Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım ne güzel haber bu inşallah sende hamile haberini vereceksin bizlere. Bizlerede dua et biizmde inşallah spermlerimiz çıkar bizlerde anne baba olabilirz. Allah yardımcın olsun canım.

Gamze canım basın sagolsun mekanı cennet olsun;ınsallah ıkız yada ucuzun olur olurda ınsallah babanın ısmını cocuguna koymak nasıp olur.

gamzecim başınsağolsun tüm kalbimle dilerim ki bebişlerinle uzun mutlu hayat yaşarsın

Canım ne güzel haber bu inşallah sende hamile haberini vereceksin bizlere. Bizlerede dua et biizmde inşallah spermlerimiz çıkar bizlerde anne baba olabilirz. Allah yardımcın olsun canım.

canim insallah o guzel haberi vermek bana ve sizlere de nasip olur insallah.rabbim isteyen tum kullarina nasip etsin insallah canim.bende kaan beyede mail attiM bakalim hangi ilaci onericek.tupbebege baslasammi yoksa ilacla spermlerimi cogaltmaya calissak acaba.esim bir ay sonra tupbebek yapalim diyo;bu ay maddi imkanlar yetmedigi icin bugun ulun beye gidemedim.emre beyde sanki bizim tedaviden vazgectigimizi sandi ama oyle biisey yok.ilac vitamin yazalim dedi ama tak yuzumuze kapatti bu yonunu sevmedim aslinda.tekrar aradim ama musait degilmis emre bey.bilmiyorum ne yapicagimi.500 tl odedim azda degil.

arkadaş neye 500 tl ödedin hem okadar ödeyip hemde telofon yüzünemi kapandı valla bu insanları anlamak zor doktoruz diye kendilerini bişey sanıyolar onlar bizim gibilerin sayesinde ayaktalar 500 de çok gitmiş sperm kan tahlilinemi aldılar 500 tyi dondurma ücretinemi aldılar allah kolaylık versin canım bu işler zor ..

CANIM MUANE SPERM TAHLILI KAN TAHLILI 500 U buldu.DONDURMA UCRETSIZMIS BIR SENE,bende anlamadim neden oyle yapti cok ilgisiz davrandi telefonda,ilk esime ilac tedavisi var dedi.sonra benden icin emre bey sordu esime. tedaviye geldimi diye esimde rahatsizim gelemedim dedi hem rahatsizdi hemde yemin ederim 70 tl kaldi.o yuzden gidemedik;ilac vermek yerine gelin tup bebeginizi yapin der gibi hali var doktorun.ama basarili bir doktor kotulemem asla.ama sunu iyi anladimki sizlerinde kulaginda bulunsun doktorlar hemen tupbebek olsun para kazanalim diyolar yoksa herkese ilac yazip normal yolla olsa batar merkezler,ALLAH herseyin caresini vermis arastirmaliyiz artik.heralde emre beye tekrar ucretmi odemek gerekiyorki ilac yazmasi icin bilmiyorum ki

nur efsan sen afyonlu musun canım biz hemşeriymişiz yabenim annem oralı.ben de diyorum bu kıza niye kanım ısındı diyebu arada spermler donduruldu de mi..onlar hazır ozaman siz çoğaltmaya bakın bi de kaan hocaya danış bence çünkü o tedaviye daha sıcak bakıyor diyor herkes.emre bey tesede çok iyi de sizde teslik bişey kalmamaış ki.bence olur bu iş.içime doğdu...ay çok sevindim ya gelsin bebişler

Son düzenleme:

Amin canım inaşşallah hepimize nasip olur. 500 tl muayene ücretinmi verdin çok fazla ya. Böytle dr lara sinir oluyorum. o kadar para alıp bide surat yapanlara ne sanıyorlar kendilerini anlamıyorum. Hayırlı zamnda olur inşallah canım gelen bebek bereketiyle gelir derler. Allah yüzünü güldürecek canım

aynen katılıyorum ben de..ne sanıyolar kendilerini.sanki para kesesi elimizde bekliyoruz doktorlara verelim diye..bi de trip yapıyolar utanmadan.hipokrat çarpsın sizinur çok sabrettin Allah karşılığını verecek.sıkma canını herşey yolunda zaten

masalcim okudugun ve okudugumuz dualar hayirlisiyla kabul olsun insallah.ben dun tahlil sonuclarini aldim uzerimden o kadar yuk kalkti ki anlatamam rabbim sizlerede o duyguyu yasatsin HAMILELIGIMIZDE NASIL SEVINIRIZ KIMBILIR

masalcim okudugun ve okudugumuz dualar hayirlisiyla kabul olsun insallah.ben dun tahlil sonuclarini aldim uzerimden o kadar yuk kalkti ki anlatamam rabbim sizlerede o duyguyu yasatsin HAMILELIGIMIZDE NASIL SEVINIRIZ KIMBILIR

Allah'ım o sevinci de gösterir inşallah bize.Siz işin zor kızmını hallettiniz.Darısı bizim başımızaDüşünmek bile çok güzel di mi...

herşeyin küçüğü seviliyo di mi...az daha sev sonra sevemezsin bebişten zaman kalmaz
EVET YA BI GORSEN VARYA ERIK GIBI UFACIKLAR BIRBIRLERININ ALTLARINA GIRIYOLAR;ANNELERINE BIR IKI GUN VERMICEZ :)EZIYO UFAK OLDUKLARI ICIN,annemlerdeyim mutlu oluyom turkiyedeyken.masalcim sence yesilex alsammi

EVET YA BI GORSEN VARYA ERIK GIBI UFACIKLAR BIRBIRLERININ ALTLARINA GIRIYOLAR;ANNELERINE BIR IKI GUN VERMICEZ :)EZIYO UFAK OLDUKLARI ICIN,annemlerdeyim mutlu oluyom turkiyedeyken.masalcim sence yesilex alsammi

ne biliyim kuzum çok iyi diyolar hatta kaan hoca bazı hastalarına veriyomuş.bence maddi olarak müsaitsen al çünkü pahalı bişey ve epey kullanmak gerekiyo...proxed de iyi.valla ne biliyim insan şaşıyor:44:bence kaan hocanın cevabını bekle ona da sor cevabı seni tatmin ederse ne ala etmezse araştırıp alırsın canım

kızlar selam, bende bugün ilk iğnemi oldum..Rabbim hayırlısını nasip eder inşAllah..Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar..cuma günü kontrolüm var, yumoşlerım inşAllah tedaviye güzel cevap verirler..

GAMZEM canım başın saolsun..Ben inanıyorum ki bu sefer bebişin gelecek, Babanın ismini koymak bebeğine nasip olur inşAllah..Mekanı cennet olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…