selam canlar ben geldim :85: yine kocaman bi sıfırla döndük patolojinin sonucuda 00000kaan hoca artık ne ilaç tedavisi nede 3, bi tese önermedi, bitkisel bişiler kullanıp keçi boynuzu ısırgan falan filan 3 ayda bi gidip ankarada sperm testi yaptırmamızı önerdi, nolur nolmaz ALLAHIN işi belki bi çıkış olurmu olur dedi, evlatlık almamızı önerdi bunada şimdilik eşim pek sıcak bakmıyo, bide kök hücreyi bekleyin daha yaşınız 26 - 30 çok erken kesinlikle size kök hücre yetişecek, hayvanlar üzernde olumlu sonuçlar alındı dünyada bikaç ülkede daha yavaş yavaş insan üzernde uygulanmaya bile başlandı dedi, türkiyeyede 2 seneye kadar tamamiyle gelir dedi, biz binasını bile hazırladık gelir gelmez hemen başlıcaz bizde uygulamaya dedi, şimdilik benden havadisler bu kadar, artık benim yazacak bişeyim yok gelip arada sizleri takip eder inşallah sizlerden güzel haberler alırım
fundaay canım merhaba!yanıl mıyorsam sizdede testosteron düşüklüğü var galiba?kağan hocayamı gidiyosunuz?tedaviniz ne durumda?cicek00 kardeşim sen nasılsın nasıl gidiyor neler yapıyosunuz?
çok haklısın ama içimden kendime bakmak gelmiyor, hep uyumak istiyorum...ruh gibiyim ..dünyanın merkezi çocuk değil diyorum bazen amaa yeniliyorum sonra...üst kattan çocuk sesleri geliyor, arkadaşlarım bir bir doğuruyor...acı çekmemek için görmemek ve duymamak lazım...
fundaay canım merhaba!yanıl mıyorsam sizdede testosteron düşüklüğü var galiba?kağan hocayamı gidiyosunuz?tedaviniz ne durumda?cicek00 kardeşim sen nasılsın nasıl gidiyor neler yapıyosunuz?
sağol melisalacım yiym sen nasılsın arada girip takip ediyorum sizi yeni gelişmeler varmı diye varsa yazıyorum bazende ipin ucunu kaçırıyorum yetişemiyorum size bende nasıl hamile kalabilirm araştırmaları yapıyorum canımya eşimde bugün tekrardan test yaptırıyor artık biz çok şükür atlattık normale döndük nasıl hamile kalabilirim aşamasına geçtim 2aydır adetim gün atlıyor ilk ay zaten kimyasal gebeik denen şeydi sanırım bu seferde 4gün geçti 5.gün test yapacaktım kırmızılar geldi demekki vakti zamanı gelmemiş yumurta var spermde var ama gebelik yok işte nasip kısmet bide benim adetlerim normalde çok düzenlidir şimdi diyolarki kadının adeti düzensizleştiğinde bebek yerini hazırlar derllermiş inşl öyledir bizim inatçı keçi yerşini hazırlayıpt gelsin inşl en kısa zamanda hayırlısıyla
sizlerinde güzel haberlerini bekliyorum canım hep aklımdasınız
aynen!kardeşim sana katılıyorum...fakat nafile ne yaparsan yap insan kendini yıpratıyor...sabır...sabır...sabır...duanın vakti kaza olmadı demekki daha...biraz daha sabırrr...
merhaba canım biz emre beye gittik 1 kez, preglyn iğne verdi dün aldık başlıcaz inşaallah,Kaan bey kafamı karıştırdı, hormon değerleriniz tedaviye uygun değil 2. bir mikro tese dedi. ee zaten biz hiç mikro tese olmadık..fsh üst sınıra yakın test:1,62 ben de emre beyle devam ediyorum bakalım sizin tedaviniz ne durumda
sabır otu acıdır; bizim imtihanımız da bu...Allah beterinden saklasın ya diyorum kötü bir hastalığa yakalansa sevdiklerimden biri.. Rabbim bugünleri aratmasın..
canım üzülme desemde elinde değil biliyorum ama elimizden hiç bişe gelmiyor malesef dua etmekten başka rabbim bizede erecek bigün daha zamanı gelmedi diyoruz ama etrafta o kadar çok hamile varki benim çevremdede kimi duyduysam hamile sanki bu yıl hamile senesi gibi ister istemez üzülüyoruz inşl güzel allahım bizlerede en kısa zamanda zihnen ve bedenen sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edermerhaba kızlar bugün duyguları darma dağın bir insan olarak karşınızdayım çok ügünüm artık umutlarım ve hayallerim tükeniyor inanlara ve kendime mutlu insan tablosu çizmekten yoruldum nefes alamıyorum çoook yanlızım inanın bana çok .bu yılın 4günü bu güne kadar bir kaç tane hamile haberi aldım insanlar bu güzel haberi benden saklamaya başladılar bana acıyolar çünkü bense hep numara yapıyorum onlraaa neden bende bu mutluluğu yaşayamıyorum neden aslında bugünlerde öyle çok ağlamaya ihtiyacım varki ama onu bile yapamıyorum düşünün yaniii onu bile içime atıyorum oysaki biraz ağlasam belkide rahatlıyacağım .Hayat bu kadarmı acımasız yoksa ben mi kadersiz ne istediysem neyin hayalini kurduysam olmadı hiç olmuyorda neden bu kadar gülmekte uzaklaştırılan bi insanım bilmiyorum yaaa hiç mi istediği olmaz bir insanın bilmiyorum arkadaşlar iyikide varsınız içimi döküyorum sizlere ben çok yanlız bir insanım çok yanlızım ama allahıma dua ediyorum ne olur benim umutlarımı benden alma
blueavci tatlım bu negüzel haber normal spermleriniz var demek yani azonun tedavisi gün geçtikçe gelişiyor maşallah maşallah hayırlı bir şekilde normal yoldan hamile kalırsın inşanlah rabbim dualarınızı kabul etmiş.hayırlı olsun devamı gelir inşanlah kuzucuklarınada kavuşursun
bluevci senin adına inan çok seviniyorum Rabim hayırlısıyla hamile kalmayıda nasip etsin
canım çok sağol inşl o günleride görmek nasip olurçoookkk sewindim inşaallah kısa zamanda hamile haberini de alırız:)
amin canım allah beterinden saklasın bu günümüze şükürsabır otu acıdır; bizim imtihanımız da bu...Allah beterinden saklasın ya diyorum kötü bir hastalığa yakalansa sevdiklerimden biri.. Rabbim bugünleri aratmasın..
allah yardımcınız olsun canım inşl güzel sonuçlar alırsınız hayırlı haberlerinizi bekliyoruzcanım kağan hoca alanında uzman birisi bildiğim kadarıyla..dediği doğrudur herhalde..istanbuldamı oturuyorsun?biz kağan hocaya gidiyoruz..tedavinin henüz çok başındayız..ilk ayımız..yarın kan ve sperm numunesi için gidicez...inş.bol dualarınızı bekliyorum.inş.artık yüzümüzü güldürecek hayırlı bir sonuç nasip eder rabbim....
herkeze iyi geceler kardeşler...
canım çok sağol inşl o günleride görmek nasip olur
amin canım allah beterinden saklasın bu günümüze şükür
allah yardımcınız olsun canım inşl güzel sonuçlar alırsınız hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
iyi geceler canımcım
blueavcı birşey sorucam..bizim de tes. düşük, fsh üst sınıra yakın lh normal ..sizinki gibi olabilir mi?farklı mı kimde tedavi oldunuz, hangi ilaçlarla merak ettim..bide en başta sayınız 0 mıydı?çünkü ben rahatsızlığımızı bilmiyorken 2 sene önce hamile kaldım ama düşük yaşadım, belki ilaçla düzelir diyorum ama
canım biz emre beyde tedavi oluyoruz ilk başta 0di spermimiz eşime hipogonodzm teşhisi kondu testesteronumuz 7.6 lh ve fsh'da sıfırın altındaydı eşim haftada 1pregnly 5000 3kezde fostimon 75 kullanıyor inşl sizinde tedaviyle çıkışınız olur canım sonuçta daha önce hamşle kalmışsın şuan ne yapıyosunuz peki tedaviya başlamadınızmı
başladık canımcım. haftada 1 preglyn 5000 sadece, 3. testten sonra testerona bakıcaz.sabahkları tok karnına argine men sanırım adı GNC marka vitamin başka da bişi vermedi emre bey. ama ben sanki güvendim ona. Gerçi Rabbim bilir ama tedavide güven moral veriyor işte..
tabikide canı biz başta başka doktordaydık ben hatta onu hiç görmemiştim bile ama içim ısınmamıştı 6ay tedavi vermişti eşime ondan sonrada çıkış olmazsa mikro tese internetten araştırdım ve emre beyi buldum 5.ayımızda 0 spermle başladık emre beyle şuan toplamda 10ayımızdayız bugünkü test sonucumuz toplamda 76milyon bende çok inandım güvendim eşimşi emre beye yönlendirdim istanbulda olmamamıza rağmen ona gittik derdimizn dermanınıda önce allaın sonrada onun sayesinde bulduk
ayy canım yaa vallahi şu an çok umutlandım. günlerdir hep kaan bey mi diyorum ya, mailde olumsuz yazınca ve ikinci mikro tese diyince içime sinmedi. sonuçta biz hiç operasyon geçirmedik, sabırlı olmamız lazım di mi bak 5 ayda bu sonuçlara ulaşmışsınız..çooook sewindim adına,aslında ben kuruntuluyum sperm bulunursa eğer ya morfoloji bozuksa diye tasalanıyorum. 1 düşüğüm var ya dr.lar belki diyorlar sperm kalitesi ile ilgilidir...
ayyy canım sen bide beni gör nasıl kuruntuluyum karamsarım eşim babam felan herzaman her konuda bu kadar karamsar olma flan diye uyarırlar zaten eşimde ilk doktorumuz sadec pregnly verdi 6ay kullanın sperm çıkmazsa mikro tese dedi bende araştırdım bizim hastaşığın tedavisinde sadece pregnly bişe ifade etmiyor eşime 4ay boyunca anlatıyorum kuruntum sanıyor inanmadı 4ayın sonunda yesy yaptı 0 kalktı emre beye gitti ve mest olmuş bi şekilde geldi süper bi doktor diyor o bize fostimonuda ekledi sonuç bu işte morfolojimizdede sıkıntı yok çok şükür normalde 2 yada 3 ay pregnly kullanıldıktan sonra ikinci bi ilaca geçilirmiş bizim hastalığımızda ama sizin teşhis ne bilemicem ama kaan hocayada tedavi olan bi çok arkadaşımız var memnunlar oda iyi bir doktor ama insanın içine sinmesi önemli olan sende kuruntu yapma bira rahat ol akışına bırak su akar yolunu bulur canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?