- 22 Ağustos 2009
- 2.691
- 197
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelincik gözün aydin adina çok sevindim hamilesin.
Allah tamamini erdirsin. 9 ay sorunsuz bir gebelik geçirmeni diliyorum.
GELINCIK yanı dr genetık test yapmadı oyle bır ıhtımal yanı olabılır dedı.acıkcası merkezde genetık tanı yapan dr yoktu yanı dr dusuk yasadım ya umarım dıgerlerı de boyle bozuk degıldr dedı.oyle yorum yaptı ama az da olsa saglam ıhtımalı de var tabııkı de dedı.ıste umut dunyası canım.pgt ıstemedı doktor cunku embrıyomuz sadece 4 tane.zarar vermek ıstemedıler..yanı karısık bıraz bızım ıs ...
gunaydın arkadaslar.GELINCIK ne mutlu bır haber bu arkadasım gozun aydın ınsaalah 9 ay 10 gunu de su gıbı gecrrsrnçdualarım senınle.ADAK HOSGELDIN NASILSIN CANIM MORALIN IYI MI?BIUMUT canım sızde enazından 56 mılyon . fazlasıyla var sperm.onu ılacla kalıtelı hale getrebılırsnıız.KAAN BEY ANKARaDA ,ıstanbulda da emre bey e maıl at yada gdp gorus.bız de hıc yok canım 0000000000 yanı sen elde olanı kalıtelı hale getrebılırsın.bızım sonuclarımız her alanı 0000000000 yazyr maaasef.sıfa verın rabbım.MELEK 23 ne guzel aılenın yanında stres atmısın kafa dagtmısın arkafddasım aynı ıldemısınz?kızlar grsrs yıne erkencınız benım sanırım kımsecıkler yok:):):)
herkese gunaydin gununuz aydin gecer 2010 un bu son gunlerinde
ADAK CIM canım benım 5 ay oldu tup tedavısınden cıkalı..hala adetım duzensız tup bebek tedAVISI BOZYRMUS ADETLERI .BENDE ZMANLA DUZELECEGINI UMUT EDYRM .CANIM EVEVT COK ZOTR BIR DURUM SABR VE BEBEK DLIYELIM ALLAHTAN DUA ETMEKTEN BASKA YOLUMUZ YOK. rabbım ne eylerse guzel eylerMELISELA canım nerelerdesın hıc grnmyn ne var ne yok.
teşekkürler canım evet biraz iyi oldu kafa dağıtmaya ihtiyacım vardı daha doğrusu değişik bi ortama girmeye ihtiyacım vardı iyi oldu ben orduda yaşıyorum ailem istanbulda baya uzağız birbirimize keşke yakın olsaydık ama olsun bunada şükür en azından yanlarına gidip gelebiliyorum onlarda geliyorlar öyle zaman geçiyor
evet tatlım keske yanımızda olabılseler dımı:)ınsalalh senınde benımde adetler kılolar eskı durumlarına donerler:)bende cok kılo aldım.vermek ıstrym ama zor gtmyr bu kılolar.... sen kac yasındasın canım ben 2 gun sonra 32 olcam.yasla bırlıkte kılolarda ıyıce yerlesyr sanırım.ınsalalh bır dahakı tedavılerımızde olumlu haberı alırız tatlım.herseyın hayılrısı.rabbım ne eylerse guzel eyler.hersey ınsan ıcın.ınsaalalh yenı YILDA BU TOPIKTEKI HERKES ,ANNELER TOPIKINE GECER DE ,SAGLIKLI ,HUZURLU ,MUTLU YUVALARINDA BEBISLERINI KONUSRLAR INSALALAH HEPIMIZ....
işallah canım yeni yıla umutla girmek istiyorum 2010 benim için hiç güzel geçmedi artık çift rakamlar uğursuz benim için :))
benimde bu ay 5. ayım canım aynı sorun bendede var ve 2. tedavimdi tutmadı ben kilo aldım birde şuan vermeye çalışıyorum ama çok zor veriyorum nedense belkide tam hormonları atamadım üstümden zaten adetim düzensiz bi normale dönsem artıkk
evet tatlım keske yanımızda olabılseler dımı:)ınsalalh senınde benımde adetler kılolar eskı durumlarına donerler:)bende cok kılo aldım.vermek ıstrym ama zor gtmyr bu kılolar.... sen kac yasındasın canım ben 2 gun sonra 32 olcam.yasla bırlıkte kılolarda ıyıce yerlesyr sanırım.ınsalalh bır dahakı tedavılerımızde olumlu haberı alırız tatlım.herseyın hayılrısı.rabbım ne eylerse guzel eyler.hersey ınsan ıcın.ınsaalalh yenı YILDA BU TOPIKTEKI HERKES ,ANNELER TOPIKINE GECER DE ,SAGLIKLI ,HUZURLU ,MUTLU YUVALARINDA BEBISLERINI KONUSRLAR INSALALAH HEPIMIZ
rabbim tamamına erdirsin canım..çok seviniyorum adına..melisela hoş geldin canım bizde sperm bulundu biliyormusun bu bir mucize 4 yıl bittti 5 .yıla girdik bu zamana kadar 1 tane bile yok hep 000000 dı rabbime şükürler olsun şimdi donduruldu inşanlah yaşarlar siz bana çok destek oldunuz çok teşekkür ediyorum.ayrıca bilimle uğraşman çok güzel Allah azmini artırsın yolunu hep açık etsin koskocaman kalabalık bir aile olun inşanlah.
inş birgünde tamamen kapanır canım..dualarım sizinle inş..mrb herkese.BELGIN IM SAOL TATLIM sukur okul ev devam edyrz.aynı hersey.GELINCIK canım karasızım yaza da bırakabılırum.bır de dr cok umıtlenmeyın dedı.gen yapılarında buyuk bır ıhtımalle bozukluk var dedı.3 .gun embrıyosuydu.ıste bılemıyrm belkıde subata....senın cıın cokkkkkkkkk sevndm tatlım ya.MELISELA canım sıkıntılarım ın ustunu kabadım desem yalan olmaz tatlım
canım bunu daha önce yazmıştım ama sanamı yoksa başka arkadaşamı yazmıştım hatırlıyamadım bir deneyin derim.tribulus terrestrıs demir dikeni kapsülü testosteron seviyesini yükseltiyor ve dengeliyor.eşim bir kutu kullandı bitince bıraktı normale dönmüştü tekrar düştü.biz yeniden başladık.bizim kullandığımız now marka ,bir kutu sabah akşam 50 gün gidiyor en azından bir kutu deneyin 49.50tl.bir kutu bitince hormonları ölçtürün farkı görürsünüz .bizde fark etti.
sağolasın zcu sizde de mi sadece tes. düşük?
sağolasın zcu sizde de mi sadece tes. düşük?
evet canım sadece testosteron düşük .eşim inmemiş testis ameliyatı geçirmiş 7-8 yaşlarında tabiki geç kalınmış bir ameliyat.mayısta m.tese olduk sonuç sıfır ağustoz ortalarından bu yana ilaç kullanıyoruz imşAllah fayda verir.bizim fsh 10 larda Kaan hoca biraz yükseltelim diyorvede proxeed plus önerdi ocakta başlıycaz.![]()