canım bize ilk testimizde azo demişlerdi ama sadece ilk testte herşey sıfırdı, 2.testten itibaren bizde sayı hep oldu, Rabbime şükürler olsunki..bu ay tam 1 sene oldu, ama tüpe ancak fısrsat oldu, hem de belki doğal yoldan olur diye bekledik ama eşimin sperm sayı ii olsada harekette bir değişiklik olmadı malesefo nedenle artık onun düzelmesini beklemeden tüpe geçiyoruz, 1 sene bekledik yani..
bitkisel mi kullandınız yoksa tedavi sonucu mu melisela..szin doktorunuz da kaan bey miydi canım..Allah sağlıklı hayırlı evlat versin bunca sıkıntıyı unuttursun inşallah arkadaşım..
eveeeetttt istanbula geldik !!!!
Pazartesi umut tüp bebek de randevumuz var insallah tedaviye basliyabiliriz!!!
Bugün reglerimde geldi!!!!
dualarimizi birbirimizden esirgemeyelim canlarim!!!!!!
öpüyorum hepinizi!!!!!
umutta basliyan baska varmii bu ay ?????
merhabaöyle heyecanlıyım ki her an aklımda oyalanmaya çalışsamda.test yapmayı da düşündüm ama ablam bırakmadı net sonuç vermiyor boşu boşuna üzülürsün belki dedi(ama çatlıyıcam meraktan umarım yarın bizim için çok güzel birgün olur.sonucu aldıktan sonra memlekete gidicez hemen aksi bir durum olursa ne yaparım bilmiyorum.bu defa epey kişi biiyor üstelik hepsi soracak,annemler de biliyor.Allahım sen yardım et.en azından 3 taneden biri tutsun inş..
canım biz ilk testi 23 temmuz 2010da yaptık herşey sıfır, 2. 1 hafta sonra yaptık 100 bin çıktı, ama bu hafta içinde bişey yapmadık sadece bol dua ettik..sonra kaan hocayı buldum, mail gönderdim oda klomen ve pharmaton vermiş, 1 ay kullanın mail atın dedi..kullandık ve 1 ay sonra 26 milyon oldu, canlı 300 bin yazıyordu. sonra kasımda hocanın yanına gittik, klomen ve proxeed verdi, bu arada eşim elazığdan bir bitkisel almıştı onuda kullandı ve hep sayı arttı. ama %100 hareketsizdi hep. 6 ay klomen ve proxeed, arısütü bal polen, l-arginine, ginseng, ginko biloba, omega 3, evicap falan kullandı. fazla işe yaramadı sanki, şimdide iğneye geçtik, gün aşırı 1 tane yapıyoruz menogon, geçen ay hareketsiz %90 olmuş, sevindik, hala devam ediyoruz işte, bu ayda tüp yaptırcaz işte..tüpten önce bende dedim son kez yumurta takibi yaptırayım, hala çatlamadı yumurta, umarım spermleri bekliyordur :))) artık hakkımızda hayırlısı olsun, Rabbim inşAllah tüpte bebemizi bize nasip eder..
temennilerin içinde teşekkür ediyorum, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz inşAllah..
çiçek nasılsın herşey yolunda mı canım
sagol masal iyiyim allah sükür canim bu konu haricinde hersey yolunda
sen nasilsin
melisela Allah yardımcınız olsun canım inşallah bize güzel haberler verirsinben de kaan hocaya mail attım yenilerde.henüz cevap yazmadı yazıyor diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum...
aynen:96:bugün bi melis hamile haberi nasıl verdiniz diye bişey paylaşmış onu okudum moralim acayip bozzuldusizin azo sebebiniz neydi çiçek..biz henüz bilmiyoruz.tese dedi dr ama tese istemiyoruz tedavi şansımız varsa tedavi olalım diyoruz.ben de bi taraftan bitkiselleri araştırıyorum.Allah yardımcımız olsunnn
amin rabbim hepimizin yardimcisi olsun....bizde bilmiyoruz canim sebebini sebebsiz bizim...once tedaviyi deneyebilirsiniz dr baska galiba sizin kaan hocayada gidin bence birde...kac yillik evlisin
canım yazıyor, ben bir kaç gün önce yazdım 2 gün sonra cevap geldi, hoca bazen il dışında falan oluyor o nedenle yazamıyor olabilir.. ama mutlaka cevap veriyor maillere..ya kızlar bu arada kafam darmadağın..biz ank ünvtesinde yani kaan hocanın orda tüp yaptırcaz ama bonibon arkadaşımız hiç memnun kalmamış, gidecek olanlarda bir daha düşünsün demiş..onun eşide azolu..ya benimde öyle olursa(, bir akıl verin sizce ne yapayım? selva arkadaşımızda orda yaptırmıştı sanırım ve hamile kaldı, birazda Allah'ın nasip etmesi değil mi? ahh selva nerelerdesin? bir sorsam sana nerde yaptırdığını..sizlerde bişi yazın kızlar, sizce ne yapayım ben??? kaan hoca burda yapalım demiş bize, ben özelde sormuştum ama bişi yazmamış..
canım yazıyor, ben bir kaç gün önce yazdım 2 gün sonra cevap geldi, hoca bazen il dışında falan oluyor o nedenle yazamıyor olabilir.. ama mutlaka cevap veriyor maillere..ya kızlar bu arada kafam darmadağın..biz ank ünvtesinde yani kaan hocanın orda tüp yaptırcaz ama bonibon arkadaşımız hiç memnun kalmamış, gidecek olanlarda bir daha düşünsün demiş..onun eşide azolu..ya benimde öyle olursa(, bir akıl verin sizce ne yapayım? selva arkadaşımızda orda yaptırmıştı sanırım ve hamile kaldı, birazda Allah'ın nasip etmesi değil mi? ahh selva nerelerdesin? bir sorsam sana nerde yaptırdığını..sizlerde bişi yazın kızlar, sizce ne yapayım ben??? kaan hoca burda yapalım demiş bize, ben özelde sormuştum ama bişi yazmamış..
biz istanbuldayız kaan hocaya mail attım bakalım ne diyecek...üç yıllık evliyim..daha tese falan olmadık.bitkisel macun kullanmıştık fark olmadı.siz ne durumdaydınız canım
kizlar birsey sorucam ..simdi biz iki defa tese yaptirdik cok sukur cikti..ama burdaki dr lar pek arastirmiyo cok fazla birseyde demiyolar..simdi benim esim ilac felan kullansa normal yoldan sperm bulunurmuki ..ayy ne guzel olur valla..birde tese olunmazsa nasil emriyo normal yoldan cikarki mecburen benim esimde istemiyor ama tese..tabii kim ister, ama mecburen oluyor iste rabbim normal yoldan nasip etse ..kizlar bana bilgi verin..ist..msj attim umut tup e malesef ordanda haber gelmedi..yanliz sabahlari benim esim vitamin aliyo okadar yani ot felan kullanmadik hicc..kulansam normal yoldan cikarmi ki azda olsa acaba.:44:.simdiden tesekurler kader arkadasim bilgileriniz icin,,
merhaba melisala
canim selva kaan hocanin hastanesinde yaptirdi...canim nerde yaptirsan yaptir nasip meselesi allah nasip ettikten sonra heryerde olur,ama tabi ginede insanin kafasi karisiyor kaderde orda ama hangi hastanede bilmiyorum gamze ozel hastene demisti
canım herşey nasip birine iyi geliyo diğerine aynı şey gelmiyo...kaan hocanın methi almış yürüyo valla adam diyosa vardır bildiği.ben eskileri hep okuyorum kaan hocanın hastası olup hamiş olanlar var.Allah yardımcınız olsun inşallah doğru merkezi bulursunuz insan tereddütte kalıyor seni öyle iyi anlıyorum ki hep aynı durumdayız...
canim burdaki doktorlar olabilecegine inanmiyor bizim dr de hic ilac vermemisti
son gorusmede kaan hocanin veridigi ilaclari soyledik faydasi olmaz tedavisi yok dedi..gelde sinir olma bu doktora simdik
siz hic doktora gitmedinizmi turkiyede...kaan hocaya yaz sende durumunu cevap verir
ahh keske normal yoldan olsa ne guzel olur her ay olmayacagini bile bile umut edip bekliyorum
kızlar cevaap için teşekkür ederim..Açıkcası bende yerin önemli olmadığı, Allah'ın nasip etmesi diye düşünüyorum..ama işte insan o zamanlar baya bir ilgiye falan ihtiyaç duyuyor, alaka istiyor..devlette açıkcası bunu beklemiyorum ama özel doktor seçip ona 1400 gibi bir ücret ödeyecem..ve ondan açıkcası biraz ilgi beklerim..artık tevekkül..Rabbim neyi nasip ederse o olacak..O ol derse olacak..
ben de sadece bende mi böyle bi psikoloji var diyodumben de regl günüm biraz geçse acaba diyorum bile bile umut ediyo insan. bi de ben doktorlara güvenmiyorum genelde açgözlü oluyolar ve sadece para için yapıyollar pekçok şeyi.bazıları da bilmiyo kobay gibi kullanıyo.. napıcaz Allahım yardım et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?