlar umarim iyisinizdir GEKINCIK cok sevindim canim ne guzel teseye gerek kalmamis insallah 2. de gerek kalmaz. biraz daha sabir diliyorum icimden bebegin sana tututanacak geciyor hadi hayirlisi
JKLM, CEYLINSU sizler nasilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…