inşallah bu yıl sonunda 4 bitip 5 olucak nasıl tolere ettik sorusuna gelince baştan ben kabullendim sonradan oluşan bir durum değil ki ben yanarken o yanmadımı ilk mteseden çıktı tabi sperm bulunamadı başını sedye demirlerine vuruşu hala aklımda ikinci mteseden sonra gece gündüz ağlaması hala orda duruyor ben ağladım oda ağladı umrede yalvarışlarını biliyorum arkadaşlarının çocukları baba dedikçe yüzünün renk değiştirmesini üzüntüsünü ben bilirim ana babasının hatasını birbilikte ödüyoruz oda yanıyor bende
vay demek siz kullandınız anam anamm bak gene pimpiriklendim eşindeki azo sebebi neydi bizim inmemiş testis birde bal macun demişsin bunlar neler nasıl macun içinde ne var ayyyyyyyy heyecan bastı acil cevap
bacım akla bak yazmışsın inmemiş testis diye ilkinde nekadar bulundu sperm birde nerde oldunuz ikinciyi nerde oldunuz birde şu yaptıklarınızı ayrıntılı yazarsan sevinirim
demmi canım sana ne sorucamm.kafam karıştı yardıııım:18:bize kaan hoca bitkisele şimdilik gerek yok dedi endol ve sudafed kullanıyoruz çıkış olabilir belki diye.ama ben fayda edeceğini düşünüyorum kullandıklarımızı bırakmalı mıyız ya da ben çinko hapı almayı düşünüyorum almıyım mı yaw
Bence kullandıklarınız bitene kadar kullanın sonra bırakın. Kaan hocanın bir bildiği vardır. ne alacak ne kullanacaksanız kaan hocaya maille bildirip onayını alın. biz öyle yapmıştık. her duyduğumuzu önce ona sorup öyle kullanmıştık.Belki zaten 1-2 ay sonra o kendiliğinden kullanın diyecek. önceden trental diye bir ilaç veriyordu. şimdilerde sudafed verdiğini çok duyuyorum. Mesela trental ginsengle beraber kullanıldığında kanı aşırı sulandırdığı için zararı vardı beraber kullanılması sakıncalı idi. öyle etkileri olmaması için ilaç bitkisel karışık kullanımları doktora mutlaka sormalıyız.
allah yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyorumSelam kizlar nasilsiniz sizleri cok takip edemiyorum onceki sayfalari okuyamadim.tedavideki arkadaslara rabbim yardim etsin insallah tez zamanda hep beraber kavusuruz yavrularimiza.....
Kizlar persembe gunu sabah 9 da benim yumurtalar toplanacak saat 10 dada esim tese olacak kaan hoca yapacak teseyi insallah sperm bulunur bize dua edin kizlar lutfen allahim hepimizi bu dertten kurtarsin insallah....
canım başınsağolsun allah sabır versin inşallah alllahım bu üzüntünün ardından sana mutlulukların en güzelini yaşatır ve bebeklerin tutunuz içime öyle bi his doğdu nedense test günnün ne zamankızlar slm.6 gündür neler yaşadım inanamazsınız.perşembe gittim transfer için.biliyosunuz 1 embriyo var dediler.tam transfer sransında 3 tane daha embriyo oluştuğunu öğrendik ve doktorum hepsini tranfer etti.o gece kaldım ankarada ertesi gün eşim gelip aldı.herşey ylundaydı takiii cumartesi akşamına kadar.kötü bir telefon ve babamı kaybettikkkkkkkkkkk(((((((((((((((karnımda daha yeni transfer lmuş bir bebek 3. gününde..hemde 3 yıl uğraşnanın sonucu..ama bir yandan da en sevdiğim insan babamm.anlatılmz bir durum yani.kendimi o kadr sıkmışımki sanki beynim yerinden çıkıcaktı.zaten durumumu bilenler beni odadan çıkarmadılar.çok üzülmiyim diye babamın yanına yaklaştırmadılar.annem benm için sakince ağlayarak yaşadı üzüntüsünü.tabi ne kadr dayanılırki.en sonunda patladım ve hıçkıra hıçkıra ağladım.babam korur beni dedim.çünkü çok istiyodu bebeğimi görmeyi.inşallah şuanda babamda karnımdakilerde çoook iyi durumdadır.sadece bunu dileyebiliyorum artık.....
allah yardımcın olsunkızlar selam, bende bugün ilk iğnemi oldum..Rabbim hayırlısını nasip eder inşAllah..Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar..cuma günü kontrolüm var, yumoşlerım inşAllah tedaviye güzel cevap verirler..
GAMZEM canım başın saolsun..Ben inanıyorum ki bu sefer bebişin gelecek, Babanın ismini koymak bebeğine nasip olur inşAllah..Mekanı cennet olsun..
nasılsın sevgi görüşemiyoruzslm kızlar bend eeskisi gibi girmiyorum arad bakıyorum güzel haberler varmı diye topiğimize baya yeni gelen olmuş allahım onlarıda bu sıkıntıdan bir an önce kurtarsın amin eski arkadaşlar artık takılmıyor inşallah hepimizin dönüşü muhteşem olur
burdayım bennn ama eskısı kadar girmiyorum canım nasılsın ama bakıyorum hep iyi haberler varmı diyeeenasılsınız bacılar arada bakıp çıkıyorum yazcak bişey yok malum herşey aynı belgin ve harzemden haberi olan varmı
buarada tedavide olanlara Rabbim yardım etsin inşallah sperm çıkar
kök hücrede değişiklik varmı
Gökten ne yagdı da yer kabul etmedi... Topraga ne ekildi de bitmedi... Bu dünyaya kim geldi de gitmedi... Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi... ALLAH'IN RAHMETI magfireti kime yetmedi... Kim ALLAH dedi de o yetismedi... Kim gizli gizli yalvardı da o isitmedi... Kim RABBIM dedi de O <buyur kulum> demedi... evet Rabbim bugün ve hergün her saatte yalvarıyorum Rabbim şu aciz kulların sana ve merhametine muhtaç sana yalvarıyor ve niyaz ediyoruz senden af diliyoruz rabbim yaşadıklarımızı günahlarımıza kefaret say ve en yakın zamanda bize peygamber (sav) min dediği gibi evlenin ve çoğalın ahirette sizin çokluğunuzla övüneceğim hadisini yaşamayı vede salih evlat yetiştirmeyi vede peygamber(sav)min övündüğü ümmeti olmayı nasip eyle amin amin tüm kalbimle hepimiz için amin diyorum
canım biz aldık kullandık 2 ay önce 1 ayda 3 kutu gidiyor bittikten sonra test yaptırdık sadece 1 ölü sperm bulundu bilmiyorum gene bu ilaçtanmı oldu yanında incir bal macun filanda kullandık bitkisellere devam ediyoruz cym pulusu bıraktık bizimde inmemiş tessislerden azo 11 yaşında indirilmiş bizde ilk tesede bulundu ikincide bulunamadı .
merhaba gülüm bizde de tek taraflı inmemiş testis sorunumuz var.doktorumuz emre bey.antalyada aktarlık yapıyordunuz yanlış hatırlamıyorsam antalyada sperm tahlilini nerede yaptıryorsunuz biz dokumadaki antalya tüp bebekte yaptıryoruz bildiğiniz başka bir yer var mı antalyada sperm tahlili için.sizinde mi tek taraflı inmemiş testis sorunumuydu.biz 14 aydır ilaç tedavisindeyiz kasım aralık gibi sperm çıkışı olmazsa micro-tese olacağız emre beyde.sorunumuz aynı sayılır.eşiniz ve sizin yaşınız kaçtı.siz daha önce tese olmuştunuz.aktar dükkanınız nerede antalyada.biz aksekide yaşıyoruz eşim devlet memuru burada.hemşeri sayılıırız antepliydiniz galiba ben hataylıyım eşim manisalı.tese olmadan önce yapılabilecek tavsiyeniz olursa çok seviniriz.
kızlar bırsey sorucam kaan aydos özl bir klnıkte mıcrotese yapıyor mu acaba
canım bizimki iki taraflı inmemiş tessis şimdi yerindeler 11 yaşında indirilmiş annesi bebekken anlamadık diyolar biz ikinci tüp bebegi dokumadaki antalya tüp bebek merkezinde yaptırdık ama benim orası hoşuma gitmedi erkek infertilesinde fazla bilgili degiller tese yapılacagı gün ramazanın ilk günüydü akşam üstü ezan vaktine yakın amaliyata aldılar girmesiyle çıkarmaları bir oldu oruç açmak için acelelerinden birde uyduruk bir üroloji doktoru çagırmışlar üç parça bir taraftan aldık iki parça birtafaftan aldık dedi bulamadık dedi bende iyi inceleseydiniz önceki doktor çok bakmıştı öyle bulunmuştu dedim bi gitti ğeldi hayır yok dedi birde geldi eşimin başına dostum sen buişe biraz ara ver bulunmadı yapacak bişey yok falan diye ehkam kesti umurlarında bile degil ahh ahh ..
kızlar slm.6 gündür neler yaşadım inanamazsınız.perşembe gittim transfer için.biliyosunuz 1 embriyo var dediler.tam transfer sransında 3 tane daha embriyo oluştuğunu öğrendik ve doktorum hepsini tranfer etti.o gece kaldım ankarada ertesi gün eşim gelip aldı.herşey ylundaydı takiii cumartesi akşamına kadar.kötü bir telefon ve babamı kaybettikkkkkkkkkkk(((((((((((((((karnımda daha yeni transfer lmuş bir bebek 3. gününde..hemde 3 yıl uğraşnanın sonucu..ama bir yandan da en sevdiğim insan babamm.anlatılmz bir durum yani.kendimi o kadr sıkmışımki sanki beynim yerinden çıkıcaktı.zaten durumumu bilenler beni odadan çıkarmadılar.çok üzülmiyim diye babamın yanına yaklaştırmadılar.annem benm için sakince ağlayarak yaşadı üzüntüsünü.tabi ne kadr dayanılırki.en sonunda patladım ve hıçkıra hıçkıra ağladım.babam korur beni dedim.çünkü çok istiyodu bebeğimi görmeyi.inşallah şuanda babamda karnımdakilerde çoook iyi durumdadır.sadece bunu dileyebiliyorum artık.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?