Kızlar günaydın herkese ...nasılsınız ne var ne yok ERYASU ve ADAK kızlar içinize kapanmayın gelin içinizi dökün buraya en azından az da olsa rahatlarsınız.Biz bu gece yola çıkıyoruz Allahın izniyle Ankaraya bakalım hayırlısı.....Kızlar izin almaktan bıktım artık ne yalan söyleyeceğimi bilemiyorum ne yalan uydursam diyeçalışırken çok zor oluyo ama napalım ... 3,5 yıl oldu bu dertle uğraşalı burdakiler anlamışlardır zaten aman napalım bunu da düşünemem ....................
kızlar günaydın:) dün akşam biraz moralim bozuldu, banyo yaptım sol göğsümde üst kısımda bir sertlik geldi elime..... adetim yeni bitti ve adet öncesi benim göğüslerim çok acır ve neredeyse 1 beden büyür, çok korktum, annem de adetin bitimiyle ilgililidir dedi ama ben önümüzdeki hafta doktora gidicem bizim yaşımızdakilere ultrason çekiliyormuş, inşallah kötü bişey çıkmaz. İyi düşünüyorum ama insan yine de tedirgin oluyor işte. Allah önce hepimize sağlık versin gerisi gelir inşallah, en önemli olan şey sağlığımız onsuz hiç bişey olmuyor....
sayes gecmış olsun arkadasım ama bence bu tıp belırtılerı fazla bekletme bence hemen bır doktora gıtarkadasım ınsallah kotu bısey yoktur. bak ben bı karın agrısı şıkayetı ıcın gıttım kistim cıktı allah korusun hemen tahlıllerını yaptır bence
kızlar günaydın:) dün akşam biraz moralim bozuldu, banyo yaptım sol göğsümde üst kısımda bir sertlik geldi elime..... adetim yeni bitti ve adet öncesi benim göğüslerim çok acır ve neredeyse 1 beden büyür, çok korktum, annem de adetin bitimiyle ilgililidir dedi ama ben önümüzdeki hafta doktora gidicem bizim yaşımızdakilere ultrason çekiliyormuş, inşallah kötü bişey çıkmaz. İyi düşünüyorum ama insan yine de tedirgin oluyor işte. Allah önce hepimize sağlık versin gerisi gelir inşallah, en önemli olan şey sağlığımız onsuz hiç bişey olmuyor....
Kızlar günaydın herkese ...nasılsınız ne var ne yok ERYASU ve ADAK kızlar içinize kapanmayın gelin içinizi dökün buraya en azından az da olsa rahatlarsınız.Biz bu gece yola çıkıyoruz Allahın izniyle Ankaraya bakalım hayırlısı.....Kızlar izin almaktan bıktım artık ne yalan söyleyeceğimi bilemiyorum ne yalan uydursam diyeçalışırken çok zor oluyo ama napalım ... 3,5 yıl oldu bu dertle uğraşalı burdakiler anlamışlardır zaten aman napalım bunu da düşünemem ....................
LEYLAK CIM ALLAH RAZI OLSUN TATLIM IYIYIM SUKUR gornedım yazını.senın de yolun acık ve aydın olsun.ınsaalah guzel haberlele donersınız tatlım.su an sen nasıl streslısındr.bol bol dua oku.SAYES canım gıt doktora ıhmal etme.umarım kotu bır sey degıldır.benım de kardesım de cıktı aynı senın gıbı .bunye kendı ueretyrmus ıyı huyluydu sukur ama kontrole gdyr.sen de ıhmal etme tatlım
canım teşekkür ederim iii dileklerin için ..işallah seninde tedavin güzel geçer.dualarımdasınakkurt canımgeçmiş olsun azo için 3 yıl şartı aranmıyor 1 aylık bile evli olsanız tüp bebek için başvuru yapabilirsiniz ama sakın acele etmeyin yoksa sizde bizim gibi paranızı kaptırırsınız ankaradaysan eğer kaan hocayı öneririm biraz sabırlı ol tedavi ve tahlil sonuçlarına göre yönlendirir seni. leylak canım hadi hayırlısı bende pazartesi kontrole gideceğim belki karşılaşırız bu arada bana gonal f i de eklediler artık iyice acıyo iğne yaptığım yerler bana dua edin kızlar nolur bol bol .bu arada melisela senin öğrettiğin kenzül arş duasını okuyorum sürekli ne kadar da güzel bir anlamı varmış Allah senden de razı olsun.
canım sayes aklına kötü şeyler getirme işallah hiçbirşey yoktur ama ihmal etme hemen git drkızlar günaydın:) dün akşam biraz moralim bozuldu, banyo yaptım sol göğsümde üst kısımda bir sertlik geldi elime..... adetim yeni bitti ve adet öncesi benim göğüslerim çok acır ve neredeyse 1 beden büyür, çok korktum, annem de adetin bitimiyle ilgililidir dedi ama ben önümüzdeki hafta doktora gidicem bizim yaşımızdakilere ultrason çekiliyormuş, inşallah kötü bişey çıkmaz. İyi düşünüyorum ama insan yine de tedirgin oluyor işte. Allah önce hepimize sağlık versin gerisi gelir inşallah, en önemli olan şey sağlığımız onsuz hiç bişey olmuyor....
yolun acıl olsun arkadasım ınsallah guzel haberlerle donersınız hadı hayılrlara vesıle olsun yolunuz
LEYLAK CIM ALLAH RAZI OLSUN TATLIM IYIYIM SUKUR gornedım yazını.senın de yolun acık ve aydın olsun.ınsaalah guzel haberlele donersınız tatlım.su an sen nasıl streslısındr.bol bol dua oku.SAYES canım gıt doktora ıhmal etme.umarım kotu bır sey degıldır.benım de kardesım de cıktı aynı senın gıbı .bunye kendı ueretyrmus ıyı huyluydu sukur ama kontrole gdyr.sen de ıhmal etme tatlım
LEYLAK iyi haberlerle dönün inşallah canım. Herkes anlasa da anlamasa da vallahi artık yapacak bişey yok. Ben de hep dua ediyorum, inşallah ilk tedavimizde hayırlısıyla güzel sonuçla döneriz de milletin de ağzı kapanır.. Hepimiz için allah güzel hamişlikler nasip etsin. Milletin gözüne sokalım :))))
sağol canım alah razı olsun inşl en kısa ve hayırlı zamanda gelir bebişim seninde dediğin gibi bizim durumumuzda olanların çocuğu oluyormuş ama işte ne aşamalardan geçtiğimizi acanba olcakmı olmayacakmı diye düşündüğümüzde ister istemz sters oluyo insanhakkımızda hayırlısı olsun inşl hepimiz en kısa zamanda anne olurzGUNAYDIN FISTIKLAR! BLUEAVCI canım benım cok ama cok ıcıme doguyr sen hamıle kalacaksın allahın ıznnıyle ınsalaalh.zaten sızın durumdakılerı den cocugu olmayan yok hemen hemen...darısı sana tatlım benım UMUTOLSUN ne olsun canım eryasunun uzuntusunu paylasyrz.kaan hoca olumlu konusmamıs evletlık,kok hucre falan demıs.ne olacak senın benım onun halı bılmıyorum.ama hep soyluyorum MEVLAM NE EYLERESE GUZEL EYLER INSAALALH.MAVIMENEKSE hıc grmryrsn tedavıye devam dımı.ınsalalah sen de bız de guzel haberler yazars bırgun su topıke.BELGINIM canım oluyr bazen bana da gelıyrlr boyle,bazende cok sıkıntı ust uste gelıyr.ama sankı cocugumuz olunca baska baska dertler olucak.yanı herseyın hayırlısı tatlım....AKKURT yolun cok basındasın umarım herseyınız su gıbı gecsın
canım güle güle gidin hayırlı haberlerle dönün inşl gerçekten çaılşırken zor oluyordur hem izin almak hem de çaktırmamak için elinden geleni yapmak ama başka çare olsa keşke malesef yokKızlar günaydın herkese ...nasılsınız ne var ne yok ERYASU ve ADAK kızlar içinize kapanmayın gelin içinizi dökün buraya en azından az da olsa rahatlarsınız.Biz bu gece yola çıkıyoruz Allahın izniyle Ankaraya bakalım hayırlısı.....Kızlar izin almaktan bıktım artık ne yalan söyleyeceğimi bilemiyorum ne yalan uydursam diyeçalışırken çok zor oluyo ama napalım ... 3,5 yıl oldu bu dertle uğraşalı burdakiler anlamışlardır zaten aman napalım bunu da düşünemem ....................
ikızlar günaydın:) dün akşam biraz moralim bozuldu, banyo yaptım sol göğsümde üst kısımda bir sertlik geldi elime..... adetim yeni bitti ve adet öncesi benim göğüslerim çok acır ve neredeyse 1 beden büyür, çok korktum, annem de adetin bitimiyle ilgililidir dedi ama ben önümüzdeki hafta doktora gidicem bizim yaşımızdakilere ultrason çekiliyormuş, inşallah kötü bişey çıkmaz. İyi düşünüyorum ama insan yine de tedirgin oluyor işte. Allah önce hepimize sağlık versin gerisi gelir inşallah, en önemli olan şey sağlığımız onsuz hiç bişey olmuyor....
akkurt canımgeçmiş olsun azo için 3 yıl şartı aranmıyor 1 aylık bile evli olsanız tüp bebek için başvuru yapabilirsiniz ama sakın acele etmeyin yoksa sizde bizim gibi paranızı kaptırırsınız ankaradaysan eğer kaan hocayı öneririm biraz sabırlı ol tedavi ve tahlil sonuçlarına göre yönlendirir seni. leylak canım hadi hayırlısı bende pazartesi kontrole gideceğim belki karşılaşırız bu arada bana gonal f i de eklediler artık iyice acıyo iğne yaptığım yerler bana dua edin kızlar nolur bol bol .bu arada melisela senin öğrettiğin kenzül arş duasını okuyorum sürekli ne kadar da güzel bir anlamı varmış Allah senden de razı olsun.
kızlar günaydın herkese ...nasılsınız ne var ne yok eryasu ve adak kızlar içinize kapanmayın gelin içinizi dökün buraya en azından az da olsa rahatlarsınız.biz bu gece yola çıkıyoruz allahın izniyle ankaraya bakalım hayırlısı.....kızlar izin almaktan bıktım artık ne yalan söyleyeceğimi bilemiyorum ne yalan uydursam diyeçalışırken çok zor oluyo ama napalım ... 3,5 yıl oldu bu dertle uğraşalı burdakiler anlamışlardır zaten aman napalım bunu da düşünemem ....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?