Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sonumudum merh canım nasılsın benide o tip muhabbetler çok bunaltıyor.sizinde azo deyilmi umudunu kesme canım rabbiminde zoruna gider çünkü verende o alanda o bizi sadece çok bilmiş has cahil insanlar üzüyor .yeni gelişmeler oluyor bilimde sürekli rabbim bir kapı mutlaka açaçaktır emin ol daha imtahanımız bitmedi

GELİNCİK VE DURUDENİZ ARKADAŞIM....birilerinin daha bu illtetten kurtulduğunu bilmek güzel allah yardımcınız olsun devamı gelsin....

adak1985 teşekkürler canım biz burada bir gönül köprüsü kurduk yok öyle bırakıp gitmek herzaman desteklerini bekliyoruz canım.A.E.OL

..sizlerden fikir istiyorum.ben 9 senelik evliyim.5 kez micro enjeksiyon denemesi yaptık eşimden kaynaklıı çocugumuz olmuyor ilk evlendigimiz sene yapılan sperm testlerinde 6 tane canlı hücre vardı.zamanla ilaç ve keçiboynuzuyla biraz sayı arttı.ama bu seferde şekilleri bozuk normal sperm yoktu...iki ayrı merkezde yaptık hem memorial hem bahçeci kliniginde denedik....fakat sonuçlar hiç degişmedi.ben ve eşim artık yorulup bırakalım demiştik.bırakalı 2 sene oldu.ama bebek ve hamile görmeye tahammülüm yok nedense.hep bir özlem var içimde.yigenlerim oldu içim sızlıyor severken tekrar denemek yada bırakmak konusunda bu aralar kararsızım umutlu haberlerde var burda.ben 33 yaşındayım hormon almam da annemde meme ca oldugu için sakıncalı.ilaçsız deneme yapmak istiyorum olursa, bu sefer tese yapılarak olması gerekli.ama mümkün degilmiş sanırım ilaçsız.aynı merkezmi başka merkezdemi denemeli onuda bilemiyorum.yeni gelişmelerden haberdar olan iyi doktor önerileri olan benim hikayeme yakın kimselerden yardım ve fikir bekliyorum hepinize selamlar

kitabe aramıza hoş geldin diyorum keşke farklı yerlerde farklı konular konuşsaydık ama kısmet, buraya katılmakla iyi yaptın çünkü biz burda birbirimize çok destek oluyoruz neyse sana ege üniv hastanesini yada eskişehir üniv hastanesini tavsiye ediyorum maddi olarak pek para harcamıyorsunuz ama sürec biraz uzun oluyor fakat doktorlar hep prof doçent akademik çalışma için hastalarına çok özeniyorlar amaçları para değil kariyer 9 yıllık evlisin bende 4 bitti 5 e girdim bende senin yaşadıkarını yaşıyorum ama mucizelerde oluyor rabbinden ümidini kesme ya izmir ege yada eskişehir derim diğer para tuzaklarına düşmeyin kendinizi operatör doktorların eline bırakmayın. kendinize bir şans daha verin.hayırlısı olsun canım A.e.olun

sagol hoş bulduk.bende hiç istemezdim ama kısmet kader burda bu dertleri paylaşmakda varmış.benim gittigim yerler de iyi yerlerdi ama kısmet degilmiş.ben istanbulda yaşıyorum önerdigin yerler bana uzak zaten çalışıyorum.gidip gelme sorunumun olmaması lazım ben çok araştırıp gittim doktorlara hem semra kahraman hem mustafa bahçecinin merkezine ve kendilerine muayene ve tedavi oldum.inşallah bizde bir gün mucizemizi buluruz

canım sana sadece şunu söyliyeyim tedavi olacgınız doktorun sıfatına bakın şu doktor bu doktor değil prof mu doçent mi operatör mü bunlar çok önemli istanbuldaki üniv hastanelerine gidin .çünkü bizim sorunumuzu rant aracı haline getirmişler umut veriyorlar umut veriyorlar sonra hüsrana uğruyoruz.paranızı kaptırmayın devlet eliyle açılmış kısırlık araştırma merkezleri var oraları deneyin derim.bunlardan ikisi o dediklerim mutlaka istanbuldada vardır .çünkü bende istanbulda yaşıyordum daha önce istanbul herşeyin merkezi oradada vardır mutlaka üniv hastanelerini araştır canım.

ah canım araştırdım onlarda özel muayenehane açmışlar devlette degilde özel merkezlerle anlaşıp kolayını bulmnuşlar bir keresinde çapanın tüp bebek başkanına gittik kaç sene önce özel muayenesine 250 tl verdik.ve çapada degilde özelde bakmak tedavi yapmak istedi kolaylık saglar çapada yapar dedik ama nafile...gittiklerimde prof tu zaten...bakalım kısmet artık.eşim araştırdıgımı bile bilmiyor.

hayırlı aksamlar herkese,SONUMUDUM canım sız hıc genetık test yaptınız mı?ınmemıs testısın sebebeı ne yanı ateslı hastalaık fılanmı?yenı gelen arkadaslar rabbım sıfa versın

jklm nasılsın canım bayadır görüşemiyoruz msn ye gelde görüşelim kızlar hepinize iyi akşamalr

hayırlı aksamlar herkese,sonumudum canım sız hıc genetık test yaptınız mı?ınmemıs testısın sebebeı ne yanı ateslı hastalaık fılanmı?yenı gelen arkadaslar rabbım sıfa versın

evt genetik test yapılıdı yok şükür ..doğuştan eşimin 2 yaşına kadar inmesi gerekiyomuş bebekliğinde çok hasta olmuş kayınvalidem öle diyor ama bi doktora götürmemişler baba askere gitmiş annenin cağilği işte eşim oyüzden annesine hep soğuktur

CICEK hosgeldın tatlım bız ıyıız sen nasılsın ev okul devam sukur bır sorun yok.... SONMUDUM allah sıfa versın ınsallaah canım kısa zmanda kavusrz ınsallah bebıslerımıze:)

CICEK hosgeldın tatlım bız ıyıız sen nasılsın ev okul devam sukur bır sorun yok.... SONMUDUM allah sıfa versın ınsallaah canım kısa zmanda kavusrz ınsallah bebıslerımıze:)

sagol canim bende sükür iyiym

jklm özürdilerim hemen acmayınca gelmicen zannettim tv ye daldım şimdi actım ama sen yoksun neyse canım kusura bakma

canım eşin ne kullanıyordu fsh düştü

canım hakkınızda ne hayırlısıysa öyle olsun.gen yapılarının bozuk olduğunu biliyorlarsa niye dondurdular o zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…