canım allahım yardımcınız olsun inşallah eşinden bebeğinizin olmasını sağlıcak kadar sperm bulunurSelam kizlar nasilsiniz sizleri cok takip edemiyorum onceki sayfalari okuyamadim.tedavideki arkadaslara rabbim yardim etsin insallah tez zamanda hep beraber kavusuruz yavrularimiza.....
Kizlar persembe gunu sabah 9 da benim yumurtalar toplanacak saat 10 dada esim tese olacak kaan hoca yapacak teseyi insallah sperm bulunur bize dua edin kizlar lutfen allahim hepimizi bu dertten kurtarsin insallah....
canım benim inan çok üzüldüm babana allah rahmet eylesin inşallah bu acını hafifletecek olan bebeğin sana tutunurda bu sefer sevinç gözyaşları dökersin allahım bebeğini sana bağışlasın aminkızlar slm.6 gündür neler yaşadım inanamazsınız.perşembe gittim transfer için.biliyosunuz 1 embriyo var dediler.tam transfer sransında 3 tane daha embriyo oluştuğunu öğrendik ve doktorum hepsini tranfer etti.o gece kaldım ankarada ertesi gün eşim gelip aldı.herşey ylundaydı takiii cumartesi akşamına kadar.kötü bir telefon ve babamı kaybettikkkkkkkkkkk(((((((((((((((karnımda daha yeni transfer lmuş bir bebek 3. gününde..hemde 3 yıl uğraşnanın sonucu..ama bir yandan da en sevdiğim insan babamm.anlatılmz bir durum yani.kendimi o kadr sıkmışımki sanki beynim yerinden çıkıcaktı.zaten durumumu bilenler beni odadan çıkarmadılar.çok üzülmiyim diye babamın yanına yaklaştırmadılar.annem benm için sakince ağlayarak yaşadı üzüntüsünü.tabi ne kadr dayanılırki.en sonunda patladım ve hıçkıra hıçkıra ağladım.babam korur beni dedim.çünkü çok istiyodu bebeğimi görmeyi.inşallah şuanda babamda karnımdakilerde çoook iyi durumdadır.sadece bunu dileyebiliyorum artık.....
canım inşallah senin tedavinde güzel sonuçlanır bebeğinin olacağı haberini alırsınmerhaba arkadaşlar bende doktordan geldim, yarın iğnelere başlıyorum hayırlısıyla..cuma kontrol var, bakalım Rabbim bize neyi nasip edecek..dualarınızı bekliyorum..
arkadaşım inan çok sevindim eşinde sperm çıkmış allah tamamını getirsinde bu seferde bebeğinin olacağı haberini yazarsın inşallah amin darısı hepimizin başına allahım bizi bu dertlerden kurtarsın bu derdi aratacak daha büyük dert vermesin rabbim rabbim bizler için hayırlı olanı hayırlı vakitte versin o zamana kadarda dayanma sabrı gücü versin aminarkadaslarim bugun tahlil sonuclarini maille aldim fsh yuksek cikmis ve sperm yikama sonucu 100 motil sperm.yaziyor.motil ne anlama geliyor bilmiyorum ama cok sevindim.yarin emre bey aricakmis bizi ilac tedavisi sorucaz insallah cogalir spermler.allahim hepimizin yuzune baksin insallah.hepimizin hayirli evlatlari olsun ins.kaan hocayada mail atsammi sonuclari acaba.sizlerin tecrubesine ihtiyacim var allah yar ve yardimcimiz olsun.
canım allahım yardımcınız olsun inşallah eşinden bebeğinizin olmasını sağlıcak kadar sperm bulunur
canım benim inan çok üzüldüm babana allah rahmet eylesin inşallah bu acını hafifletecek olan bebeğin sana tutunurda bu sefer sevinç gözyaşları dökersin allahım bebeğini sana bağışlasın amin
canım inşallah senin tedavinde güzel sonuçlanır bebeğinin olacağı haberini alırsın
arkadaşım inan çok sevindim eşinde sperm çıkmış allah tamamını getirsinde bu seferde bebeğinin olacağı haberini yazarsın inşallah amin darısı hepimizin başına allahım bizi bu dertlerden kurtarsın bu derdi aratacak daha büyük dert vermesin rabbim rabbim bizler için hayırlı olanı hayırlı vakitte versin o zamana kadarda dayanma sabrı gücü versin amin
kızlar çinko takviesi alan var mı hangi markayı tercih ediyorsunuz.ben alıcam ama marka marka fareder diye düşünüyorum.bazılarında a c e vitaminleri de oluyor.onları mı tercih edelim..tavsiyelerinizi bekliyoruum
nur efsan siz bitkisel ne kullanıyodunuz canım kür takviye vitamin falan...
sağol canım dostinex prolaktin hormonu çok yüksek eşimin o yüzden bu hapı kullanıyo diğerleri normal, canım bilmiyorum ölü spermler için birşey demiş mi ama canlı çıkarsa hemen eşin de hazırlanır tedavi için falan demiş,azo sebebini de henüz bilmiyoruz eşim bayağı kilo aldı canım göbeklendi kilo vermesi lazım kaan hoca da söylemiş bunu başladı eşim diyete bakalım inşallah kilo verir de spermlerin kalitesini düşürüyormuş çünkü.inşallah hepimizin yüzü güler canım.nur .sen cim tedaviniz hayırlı olsun canım inşallah sonuç alırsınız dostinex ney acaba kullandıgınız birde 4 ölü sperm oluşuna ne demiş çıkış olabilir falan demişmi sizin hormanlar normalmiydi azonun sebebi neden bellimiydi sebebsizmi çokmu kilolu eşin benimkide şu aralar göbegi çok kötü oldu 9 aylık hamile gibi göbegi oldu yediği incirler bal macunlarıda yaptı ben kiloda zararlıymış dediğimde e ben diyet yaptıgımda sperm çıkcaksada çıkmazsa onu bunu herşeyden kısınca diyor ne bileyim allah hepimizin yardımcısı olsun..
canım hadi hayırlısı inşallah bol bol sperm bulunur da yüzünüz güler canım.Selam kizlar nasilsiniz sizleri cok takip edemiyorum onceki sayfalari okuyamadim.tedavideki arkadaslara rabbim yardim etsin insallah tez zamanda hep beraber kavusuruz yavrularimiza.....
Kizlar persembe gunu sabah 9 da benim yumurtalar toplanacak saat 10 dada esim tese olacak kaan hoca yapacak teseyi insallah sperm bulunur bize dua edin kizlar lutfen allahim hepimizi bu dertten kurtarsin insallah....
canım benim Allah sabır versin Allah babanın taksiratlarını affetsin bu üzüntünün ardından inşallah hamile haberini alırsın canım moral olur sana meliselanın dediği gibi inşallah babanın ismini koyarsın yavruna oğluşun olursa...kızlar slm.6 gündür neler yaşadım inanamazsınız.perşembe gittim transfer için.biliyosunuz 1 embriyo var dediler.tam transfer sransında 3 tane daha embriyo oluştuğunu öğrendik ve doktorum hepsini tranfer etti.o gece kaldım ankarada ertesi gün eşim gelip aldı.herşey ylundaydı takiii cumartesi akşamına kadar.kötü bir telefon ve babamı kaybettikkkkkkkkkkk(((((((((((((((karnımda daha yeni transfer lmuş bir bebek 3. gününde..hemde 3 yıl uğraşnanın sonucu..ama bir yandan da en sevdiğim insan babamm.anlatılmz bir durum yani.kendimi o kadr sıkmışımki sanki beynim yerinden çıkıcaktı.zaten durumumu bilenler beni odadan çıkarmadılar.çok üzülmiyim diye babamın yanına yaklaştırmadılar.annem benm için sakince ağlayarak yaşadı üzüntüsünü.tabi ne kadr dayanılırki.en sonunda patladım ve hıçkıra hıçkıra ağladım.babam korur beni dedim.çünkü çok istiyodu bebeğimi görmeyi.inşallah şuanda babamda karnımdakilerde çoook iyi durumdadır.sadece bunu dileyebiliyorum artık.....
tamam canım haber veririm..bugün alıcam galiba.yazarım buraya
Masalcım canım ben de almak istiyorum çinko.Sen karar verdiğinde bana da haber var aşkım..
Herkese iyi akşamlar kızlar.
canim biz bitkisel filan pek kullanmadik ama caksir otu goturmustum burdan bir kac kez onu cay gibi demledim;hatta cogu duruyo turkiyeye geri getirdim icsin diye,birde iki hafta filan keciboynuzu pekmezini sutle icirmistim.Haa suda var esime turk kahvesi iciririm sperm arttiriyo benim bildigim.
nasılsınız bacılar arada bakıp çıkıyorum yazcak bişey yok malum herşey aynı belgin ve harzemden haberi olan varmı
buarada tedavide olanlara Rabbim yardım etsin inşallah sperm çıkar
kök hücrede değişiklik varmı
hoşgeldin zaman..eskiler gelmiyor biz yeniler burdayız genelde:44:sizde sorun neydi sornası ayıptır..değişiklik yok demişsinkök hücreden diş bile yapılmış sanıyorsam sperm de yapılıyordur ama yasa çıkmadı umudumuzu kaybetmeyelim inşallah şifamızı verir rabbim.harzem ayrıldım yazmıştı en son ama belginle ilgili bilgim yok..kimse yok bugün onun için ben yazayım dedim
binlerce hastası var nur efsan bence size öyle gelmiştir. kendimizi onlarında yerine koymamız lazım. bize hiç öyle birşey yapmamıştı hemen mtese olmayıp tedavimiz uzun sürmesine rağmencanim insallah o guzel haberi vermek bana ve sizlere de nasip olur insallah.rabbim isteyen tum kullarina nasip etsin insallah canim.bende kaan beyede mail attiM bakalim hangi ilaci onericek.tupbebege baslasammi yoksa ilacla spermlerimi cogaltmaya calissak acaba.esim bir ay sonra tupbebek yapalim diyo;bu ay maddi imkanlar yetmedigi icin bugun ulun beye gidemedim.emre beyde sanki bizim tedaviden vazgectigimizi sandi ama oyle biisey yok.ilac vitamin yazalim dedi ama tak yuzumuze kapatti bu yonunu sevmedim aslinda.tekrar aradim ama musait degilmis emre bey.bilmiyorum ne yapicagimi.500 tl odedim azda degil.
Hayır tekrar ücret ödenmiyor.CANIM MUANE SPERM TAHLILI KAN TAHLILI 500 U buldu.DONDURMA UCRETSIZMIS BIR SENE,bende anlamadim neden oyle yapti cok ilgisiz davrandi telefonda,ilk esime ilac tedavisi var dedi.sonra benden icin emre bey sordu esime. tedaviye geldimi diye esimde rahatsizim gelemedim dedi hem rahatsizdi hemde yemin ederim 70 tl kaldi.o yuzden gidemedik;ilac vermek yerine gelin tup bebeginizi yapin der gibi hali var doktorun.ama basarili bir doktor kotulemem asla.ama sunu iyi anladimki sizlerinde kulaginda bulunsun doktorlar hemen tupbebek olsun para kazanalim diyolar yoksa herkese ilac yazip normal yolla olsa batar merkezler,ALLAH herseyin caresini vermis arastirmaliyiz artik.heralde emre beye tekrar ucretmi odemek gerekiyorki ilac yazmasi icin bilmiyorum ki
Zinco marka kullanmıştık bizkızlar çinko takviesi alan var mı hangi markayı tercih ediyorsunuz.ben alıcam ama marka marka fareder diye düşünüyorum.bazılarında a c e vitaminleri de oluyor.onları mı tercih edelim..tavsiyelerinizi bekliyoruum
ben de tam tersini biliyorum kafein zararlı çay kahve kola enerji içirtmeyincanim biz bitkisel filan pek kullanmadik ama caksir otu goturmustum burdan bir kac kez onu cay gibi demledim;hatta cogu duruyo turkiyeye geri getirdim icsin diye,birde iki hafta filan keciboynuzu pekmezini sutle icirmistim.Haa suda var esime turk kahvesi iciririm sperm arttiriyo benim bildigim.
çok iyi bir doktordur tavsiye ederim. bahçeci fulyanın en iyisidir diyebilirimiyi geceler kizlar DR HALIT FIRAD ERDENLE ilgili bilgisi olan varmi bahceci kliniginde calisiyor diye duydum bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim
nasılsınız bacılar arada bakıp çıkıyorum yazcak bişey yok malum herşey aynı belgin ve harzemden haberi olan varmı
buarada tedavide olanlara Rabbim yardım etsin inşallah sperm çıkar
kök hücrede değişiklik varmı
eskilerde herşey aynı olunca bakıp çıkıyor genelde harzem demek ayrılmış çok üzüldüm ya
bizde sorun inmemiş testis herif 9 yaşında ameliyat oluyor çift taraflı sağ iniyor sol ilk başta iniyor gene çıkıyor gene indiriliyor amagene çıkıyor sonuçta sol içerde sağ yerinde duruyor ben biliyordum bilerek evlendim ama bunun soncunun bu kadar agır oldugunu bilmiyordum bitkisel kürler drlar falan derken artık köşemze çekildik 2 kere mtese olduk ikisindede çıkmadı bıraktık artık diyorumda aklımdan çıkıyormu yok üzülmüyormuyum evet üzülüyorum ama yapıcak bişey kalmadı aklımıza geleni her duyduğumuzu yaptık dua dua yalvardık ama olmadı napalım yorulum artık ya hiç olmazsa naparım bilmem şimdi tek ümit kök hücre onu bekliyoruz kaan hoca 1 2 yıl içinde belli olur demişti bakalım bekliyoruz öyle kukuman kuşu gibi
kızlar cym plus kullanan varmı aranızda acil cevap bekliyorum
binlerce hastası var nur efsan bence size öyle gelmiştir. kendimizi onlarında yerine koymamız lazım. bize hiç öyle birşey yapmamıştı hemen mtese olmayıp tedavimiz uzun sürmesine rağmen
Hayır tekrar ücret ödenmiyor.
Zinco marka kullanmıştık biz
ben de tam tersini biliyorum kafein zararlı çay kahve kola enerji içirtmeyin
çok iyi bir doktordur tavsiye ederim. bahçeci fulyanın en iyisidir diyebilirim
Zamancım harzemin ne yazık ki boşanma haberini aldık. belginse aynı senin gibi değişikliksiz.
Hep dua ediyorum sizlere
Anladım canım Rabbim ol dedi mi olur zamanını bekliyordur.Zamana zaman tanımak lazım.İnşallah sen de anne olursun tüm kalbimle bunu diliyorum.Biz pek çok anneden daha anneyiz.Onlardan çok daha emek veriyoruz çünkü...Birgün bebişlerimizin nefesi içimize düşünce hepsi unutulur bunların inşallah.
Kaç yıllık evlisiniz zamancım bunu nasıl tolere ettiniz
canım biz aldık kullandık 2 ay önce 1 ayda 3 kutu gidiyor bittikten sonra test yaptırdık sadece 1 ölü sperm bulundu bilmiyorum gene bu ilaçtanmı oldu yanında incir bal macun filanda kullandık bitkisellere devam ediyoruz cym pulusu bıraktık bizimde inmemiş tessislerden azo 11 yaşında indirilmiş bizde ilk tesede bulundu ikincide bulunamadı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?