sağool cnm ben daha yeni üye oldum sizleri tanıdım yoksa biz bırakmıştık en azından denedik deriz..uğraşmadan olmuyor sizlerin önerileri bana umut oluyor ..mesala bir toplum arasında çoluk çocukları olmuş öneri üstüne öneri filanca şöyle yapmış çocuğu olmuş nekadar kolay onlar için yaşamadıkları için konuşmak kolay... çok ağladığım bir dönemde burda buldum kendimi ..derdini bilenlerle paylaşması daha iyi geliyor insana
GELİNCİK VE DURUDENİZ ARKADAŞIM....birilerinin daha bu illtetten kurtulduğunu bilmek güzel allah yardımcınız olsun devamı gelsin....
..sizlerden fikir istiyorum.ben 9 senelik evliyim.5 kez micro enjeksiyon denemesi yaptık eşimden kaynaklıı çocugumuz olmuyor ilk evlendigimiz sene yapılan sperm testlerinde 6 tane canlı hücre vardı.zamanla ilaç ve keçiboynuzuyla biraz sayı arttı.ama bu seferde şekilleri bozuk normal sperm yoktu...iki ayrı merkezde yaptık hem memorial hem bahçeci kliniginde denedik....fakat sonuçlar hiç degişmedi.ben ve eşim artık yorulup bırakalım demiştik.bırakalı 2 sene oldu.ama bebek ve hamile görmeye tahammülüm yok nedense.hep bir özlem var içimde.yigenlerim oldu içim sızlıyor severken tekrar denemek yada bırakmak konusunda bu aralar kararsızım umutlu haberlerde var burda.ben 33 yaşındayım hormon almam da annemde meme ca oldugu için sakıncalı.ilaçsız deneme yapmak istiyorum olursa, bu sefer tese yapılarak olması gerekli.ama mümkün degilmiş sanırım ilaçsız.aynı merkezmi başka merkezdemi denemeli onuda bilemiyorum.yeni gelişmelerden haberdar olan iyi doktor önerileri olan benim hikayeme yakın kimselerden yardım ve fikir bekliyorum hepinize selamlar
kitabe aramıza hoş geldin diyorum keşke farklı yerlerde farklı konular konuşsaydık ama kısmet, buraya katılmakla iyi yaptın çünkü biz burda birbirimize çok destek oluyoruz neyse sana ege üniv hastanesini yada eskişehir üniv hastanesini tavsiye ediyorum maddi olarak pek para harcamıyorsunuz ama sürec biraz uzun oluyor fakat doktorlar hep prof doçent akademik çalışma için hastalarına çok özeniyorlar amaçları para değil kariyer 9 yıllık evlisin bende 4 bitti 5 e girdim bende senin yaşadıkarını yaşıyorum ama mucizelerde oluyor rabbinden ümidini kesme ya izmir ege yada eskişehir derim diğer para tuzaklarına düşmeyin kendinizi operatör doktorların eline bırakmayın. kendinize bir şans daha verin.hayırlısı olsun canım A.e.olun
sagol hoş bulduk.bende hiç istemezdim ama kısmet kader burda bu dertleri paylaşmakda varmış.benim gittigim yerler de iyi yerlerdi ama kısmet degilmiş.ben istanbulda yaşıyorum önerdigin yerler bana uzak zaten çalışıyorum.gidip gelme sorunumun olmaması lazım ben çok araştırıp gittim doktorlara hem semra kahraman hem mustafa bahçecinin merkezine ve kendilerine muayene ve tedavi oldum.inşallah bizde bir gün mucizemizi buluruz
hayırlı aksamlar herkese,sonumudum canım sız hıc genetık test yaptınız mı?ınmemıs testısın sebebeı ne yanı ateslı hastalaık fılanmı?yenı gelen arkadaslar rabbım sıfa versın
Fatmagülün suçuna bakan varmı :*
CICEK hosgeldın tatlım bız ıyıız sen nasılsın ev okul devam sukur bır sorun yok.... SONMUDUM allah sıfa versın ınsallaah canım kısa zmanda kavusrz ınsallah bebıslerımıze:)
GECEN AYKİ VE BU AYKİ TAHLİL SONUÇLARI ŞÖYLE
PRL 49,6 3,56
TESTO 3,26 4,24
FSH 31,5 27,16
LH 18,4 12,88 hayırlı akşamlar kızlar bu tahlıl sonuçların göre, kaan aydos,a, meil attık ... oda FSH değerini normal sınırlarına düşürmek için, Testojel adlı bir ilaca başlayacağım. Sabahları 1 adet sürülecek. Nasıl sürüleceği ilacın içinde yazar. 1 ay kullanın ve sonra yine aynı hormonlara baktırıp, lütfen bana yazın, ya da hastaneye gelin.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
aynı tedavide olan varmı ?:26:
Gelincik gözün aydin adina çok sevindim hamilesin.
Allah tamamini erdirsin. 9 ay sorunsuz bir gebelik geçirmeni diliyorum.
mrb herkese.BELGIN IM SAOL TATLIM sukur okul ev devam edyrz.aynı hersey.GELINCIK canım karasızım yaza da bırakabılırum.bır de dr cok umıtlenmeyın dedı.gen yapılarında buyuk bır ıhtımalle bozukluk var dedı.3 .gun embrıyosuydu.ıste bılemıyrm belkıde subata....senın cıın cokkkkkkkkk sevndm tatlım ya.MELISELA canım sıkıntılarım ın ustunu kabadım desem yalan olmaz tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?