Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

eryasu canımmm, ne desem boş biliyorum...ama Rabbimde çok;dua edelim..biliyorum ben daha 15 gündür bu acıyla kıvranıyorken sölediklerim boş ama beni rahatlatan tek şey Allaha sığınmak..Dualarımız beraber inşaallah...sadece kaan beyle sınırlamayın isterseniz..bilmiyorum geçmişinizi ama emre beyle kaan bey farklı tedaviler uyguluyor, denediniz mi hiç

inşaallah hayırlısı olsun hakkımızda

fundaay canım merhaba!yanıl mıyorsam sizdede testosteron düşüklüğü var galiba?kağan hocayamı gidiyosunuz?tedaviniz ne durumda?cicek00 kardeşim sen nasılsın nasıl gidiyor neler yapıyosunuz?

merhaba canım biz emre beye gittik 1 kez, preglyn iğne verdi dün aldık başlıcaz inşaallah,Kaan bey kafamı karıştırdı, hormon değerleriniz tedaviye uygun değil 2. bir mikro tese dedi. ee zaten biz hiç mikro tese olmadık..fsh üst sınıra yakın test:1,62 ben de emre beyle devam ediyorum bakalım sizin tedaviniz ne durumda

aynen!kardeşim sana katılıyorum...fakat nafile ne yaparsan yap insan kendini yıpratıyor...sabır...sabır...sabır...duanın vakti kaza olmadı demekki daha...biraz daha sabırrr...

fundaay canım merhaba!yanıl mıyorsam sizdede testosteron düşüklüğü var galiba?kağan hocayamı gidiyosunuz?tedaviniz ne durumda?cicek00 kardeşim sen nasılsın nasıl gidiyor neler yapıyosunuz?

sagol kardelencigim iyiyim ne olsun hergun ayni seyler
sen nasilsin?

çoookkk sewindim inşaallah kısa zamanda hamile haberini de alırız:)

aynen!kardeşim sana katılıyorum...fakat nafile ne yaparsan yap insan kendini yıpratıyor...sabır...sabır...sabır...duanın vakti kaza olmadı demekki daha...biraz daha sabırrr...

sabır otu acıdır; bizim imtihanımız da bu...Allah beterinden saklasın ya diyorum kötü bir hastalığa yakalansa sevdiklerimden biri.. Rabbim bugünleri aratmasın..

canım kağan hoca alanında uzman birisi bildiğim kadarıyla..dediği doğrudur herhalde..istanbuldamı oturuyorsun?biz kağan hocaya gidiyoruz..tedavinin henüz çok başındayız..ilk ayımız..yarın kan ve sperm numunesi için gidicez...inş.bol dualarınızı bekliyorum.inş.artık yüzümüzü güldürecek hayırlı bir sonuç nasip eder rabbim....

sabır otu acıdır; bizim imtihanımız da bu...Allah beterinden saklasın ya diyorum kötü bir hastalığa yakalansa sevdiklerimden biri.. Rabbim bugünleri aratmasın..

tabiki güzelim! aslında başka insanların başındaki dertlerle kıyas edince bizdeki bu dertler bişi değil...hastanelere ara sıra bi gidip ibret almamız halimize çok şükretmemiz lazım...çok zor durumda insanlar var hastane köşelerinde inleyen...

canım üzülme desemde elinde değil biliyorum ama elimizden hiç bişe gelmiyor malesef dua etmekten başka rabbim bizede erecek bigün daha zamanı gelmedi diyoruz ama etrafta o kadar çok hamile varki benim çevremdede kimi duyduysam hamile sanki bu yıl hamile senesi gibi ister istemez üzülüyoruz inşl güzel allahım bizlerede en kısa zamanda zihnen ve bedenen sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder

amin canım çok teşekkür ederim güzel dileğin için allah razı olsun seninde gönlünün muradını versin azonun bi çeşidiymiş canım bizimkide tek farkı tedavisi var bunun şükür rabbime biz çaresini bulduk darısı diğer arkadaşlarımıza

çoookkk sewindim inşaallah kısa zamanda hamile haberini de alırız:)
canım çok sağol inşl o günleride görmek nasip olur
amin canım allah beterinden saklasın bu günümüze şükür
allah yardımcınız olsun canım inşl güzel sonuçlar alırsınız hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
herkeze iyi geceler kardeşler...

iyi geceler canımcım

selam kizlarr nasilsiniz yine ben gerilere hic bakmadan yaziyorum, insallah herkeste hersey yolundadir
2011 yili hepimize hayirli gelir insallah

blueavcı birşey sorucam..bizim de tes. düşük, fsh üst sınıra yakın lh normal ..sizinki gibi olabilir mi?farklı mı kimde tedavi oldunuz, hangi ilaçlarla merak ettim..bide en başta sayınız 0 mıydı?çünkü ben rahatsızlığımızı bilmiyorken 2 sene önce hamile kaldım ama düşük yaşadım, belki ilaçla düzelir diyorum ama

canım biz emre beyde tedavi oluyoruz ilk başta 0di spermimiz eşime hipogonodzm teşhisi kondu testesteronumuz 7.6 lh ve fsh'da sıfırın altındaydı eşim haftada 1pregnly 5000 3kezde fostimon 75 kullanıyor inşl sizinde tedaviyle çıkışınız olur canım sonuçta daha önce hamşle kalmışsın şuan ne yapıyosunuz peki tedaviya başlamadınızmı

başladık canımcım. haftada 1 preglyn 5000 sadece, 3. testten sonra testerona bakıcaz.sabahkları tok karnına argine men sanırım adı GNC marka vitamin başka da bişi vermedi emre bey. ama ben sanki güvendim ona. Gerçi Rabbim bilir ama tedavide güven moral veriyor işte..

tabikide canı biz başta başka doktordaydık ben hatta onu hiç görmemiştim bile ama içim ısınmamıştı 6ay tedavi vermişti eşime ondan sonrada çıkış olmazsa mikro tese internetten araştırdım ve emre beyi buldum 5.ayımızda 0 spermle başladık emre beyle şuan toplamda 10ayımızdayız bugünkü test sonucumuz toplamda 76milyon bende çok inandım güvendim eşimşi emre beye yönlendirdim istanbulda olmamamıza rağmen ona gittik derdimizn dermanınıda önce allaın sonrada onun sayesinde bulduk

ayy canım yaa vallahi şu an çok umutlandım. günlerdir hep kaan bey mi diyorum ya, mailde olumsuz yazınca ve ikinci mikro tese diyince içime sinmedi. sonuçta biz hiç operasyon geçirmedik, sabırlı olmamız lazım di mi bak 5 ayda bu sonuçlara ulaşmışsınız..çooook sewindim adına,aslında ben kuruntuluyum sperm bulunursa eğer ya morfoloji bozuksa diye tasalanıyorum. 1 düşüğüm var ya dr.lar belki diyorlar sperm kalitesi ile ilgilidir...

ayyy canım sen bide beni gör nasıl kuruntuluyum karamsarım eşim babam felan herzaman her konuda bu kadar karamsar olma flan diye uyarırlar zaten eşimde ilk doktorumuz sadec pregnly verdi 6ay kullanın sperm çıkmazsa mikro tese dedi bende araştırdım bizim hastaşığın tedavisinde sadece pregnly bişe ifade etmiyor eşime 4ay boyunca anlatıyorum kuruntum sanıyor inanmadı 4ayın sonunda yesy yaptı 0 kalktı emre beye gitti ve mest olmuş bi şekilde geldi süper bi doktor diyor o bize fostimonuda ekledi sonuç bu işte morfolojimizdede sıkıntı yok çok şükür normalde 2 yada 3 ay pregnly kullanıldıktan sonra ikinci bi ilaca geçilirmiş bizim hastalığımızda ama sizin teşhis ne bilemicem ama kaan hocayada tedavi olan bi çok arkadaşımız var memnunlar oda iyi bir doktor ama insanın içine sinmesi önemli olan sende kuruntu yapma bira rahat ol akışına bırak su akar yolunu bulur canımcım

biz test sonuçları sonrası yüz yüze değil tel.de konuştk, yaa aslında soracaktım hipo mu diye ama ben bazen dr.lara antipatk geliyorum, çok okuyup sorduğum için..şimdilik preglyn verdi,bakalım normal yoldan çıkış olur mu diyince de inşaallah dedi ama pek umutlu değildi sanki...amaaan neyse ne, Allah ol derse olur dimi gerisi boşşşşş...3 hafta sonra bakıcaz kanına:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…